Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Klid, je to zcela běžné, nic to neznamená..příznaky neznamenají těhotenství a naopak.. neboj ![]()
Nekomu ty priznaky ani neprijdou.Bud rada, ja prvni tehotenstvi v podstate prozvracela a jdyz ne, tak se mi zvracet chtelo
.
Ted mi bylo zle jen v I.trim.a ce 13tt ze dne na den konec a je mi dobre.
Opravdu vecer jsem zvracela a rano absolutne nic a uz to tak zustalo.
@martina.se to vim, ale bylo mi zle, ted nic
Je mi skvěle a to me straší od včera
skoro sem nespala, ted jsem dostala asi mykozu od včera svědění
@Anonymní píše:
Je mi skvěle a to me straší od včeraskoro sem nespala, ted jsem dostala asi mykozu od včera svědění
Zasla bych na utz pro jistotu.
No u mě to bohužel jednou znamenalo zamlkle těhotenství, ale každý to má jinak, u tebe to nemusí vážně znamenat nic
@Anonymní píše:
Je mi skvěle a to me straší od včeraskoro sem nespala, ted jsem dostala asi mykozu od včera svědění
klid, to vůbec nic neznamená.. mi zmizely příznaky ze dne na den ještě dřív, než mi došlo, že je to těhotenstvím a mladej tu teď řádí.. ono to naprosto nic neznamená, buď v klidu. mykózu řeš, to je jiná věc - neléčená by mohla sviště ohrozit.
Jak už někdo psal, zmizení příznaků u mě znamenalo zamklé těhotenství. Srdíčko bylo, ve čtvrtek se mi udělalo nezvykle dobře, v pátek na UTZ v 11 tt zamklé těhu
Držím palečky, ať je to v pohodě, v těhu je to někdy jak na houpačce, chvíli je hůř, chvíli líp.
![]()
@Anonymní píše:
No holky odpoledne dam vedet doufam, ze to je ok
Proč ten mračící se smajlík, poslední co tvoje miminko potřebuje je mračící se máma
honem se začni usmívat, dokud dr. neřekne jinak, tak jsi pořád těhotná ![]()
Jinak s těma mykózama mám taky bohatou zkušenost z těhotenství s dcerou, po každém přeléčení týden pokoj a zase nanovo. Objevila se mi snad, co jsem zjistila, že jsem těhotná a odešla až před porodem.
Z vlastní zkušenosti bych hned běžela k dr… Při prvním těhotenství mi nevolnosti přešly ze dne na den (v 9.tt) a když jsem šla druhý den na kontrolu, tak doktorka zjistila zamlklé těhotenství… Na druhou stranu, pokud je vše ok a nevolnosti Ti přestali takhle brzy, tak můžeš být ráda… já u druhého zvracela 5× - 10× denně do konce 5. měsíce.
U mě to byl takhle ZT, tak snad to bude u tebe v pořádku, každé těhotenství je jiné
,držím moc paceny
!
Chtěla jsem se zeptat, muže zmizet nevolnost ze dne na den i bolest prsou, už není taková?
Od včerejška je mi skvěle cca týden jsem trpěla na žaludek na vodě. Prsa někdy bolela někdy ne. Srdíčko už máme, ale bojím se, ze se stalo něco. Protože je to brzo na odeznění příznaků