Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na příznaky musíš být těhotná a musela bys už mít pozitivní test. Jinak to máš jen v hlavě. I když upřímně si myslím, že se moc pozoruješ. Po posledním styku jsi MS dostala a od té doby jej neměla. Špinění uprostřed cyklu může značit ovulaci. Takže si kup test.
Určitě těhotná nejsi. Spíš bych řekla, že zdravotní problém.
Můžeš si pro pocit jistoty koupit test, ale podle mě jsou to spíše nějaké rozházené hormony - já třeba mám problémy s hormonální nerovnováhou a to, co popisuješ, jsem už parkrat zažila (spineni různě v cyklu apod), až na ty prsa, nevím proč, ale prsa jsem snad nikdy neměla citlivá nebo nafoukla
takže myslím, že je to spíše hormonální věc
Pokud jednotazove zaspinis uprostred cyklu, je to pravděpodobně ovulace. Ale i tak si to nech zkontrolovat u doktorky utz, ne kvuli těhotenstvi, ale kvuli zdravotním problemum.
Ahoj holky, jdu si pro radu nebo spíše pro zkušenost jiných.
Měla jsem styk s přítelem (chráněný) ani nevyvrcholil, ale dráždili jsme se rukou, ale i tak si myslím, že to by bylo na další bibli, jako neposkvrněné početí.
Styk byl 12. 6. cca 2 dny po skončení MS, o týden později jsem při sportu začala špinit a bolel mě u toho podbřišek, ale po hodince toto všechno odeznělo. 4.7. jsem dostala MS s dvoudenním zpoždením, která mi přišla slabší, než obvykle, ale trvala klasicky 5-6 dní, první den slabé krvácení, druhý den se to rozjelo + menší kusy sliznice, dříve jsem na to trpěla hrozně, nevím proč tento cyklus ne, a pak se to zase celkem ustálilo na to slabší krvácení, poslední dva dny MS špinění. 14. 7. jsem lehce špinila, ale to byla spíše taková nitková kapka krve, ani ne + plodný hlen, tudíž jsem usoudila, že by mohlo jít o ovulaci už 11. den po MS, ale od soboty 17.7. mě začala bolet prsa, ne nijak drasticky, ale jsou citlivá, když si je zmáčknu nebo když udělám nějaký prudký pohyb. MS čekám za 9 dní, od té doby (12.6.) styk nebyl. Je nám 18, na miminko je moc brzy, myslíte, že se zadařilo nebo plaším zbytečně a je to hormonální problém, splašené hormony?