Tehu podprsenka

653
3.10.10 12:16

Tehu podprsenka

Ahoj tehulky,kdy je nejlepsi koupit si tehu podprsenku?Jsem v 37tt.Nenalejou se mi jeste vic prsa az porodim,abych ji nemela pak malou?Diky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
3.10.10 12:19

Ahoj, tak toho se bojim taky… :-? Mám dvě, obě o kousek větší a hlavně elastický, takže se mi můžou nalejt tak max o dvě čísla. Jestli to bude víc, tak letim pro jinou :roll:

Já jsem taky ve 37tt!!! Kde rodíš? :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
3.10.10 12:20

tak já podprsenku kupovala až po porodu,svět se nezbořil,pár týdnů jsem měla,ne kojící ale těhotenskou podprsenku,kterou jsem nosila když jsem malou čekala,prsa se mi po porodu zvětšili o 3 čísla,z 3 mám 6 a vlastě jsem ani nevěděla zda budu kojit,tak jsem vyčkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
3.10.10 12:22

Tak to radeji taky pockam,kdyz tak poslu pritele.Prodigy ja rodim v OV Porube.A Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
3.10.10 12:22

(No já jednu dostala a druhou koupila už starší za pár kaček. Tak mi je nebude líto vyměnit či pak vyhodit :pankac: )

No a k dotazu, mámě se nalily o 4čísla když kojila (původně dvojky), takže bych asi fakt počkala. :kytka:

Příspěvek upraven 03.10.10 v 12:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
3.10.10 12:24
LuckaK píše:
Tak to radeji taky pockam,kdyz tak poslu pritele.Prodigy ja rodim v OV Porube.A Ty?

V Benešově. TP 28.10. Ale podle zvyšujících se poslíčků poslední dny myslím, že 28.10 už bude dávno na světě :dance:

Pardon, mimo téma (to se mi stává :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
3.10.10 12:30

Taky mimo tema - Ja jeste nemela ani ty poslicky,termin mam na 23.10.Ale uz aby to bylo,nejak se mi to vlece :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.10.10 12:30

Ahoj,asi myslíš kojící podprsenku,ne? :-D já jsem si jí kupovala těsně před porodem-a přidala jsem si 1 velikost košíčků-normálně mám 85B,koupila jsem 85C,a sedli mě obě dobře.Kup si kdyžtak jednu,a pak,kdyby sedla velikost-po porodu,tak i druhou-užila jsem obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
3.10.10 12:39
LuckaK píše:
Taky mimo tema - Ja jeste nemela ani ty poslicky,termin mam na 23.10.Ale uz aby to bylo,nejak se mi to vlece :wink:

To buď ráda, že se ti poslíčci vyhýbaj…včera jsem ležela ve vaně od 3:30 do 4:30 ráno aby to povolilo. Hnus.

Momi správná poznámka :palec: píšeme tu o těhu podprdě, ale myslíme kojící :mrgreen:

Jinak LuckaK, kamarádka povídala, že ty podprdy stačej dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.10.10 12:47

Ahoj, tak mě se během těhu prsa zvětšily a po porodu ještě víc nalily, takže mi podprsenka byla malá a tudíž k ničemu, ale používala jsem sportovní a bylo to v poho. Obyčejnou už nesnesu delší dobu, takže bych doporučovala až po porodu a nebo před nim, ale větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
3.10.10 12:59

Já si koupila těhu podprsenku o číslo větší a bylo to OK. A nestačily mi ani 3 :roll: . Při kojení mi pokaždé protekla ta vložka, tak jsem dávala dvě a nebo normální plínu + prsní vložku. Když si na ty začátky vzpomenu, musím se smát. Plína v podprsense, druhá na rameni pro případné ublinknutí a třetí měl Vašík kolem krku, protože když se pustil, mlíko dál stříkalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.10.10 13:31

Ony ty prsa se nalejou fakt hodně, ale během tří týdnů, měsíce zas mi pak trochu oplaskly jak se upraví tvorba mlíka.
Koupila jsem o číslo větší (košíček) a měla jsem je pak i trochu velké… Takže jsem je nosila na noc, kdy jsem se vycpávala ještě látkovou plínkou, abych nebyla durch proteklá od mlíka a přes den jsem nosila sportovní nebo normální s kosticí, ale nevyztužené, shrnula jsem košíček pod prso a kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.10.10 13:34

Mě se tedy prsa moc nenalily,já jsem zvládala po porodu i normální podprdu,a dokonce jsem oblíkla i sportovní,a ta musí být těsná.Tu kojící jsem si koupila hlavně proto,že je odepínací.Nosím jí ještě dneska na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.10.10 13:52

Luci já jsem si koupila o číso větší než mám teď. V obchodě mi doporučila nějakou od Anity a ta je i hodně elastická. Byla to jedna z těch levnějších. Stála mě kolem 400Kč a je hodně příjemná.
Rodit budeme ve stejné porodnici :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
3.10.10 14:20

Majo,a v kterem jsi ted tydnu?Ja mam totiz problem,mam po rakovine prsu a tak mam jednoho prsa po operaci jen ctvrtinu,nosim specialni silikonovy implantat do podprsenky,tak vubec nevim jak to po porodu v porodnici budu delat.Mleko budu mit asi jen v tom zdravem parsu,ale i tak nez tu podprsenku stahnu ke kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí