Čárky na TT slábnou po dnech

9
4.11.11 10:27

tehu? prosim o radu

ahoj holky,
jsem tak trochu zmatena z vysledku svych tt. Po 3 dny jsem delala tt a ten z dnesniho rana (ten spodni) je slabsi nez ty predesle 2 a navic neni carka stejne silna (tlusta) jako ta kontrolni. Vypada spis jako „nitka“ viz prilozene foto. Mate s tim nektera zkusenost? Po tech prvnich dvou testech jsem se zacla radovat, ze jsem tehu, ale po tom dnesnim nevim :nevim:
Predem moc diky za odpovedi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
4.11.11 10:30

Těhu :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
4.11.11 10:30

Maddy, mozna je chyba v testiku. Zkusila bych zitra znovu a uvidis:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
4.11.11 10:31

Mně to přijde jako vadný test ten poslední, protože ta nitka je hotně tmavá a kdyby byl celý proužek takto tmavý, byla by čárka silnější, než předchozí dva testy. Já bych určitě neplašila a koupila si nové balení tohoto testu a zkusila ho znovu, uvidíš, že čárka bude pěkná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
4.11.11 10:31

Zkus ještě jiný testík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
4.11.11 10:32

Podle mé zkušenosti je tohle jasné těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
4.11.11 10:33

Neboj,bude to dobré.Druhá čárka je tam krásně vidět a to že je slabší může být způsobené kvalitou testu nebo naředěnější močí (třeba jsi trochu víc pila).
Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.11 10:42

:-)

Podle mýýých zkušeností bych řekla, že určitě těhotná :mrgreen: Taky jsem to měla na střídačku tmavší a světlejší :-D Samozřejmě další test ukáže víc, ale já bych řekla, že je to jasné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.11 10:51

určitě budeš těhu :kytka: já to měla podobné .. a nejdřív jsem tam měla takového ducháčka že to spíš nebylo nic .. záleží hodně na citlivosti testu, jak píší holky zkusila bych pro tvůj klid test od jiné firmy ale budou to určitě vyhodzné penízky a šupajdila bych na gindu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 11:28

Ahoj holky,
teď se do mě asi většina pustí,ale vám fakt přijde normální dělat si těhu test 3 a více dnů po sobě?
Mě by teda přesvědčil hned ten první, proč stále znovu a znovu???? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4.11.11 11:31

:-)

Řekla bych, že člověk tomu nevěří a chce si být jistější! Než mě vzali na gyndu, tak to trvalo 3 týdny… takže jsem si taky průběžně pořád dělala testy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.11 11:33
já jsem si ho také dělala několikrát a to pro ujištění zda to je opravdu tak .. on má člověk v hlavně červíčka a co kdyby to po druhé nevyšlo a cokdy a nekdyby … :lol:
Anonymní píše:
Ahoj holky,
teď se do mě asi většina pustí,ale vám fakt přijde normální dělat si těhu test 3 a více dnů po sobě?
Mě by teda přesvědčil hned ten první, proč stále znovu a znovu???? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.11.11 11:47

Holky moc vam vsem dekuju za odpovedi. Jsem hned klidnejsi :-)
Jo a odpoved pro anonymni - 3 testy jsem delala pro jistotu a taky proto, ze byly 3 v jednom baleni, tak mi to proste nedalo :lol:
Mejte se vsechny moc hezky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.11 11:52
maddy přeji hodně štěstí a dobré zprávy na gyndě :kytka: a klidné těhu
maddy píše:
Holky moc vam vsem dekuju za odpovedi. Jsem hned klidnejsi :-)
Jo a odpoved pro anonymni - 3 testy jsem delala pro jistotu a taky proto, ze byly 3 v jednom baleni, tak mi to proste nedalo :lol:
Mejte se vsechny moc hezky! :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
4.11.11 13:03

maddy

:mrgreen: já u druhýho jsem jich dělala asi 9 prostě mě to bavilo. :-P ted u třetího dva + jeden Clear blue digital.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí