Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Může být možné těhotenství, zkusit udělat trst zitra ráno, jestli čárka bude sílit.
Myslím, že to vypadá nadějně. Já takto lovila duchy týden před MS a dva dny před už tam něco bylo a teď jsem 16tt, přeji štěstí
Tohle je normální slabá čárka na hranici limitu. Jsi na úplném křehlém začátku těhotenství, zopakuj test za pár dní ráno.
Pravděpodobně jsi těhotná, ale jak radí ostatní, zopakuj test v další dny a nejlépe z ranní moči ![]()
@lachtanice86 ne ms mám dostat za týden
Dneska ráno jsem si udělala další test
@Anonymní píše:
@lachtanice86 ne ms mám dostat za týden
Dneska ráno jsem si udělala další test
Až za týden? Hmm
To je docela brzo na testovánj, ale počkala bych se závěry do termínu MS. A potom objednala k dr.
To jsi se mohla zeptat rovnou ve včerejší diskuzi @Jsemsmutna A jak je to dlouho od toho co jsi s ním mohla otěhotnět? Rekneš mu to?
@Anonymní píše:
Holky zdravim vás včera jsem si delala večer testy dva objevil se mi na obou dvou duch ale po 3 minutách a v letáku bylo pozoruje 3minuty. Ale zas to netrvalo déle než 5 minut to tam psali ze to neodevitejte už.
Jsem těhotná nebo ne co myslíte
Ahoj vypadá to velmi nadějně, druhá čárka jde krásně vidět. Potichu gratuluji, udělej si test v den vynechání ms, čárka musí být výraznější. Nebo můžeš testovat obden, aby jsi viděla zda čárka sílí ![]()
Ahojky holky, přidám se, ať nezačínám novou diskuzi.
Svých negativních testů už jsem viděla mraky a nikdy nic, žádní duchové, prostě sníh.
Tento měsíc jsem začla špinit před MS, asi 4 dny před termínem (cyklus 26dni). Tajně jsem doufala, že by mohlo jít o uhnízdění, ale včera jsem i malinko krvácela.
Dnes jsem ráno vstala a že půjdu manželovi než přijde z noční uvarit polévku a začala se mi motat hlava (jako při opilosti), žaludek na vodě, polévku jsem ani vařit nezačala…
No, vytáhla jsem jeden test a zkusila… Spíš jen tak, než že bych ještě věřila, takže jsem bohužel nehlídala čas… Vidíte něco? Myslíte, že by?
![]()
@Hledík já bych to furt viděla negativně a pokud se nerozkrvácíš, za pár dní bych test zopakovala.
@ugluk jj taky si nechci dávat naděje…
I když by to pro mě byl nejhezčí dárek pod stromečkem ![]()
Tady ještě jednou zřetelněji možná…
@Hledík já mám Teda prasklý displej ale zkoušela jsem si to posouvat tam kde je v pořádku a spíš vidím takový růžový flek… Ale jestli naživo vidíš tak tam určitě bude zkus si udělat další testy a uvidíš… Přeju ať jsou pozitivní
Holky zdravim vás včera jsem si delala večer testy dva objevil se mi na obou dvou duch ale po 3 minutách a v letáku bylo pozoruje 3minuty. Ale zas to netrvalo déle než 5 minut to tam psali ze to neodevitejte už.
Jsem těhotná nebo ne co myslíte