Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
dnes je očekávaný den ms. Včera na testu duch a dnes čárka výraznější. Je ale možné, že se stále jedná o,,chemické těhu”? přikládám foto. Test z 31.12. a dneška, kdy je čárka výraznější. Nevím jestli se začít radovat nebo raději ještě ne..
Pokud test sílí a ms nedorazila, je to nadějné.
Test se dělá nejlépe co 2 dny, zkus za dva dny znovu, jestli zesílí, mělo by to být viditelné. Pokud bude sílit a ms nedorazí, je to jasné.
Ale za mě nadějné. ![]()
Ahojky, náhodou tam je pěkná svetla čárka. Hlavně, že ta čárka jde zřetelne videt a je barevna. To znamená, že se vylucuje hcg. Můžeš zkusit test během následujicich dni zopakovat a když bude silit-budou tam tzv. dalnice, tak je vsechno v pořádku. Jenom kdyby ta čárka zeslábla a ztratila se, tak se jedna o biochemko.
Posílám tedy jeste blahopřanicko 🍀, začni brat nejakou KL a užívej si to ![]()
Moc děkuji
, tak uvidíme. Už jednou se mi stalo, že jsem zjistila těhu a pak to odešlo..tak uvidíme teď, co si osud připravil. Za dva dny udělám asi nějaký digitální test.
Tak ono se tomu biochemické těhotenství říká až v momentě, kdy to odejde, pokud je to zhruba v termínu ms, nebo max pár dní po…tohle je normálně pozitivní test, žádné vyvolávání duchu, já bych o brala tak, že jsi těhotná.
Bohužel o prosperitě se nedá předpovídat nic, a kdyby ti to nedalo a chtěla porovnávat, doporučuji spíš stejnou značku za několik dní. Většinou to dopadne dobře, držím palce ![]()
Ahoj,
tak dnes dělán digi test značky mamatest. Den 2 zpoždění. Čárka prvně slabá. Zesílila postupně. Nevím jestli by neměla být už silnější …
@Zenkazceska
Ahojky, tak teď už by bylo možná vhodnější zkusit si zajít na krev, pokud uz nejsi spokojená s testy z moci, zjistit jakou budeš mit hodnotu hcg z krve. Protože krevní testy jsou vždycky presnejsi nez jen ty močove.
Muzes zkusit příští tyden nekam zajit nebo jestli chceš počkat az na UZ u sveho OG ![]()
@Mandarinka104 vydržím na kontrolu k lékaři. Mám strach, že bych se dozvěděla zlé zprávy.. ![]()