Těhu test v den ms pozitivní

1.1.25 18:57

Těhu test v den ms pozitivní

Ahoj,

dnes je očekávaný den ms. Včera na testu duch a dnes čárka výraznější. Je ale možné, že se stále jedná o,,chemické těhu”? přikládám foto. Test z 31.12. a dneška, kdy je čárka výraznější. Nevím jestli se začít radovat nebo raději ještě ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30
1.1.25 19:26

Pokud test sílí a ms nedorazila, je to nadějné.
Test se dělá nejlépe co 2 dny, zkus za dva dny znovu, jestli zesílí, mělo by to být viditelné. Pokud bude sílit a ms nedorazí, je to jasné.
Ale za mě nadějné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
1.1.25 19:30

Ahojky, náhodou tam je pěkná svetla čárka. Hlavně, že ta čárka jde zřetelne videt a je barevna. To znamená, že se vylucuje hcg. Můžeš zkusit test během následujicich dni zopakovat a když bude silit-budou tam tzv. dalnice, tak je vsechno v pořádku. Jenom kdyby ta čárka zeslábla a ztratila se, tak se jedna o biochemko.
Posílám tedy jeste blahopřanicko 🍀, začni brat nejakou KL a užívej si to :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1.1.25 19:35

Moc děkuji :srdce:, tak uvidíme. Už jednou se mi stalo, že jsem zjistila těhu a pak to odešlo..tak uvidíme teď, co si osud připravil. Za dva dny udělám asi nějaký digitální test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
1.1.25 19:38

Tak ono se tomu biochemické těhotenství říká až v momentě, kdy to odejde, pokud je to zhruba v termínu ms, nebo max pár dní po…tohle je normálně pozitivní test, žádné vyvolávání duchu, já bych o brala tak, že jsi těhotná.
Bohužel o prosperitě se nedá předpovídat nic, a kdyby ti to nedalo a chtěla porovnávat, doporučuji spíš stejnou značku za několik dní. Většinou to dopadne dobře, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16441
1.1.25 19:52

Jsi gravidni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
1.1.25 20:23

Jasně pozitivní test ;) gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.25 10:15

Ahoj,
tak dnes dělán digi test značky mamatest. Den 2 zpoždění. Čárka prvně slabá. Zesílila postupně. Nevím jestli by neměla být už silnější …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
3.1.25 12:00

@Zenkazceska
Ahojky, tak teď už by bylo možná vhodnější zkusit si zajít na krev, pokud uz nejsi spokojená s testy z moci, zjistit jakou budeš mit hodnotu hcg z krve. Protože krevní testy jsou vždycky presnejsi nez jen ty močove. ;) Muzes zkusit příští tyden nekam zajit nebo jestli chceš počkat az na UZ u sveho OG :palec:

• Citovat
  • Upravit
3.1.25 12:25

@Mandarinka104 vydržím na kontrolu k lékaři. Mám strach, že bych se dozvěděla zlé zprávy.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí