Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hmmm… Dítě z nechráněno sexu? To se mi nějak nezdá ![]()
Píšeš toho málo. Takže nic víc než, ano, můžeš být těhotná, ti k tomu nikdo nenapíše. Kdybys napsala víc, dalo by se odhadnout, jestli je to méně či více pravděpodobné. Ale za mě se vykasli na clearblue i krev a kup si nějaký obyč testy za 40 korun. Pokud bys otěhotněla před těmi třemi týdny, už to tam bude. Ty druhy styky, to budeš muset ještě počkat.
No tak k otehotneni je potřeba styk, ten si měla, dokonce bez ochrany, takže ano, můžeš být těhotná.
Test si klidně udělej:) sice pokud si otěhotněla třeba ve čtvrtek, tak nejspíš nic neukáže, ale test si úplně klidně muzes udělat 😃
@admin dnes dostává fakt zabrat… diskuze o tomu jestli muže byt člověk tehotny při sexu bez ochrany tady snad úplně byt nemusí, ne?
No zaprvé napiš kdy byla poslední MS a jak máš dlouhé cykly. Kdybys otěhotněla před těmi 3 týdny tak už to ukáže jakýkoliv test, kdyby tenhle týden tak je brzo a testovala bych nejdřív za týden. Horečky nejsou příznak těhotenství, zato jsou pro plod nebezpečné. A ještě pro zajímavost, když jsi neotěhotněla nikdy předtím, měla jsi velké štěstí, ale neznamená to, že nemůžeš otěhotnět teď…
@g.sandova píše:
Já měla polední dobou X styku bez ochrany, těhotná nejsem.
A to se chlubíš nebo si stěžuješ?
@Janli trochu mi to je líto, jelikož se snažíme. Takže ani jedno. Jen tom chci říct, že ne vždy to vyjde.
Dobrý den,
chápu, že Vás takovéhle diskuze trochu štvou, ale zkuste se zaměřit na to, na co se Vás zakladatelka ptá ve druhé části dotazu. „Myslíte že si dnes mám udělat těhotensky test? Po případě jaký? Clear blue nebo krevní test?“ Pravděpodobně potřebuje hlavně poradit jakým testem těhotenství zjistí. Buďte před těmi Vánocemi prosím shovívavé.
děkuji a přeji Vám krásný advent.
Diana ![]()
@Janli nějak moc nechápu, proč bych se měla chlubit. Co je na tom k chlubeni? Co je na tom k stěžování? Zkrátka konstatovani, že nechraneny styk nevede nutne k otehotneni