Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky přímo z Teplic nejsem, ale jsem kousek odsud - z Lomu:-D kdypak máš termín?
Ahojky
) jeee,Lom,to je kousicek
) - od Oseka..ja mam termin v zari az:o) koukala jsem ze ty uz drive-22.2 vid? a jak se citis? ![]()
Ahoj Leni.v Teplicich jsem pracovala,jinak jsem z Oseka
) v cervenci ju?tak to mas termin cca o mesic a par dni drive jak ja
) prvni mimi? ja ju..preji aby bylo vse ok.-tobe i ostatnim maminkam tady !!
no jo, já už to mám za pár, jsem 37+3 tt
už mi to docela leze na mozek, ráda bych už měla malého u sebe. Kam půjdeš rodit? Do Teplic nebo do Mostu?
to ti verim no..mam kamardky,ktere maji pred porodem a ty uz ani nemuzou spat
do Mostu urcite nejdu,protoze co jsem slysela tak nic moc tam..chetla jsem do usti,ale to je zase daleko docela..kdyby zamnou enkdo pak jel..takze asi Teplice..koukala jsem na recenze pordnic..a je to vsude takove smisene no..nejlepsi je asi opravdu az osobni zkusenost.a ty uz jsi rozhodnuta,kam pujdes?
Já jsem taky z Teplic a rodit bych měla začátkem března v Tp., ale vůbec by nevadilo, kdyby to bylo o něco dřív ![]()
jeee,tak te tu take vitam mezi anmi Klari:o) to jsemrada,ze se tu "rozrustame..:)) v breznu ju?tak i tobe preji,abys mela pohodovy porod a vse bylo ok..ja to mam jeste hoodne dlouho pred sebou…jeste sest mesicu..ale uz ted se tesim,az bude prcek venku .. ![]()
Holky já už čekám třetí, taky všem přeju, aby bylo všechno v pořádku.
Holky už budou brzy rodit, no to není už nic moc příjemnýho, já jsem si připadala jako slonice ![]()
Janni, díky za přivítání
Už se taky těšim až bude prcek venku, ale je fakt,že už to mám za pár. Už aby to bylo za mnou, ten konec je fakt náročnej ![]()
Janni.na88 píše:
to ti verim no..mam kamardky,ktere maji pred porodem a ty uz ani nemuzou spatdo Mostu urcite nejdu,protoze co jsem slysela tak nic moc tam..chetla jsem do usti,ale to je zase daleko docela..kdyby zamnou enkdo pak jel..takze asi Teplice..koukala jsem na recenze pordnic..a je to vsude takove smisene no..nejlepsi je asi opravdu az osobni zkusenost.a ty uz jsi rozhodnuta,kam pujdes?
no já vím, že na Most zrovna moc dobrý recenze nejsou, ale co jsem tak koukala, tak skoro nikde. Asi hodně záleží na každém člověku, jak to pojme. Já teda jdu do Mostu, už tam chodím 14 dní na kontroly a zatím mám s doktory i s PA dobrý zkušenosti. Já vím, že u porodu můžu narazit na kdekoho, ale to všude. Most mám tak nějak nejblíž, takže jsem to moc neřešila, snad to bude ok. Slyšela jsem, že jedna z nejlepších porodnic je v Kadani, ale to je fakt dost daleko.....i to ústí je daleko. Já vím, že jako prvorodička nejspíš neporodím do hodiny, ale i tak......snad to bude v Mostě dobrý
![]()
fiiha.uz treti ju?ja bych take chtela hodne deti..ale vidim to tak na dve a dost,nejsou prostredky na vice prcku
(( ted se neskutecne tesim an to prvni..doufam,,ze bude vse ok
) verim,ze vy,co uz jste „u konce“ to chcete mit co nejdrive za sbeou,ale ja vam to naopak zvidim..protoze ja mam vse da se rict pred sebou..muze se cokoliv stat
( takze bych dala envim co za tom,abych byla uz jak „slonice“
)))
ahojky všem těhulkám z Teplic a okolí,ale i dalším nastávajícím maminkám,které z této lokality nejsou.Budu moc ráda za vaše příspěvky
)