Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda všem
Začínám dnes 16.tt, zatím je, doufám, vše v pořádku, ale chybí mi tak nějak někdo, s kým bych mohla prohodit pár slov. TP máme 20.7.2011 (prozatím), jinak mě je 24 let a bydlím kousek od Svitav. Byla bych moc ráda, kdyby se nějaká těhulka z okolí Svitav našla, nejen pro „diskutování“ ![]()
Ahojky já jsem z Boskovic to už je docela dál ![]()
Ale i tak aspoň povídat si můžeme.Mě je 20 let v dubnu mi bude 21let.TP mám 18.5. což je skoro taky za chvilu.. ![]()
Ahoj holky:) jsem moc ráda, že jste napsaly..jak se jinak cítíte a jak je? Můj momentální stav - vzducholoď:) co jinak? v těhu vše v pořádku a tak?
ahojky
tak já jsem jako tank
nohy mám jako dva balóny ale už bude za chvilku konec ![]()
A co ty? Víte co budete mít?
zatím nevíme, ale říct si to necháme, je to první mimčo, vše budeme kupovat a pořizovat prvně, tak ať není všechno jen bílý nebo zelený
Jediný v čem je problém - když jsem na UZ - koukám na tu obrazovku jak na svatej obrázek, ale že by se toho doktora někdo zeptal, to ne:)) Jinak držím pěstičky a jde do toho „konce“ vše jak má a je vše OK. Vy víte co to bude?
No víme co budeme mít také je to naše první a nechtěla jsem také kupovat jen neutrální barvy…čekáme holčičku ![]()
Manžel mi pořá říkal že to bude kluk ale já jsem si byla jistá že to je holka. Museli jsme jít na umělé oplodnění a tam se říká že se uchytí holčičky takže tak prostě jsem to tušila ![]()
Jinak máme za týden termín tak jsem zvědavá kdy Sárule vyleze ![]()
Jsem s Dětřichova a ty?
Máte už nějaké jména
Já jsem z Kamenné Horky, ale z Dětřichova mám kamarádku - Milada Brázdová, jestli ti to něco říká
Já i přítel by jsme chtěli oba klučinu, ale víš jak se to říká a jak to nakonec je - ať je to co chce, hlavně ať je to zdravý:) Jména máme zatím jen tak předběžně, popravdě řečeno - a na to je expert přítel - někdo nějaký jméno plácne a hned je to to lepší a mění se to, takže to zatím není 100 % poslední verze je : Adam /Natálka
Píšeš - umělé oplodnění - můžu se zeptat z jakého důvodu nebo jak dlouho vám to „nešlo“ ?
Jé Miladka to je moje kamarádka ![]()
No jasně že s jménem máte čas já bych taky změnila ale nemůžu manžel ho nechce.
Snažili jsme se cca 2 roky…chodila jsem do Svitav na gyndu ale manžel mě pak dosatl do Litomyšle k Čadílkové a té děkujem za to že vůbec tu malou čekáme.
Ještě když jsem chodila do Sy tak jsem měla cystu a po měsíci co mě pořád bolelo břicho mě poslali do práce. Když jsem manželovi lezla doma v bolestech a břečela jsem jako malé děcko tak mě dostal k Čádě. No a zjistili mě zanedbanej zánět vaječníků, tak samé antibiotika a byla jsem doma na neschopence skoro rok…pak samé prášky aby se mi tvořila vajíčka díky tomu zanedbanému zánětu vaječníků mi nefungují vaječníky…prostě sami nevytvoří vajucha…dr si myslela že po laparoskopii to půjde ale nic další rok byl pryč a mimi nikde tak nás pak poslala do Brna na umělé. A šup máme v bříšku mrňouse a cca za týden bude s náma venku ![]()
Ke komu jsi v Sy chodila? Každopádně k mimíškovi gratuluji
i když aktuálnější to bude za těch 10 dní
Já chodím k Homolovi, už jsem se taky několikrát rozmýšlela, jestli nepůjdu jinam- taky jsme se snažili rok a dr. - samej vtípek, ale jinak nic…nakonec se to podařilo a „zatím“ - ťuk ťuk - je vše OK, tak jsem neměla důvod jít jinam. Uvidíme. Kolik ti je let?
Chodila jsem k Přichystalové
No jsem moc spokojená s dr Čadílkovou. A už bych neměnila jen bych byla ráda kdyby ještě byla u porodu prptpže toho se fakt bojím
![]()
No tak hlavně že se povedlo a je vše v pořádku…určitě to bude až do konce v pořádku ![]()
Mě je 27.
jasně že jo ale jak se to blíží tak člověk přemýšlí na blbostma. Spíš mě teď děsí že se ani neotvírám tak doktorka je z toho taky divoká že pořád nic
ale Sárule asi čeká na Valentýna ![]()
No uvidíme ve středu v poradně co bude
A jak snášíš těhotenství? Je ti dobře nic tě netrápí?
Ze začátku mi bylo špatně od žaludku jinak nic a teď poslední dobou mě pálí žáha, příšerně mě bolí záda (ale to asi z práce)jinak je vše OK- jediný co mě trápí tak je špatný svědomí - před těhotenstvím jsem kouřila a to skoro krabičku denně, jak jsem otěhotněla, tak jsem se snažila přestat, myslela jsem si, že to bude hračka a ono moc ne…jediný čeho jsem dosáhla je, že místo 20 ks si dám 1 max 2 denně, ale to už chodím a mám pocit, že si fénem usuším i kytku z obýváku.....každý ráno vstávám se slovy a dneska už ani jednu a večer chodím spát z brekem…děsný. Prosím Tě- hlavně mi nenadávej ![]()