Těhulky - Svitavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1230
6.2.11 17:15

a nakoupeno zatím nic - nechci zatím předbíhat, abych to nezakřikla…ale po 5.měsíci začnu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
6.2.11 17:19

Na genetiku se právě posílá ve 20tt oni zkontrolují miminko vnitřní orgány atd..Na UTZ by jsi měla jít správně tet ve 20tt a odběry na plodovku se dělají mezi 16tt a 20tt mě dělali když jsem byla 17+1tt odběry na triply.Jééé tak to tě všechno čeká je to příjemný nakupovat ty prďovský věcičky.A ty tet čekáš první miminko?Kolik ti je?? :-)

• Citovat
  • Upravit
1230
6.2.11 17:23

uvidíme…zítra s pána doktóra vyspovídáme:) jj, miminko čekám první, jinak mi je 24 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
6.2.11 17:27

Jen ho pěkně vyspovídej :wink: Jéé to jsi jen o 4 roky starší :lol:Mě bude teda v dubnu 21 ale i tak to je krásnej věk na první mimi :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1230
6.2.11 17:30

Nikdy není pozdě:) A co jinak? jsi svobodná, vdaná? Bydlíte sami nebo u rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
6.2.11 17:33

Jsem svobodná a bydlíme sami s přítelem a pejskem :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1230
6.2.11 17:37

Tak to máme podobný :) jsem taky svobodná, od května2010 bylíme už sami, od prosince máme pejsu.Co se týče svatby, nějak tak to plánujeme,protože po porodu už na ni peníze nebudou , ale zatím to nevypadá ani na to, že by ty penze byly do porodu, tak uvidíme:) Vy svatbu neplánujete? já to jen „sonduju“ - zajímalo by mě jaké příjmení bude mít to maličké?:) jestli to tobě nebo tatínkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
6.2.11 17:44

Já svatbu určitě neplánuju.Já jsem řekla že příjmení bude mít po taťkovi ale svatbu zatím néé.Pokud nebudete mít svatbu musíš pak na Matriku skrz příjmení dítěte.Jinak je to pro mě úplně normální.Všichni píšou že je to hrozný když bude mít příjmení po přítelovi a já ne že se bude vyptávat.Já do budoucna svatbu chci ale až tak za 10 let…

• Citovat
  • Upravit
1230
6.2.11 17:46

no já na té svatbě vyloženě netrvám, ono mi jde spíš o „postavení“ v rodině přítele, co se týče vyloženě toho příjmení, to zkousnu. Ono to je u nás nmalinko složitější:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
6.2.11 17:49

Aha…no však není kam spěchat vzít se můžete kdykoli jen ze svědkama to tolik nestojí :-)

• Citovat
  • Upravit
11202
6.2.11 18:48

čau kočky :mavam:
Wejinko ještě si to užívej typoslední týdny jsou hrozný ale jak pro koho no :nevim:
Já už teda mám všechno nakoupeno a nachystáno ale miminko nikde :mrgreen:
Jani na všechno se zeptej doktora…já jsem byla na vývojových vadách v Brně a to jsem byla 12+4tt pak jsem byla v 15+1tt na triple testech a pak na plodovce protože ty nám vyšli blbě. Ale mě posílali na všechno když jsme po umělém oplodnění 8-)
Jinak svatba je moooc krásná mi jsme ji mělí 10.9.2010 na Bouzově a jsem ráda že to máme za sebou i když bych si to zopakovala abych se víc mohla bavit…byla jsem už 18tt a tak jsem byla pak moc unavená ale jinak moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
6.2.11 19:20

Nevím jak bych si to mohla užívat tet řeším néé problémy ale takový kritický body u kterých probrečím třeba celej den…prostě je toho na mě moc tet.Užívám si jak jen to jde ale moc to právě nejde.I bez potíží v těhu jsem fakt na facku tet.Držím palečky k porodu a at je maličkej/ maličká zdravoučkej/á i ty :hug:

• Citovat
  • Upravit
11202
6.2.11 20:15

Wejinko já jsem také řešila problémy a pořád řeším a kolikrát si říkám že ta malá se mnou musí trpět kvůli problémům které máme :-(
Drž se kočko a kdyby něco kdykoliv napišvšak jsme tu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
6.2.11 20:30
Kebinka píše:
Wejinko já jsem také řešila problémy a pořád řeším a kolikrát si říkám že ta malá se mnou musí trpět kvůli problémům které máme :-(
Drž se kočko a kdyby něco kdykoliv napišvšak jsme tu :hug: :hug:

Děkuju :hug: Jsou to problémy vždycky něco jinýho buď pěníze, sourozenec neboli ségra a rodiče…tet to je zrovna ségra a rodiče dohromady.. :cry: Už mě to nebaví!!

• Citovat
  • Upravit
11202
7.2.11 09:10

No vím jak ti je mám povedeného bratra takže to řešíme také pořád a malá z toho kolikrát musela mít šoky jak jsem byla vzteklá. Nechci to tu moc rozebírat když to není uzamčená skupina nemusí každej vědět problémy naší rody
Ale jinak vím jak ti je je to těžký :hug: budu na tebe myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová