Těhulky - Svitavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katuuusch
1.11.11 06:59

Ahoj, koukala jsem po těch kurzech v Boskovicích a našla jsem nejnovější info z roku 2010 :-? , takže jsem se moc nedozvěděla :) Nevíš, jestli to mají někde na webu aktuální? Jestli to je stejný jako co jsem našla, tak by ty kurzy měly být podle témat rozepsaný, tak kdyby mě třeba zajímalo jen něco, tak bych se tam vydala. V Sy ten kurz byl dost chabej, primář mluvil cca 3/4 hoďky, ale úplně základní věci, samozřejmě prostor pro diskuzi byl, ale nejsem z těch, který by se vyptávali přede všema. Ale je tu možnost prohlídky porodních sálů, tak se kdyžtak optám rovnou tam. Ještě tu bude kurz na kojení, tak doufám, že to bude přínosnější než to co už proběhlo. Jinak právě sedím na testech na cukrovku :-? Mám hlad jak pes a čas se pěkně vleče :-?
Fusak už máme, bohužel jsem ho ještě neviděla, pač ho aktivně koupila tchýně, měl by být z merina, tak jsem zvědavá co to bude zač, viděl ho manžel a prý se mu líbil, tak snad to nebude tak hrozný jako všechno ostatní co koupí tchýně :cry:
Monitor dechu jsem taky váhala, není to málo peněz, ale nakonec jsem do toho šla, radši ať nepíská ani jednou a je tedy prakticky nevyužitý, než abych ho neměla a něco se stalo, to mi za to zas nestojí.
Chystáš se na porod nějakým zvláštním způsobem? Myslím masážš nebo tak něco. Trochu totiž váhám,četla jsem o Dianatalu gelu a teď mě ještě víc nadchl Epino balónek, tak nevím no :) Zítra se chystám do lékárny, mám poukaz na 800,– a přemýšlím za to utratit, asi už nakoupím něco pro mrňouska, případně kolem porodu, jen jsem zatím moc nezkoumala co je všechno potřeba, tak to musím dohnat :)

• Citovat
  • Upravit
162
1.11.11 10:49

Já mám přímo staženej leták, ale tady asi nepůjde poslat, tak posílám odkaz. Snad to půjde otevřít:

http://www.tjrytmus.cz/…/novinky.php#…

jinak jsem ti chtěla poslat soukromou zprávu, ale koukám, že to nejde. Asi nemáš založenej profil, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
22.11.11 19:08

Ahoooj :mavam: já jsem taky těhulka ze Svitav :) teda skoro ze Svitav..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katuuusch
22.11.11 22:14

Mikajelka: To je dobře :) A jak jsi daleko a tak? Prozraď něco :) ;)

• Citovat
  • Upravit
844
23.11.11 12:39

:) Jsem 13+4 tt. TP 26.5.2012. Takže času máme ještě kupu. Nedávno jsme byli na velkým utz a všechno bylo v pořádku. Pro jistotu jsme si zaplatili screening kdyby vyšli špatně triply abych nemusela na plodovku a byl taky O.K. Jinak jsem čerstvě z Dětřichova. Předtím jsme bydleli 4 roky v SY. A ty jsi přímo ze Svitav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katuuusch
3.12.11 11:02

Mikajelka: tak po delší době zase píšu,měla jsem teď spoustu starostív práci a v podnikání, tak jsem to nějak nestíhala všechno. To máš ještě opravdu spoustu času :) Ale užívej si to, letí to jako blázen. Jinak jsem v podstatě ze Svitav, rodíme v únoru. Starosti teď lehce opadly, tak zas budumít čas na mimčo :) V týdnu dorazil kočárek a sedačka, ještě jsem to nestihla ani vybalit, abych to zkontrolovala, tak asi dneska :) Jak jsi nam ty s přípravama?

• Citovat
  • Upravit
844
3.12.11 12:13

Jé tak to máš za pár. No zatím nic moc nechystáme. Přijde mi to brzo. Něco malinko máme od kamarádek a tak ale sami začneme až po Novým roce, to už budeme vědět, jestli máme pindíka nebo ne :D Jakej máš kočárek? Já jich mám tolik vybranejch na netu ale chci je vidět na živo než něco objednáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katuuusch
4.12.11 20:57

Jojo, letí to jako voda, ani se nenaděješ a budeš to mít taky za pár :)
S kočárkem jsem taky dost váhala, nakonec vyhrál Dorjan Denny sport 3, řekla bych, že podle recenzí dobrá kvalita za dobrou cenu :) Ptala jsem se na něj i v několika obchodech a všude samá chvála, tak snad bude dobře sloužit.
Jinak předěláváme trochu byt, aby se tu mimiskovi dobře bydlelo, takže máme veselo a práce jak na kostele, snad to do vánoc zmáknem, ať už si můžu nachystat pokojíček a výbavičku ;)

• Citovat
  • Upravit
24.1.18 13:39

Ahoj do Svitav! :mavam: Posílám pozvánku do „zásobárny kontaktů“, skupiny Maminky Svitavy a okolí.

Může se hodit, když

• se budete chtít někdo s někým sejít
  • zjistit, jak je to kde s otevírací dobou
  • dát tip, kam kdo chodí na kafe
  • prodávat a nakupovat bez poštovného.

Krásné dny přeje
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...