Těhulky - Svitavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
5.2.11 21:26

Prosím tě vůbec neměj špatné svědomí :hug: nadávat ti také nebudu já jsem kouřila taky ale jak mi manžel musel píchat injekce do břicha tak mi bylo tak zle že jsem už do pusy cigaretu nevzala,
Ale pokud jsi kouřila denně 20 cigaret tak nepřestávej jen to omez je dobře že si dáš jednu nebo dvě denně. Kamarádka když otěhotněla tak jí sama doktorka řekla ať to jen omezí pro to miminko je horší když je matka před těhu kuřačka a pak přestane, prostě stejně v tom těle to je a tak když si dáš dvě denně tak se svět nezboří. Znám i takové ktré hulily jako tovární komín. Tak se tím zase tak nestresuj a užívej si bříška :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.2.11 21:29

Jo bere mě šlak když vidím těhulu jak se valí po městě a u huby cigáro ať kouří někde kde jí nikdo moc nevidí a nebo když jde maminka s kočárkem a opět u huby cigáro no to by mě mrsklo. Ať si sedne někde a zakouří si ale když táhne kočárek jak to pak vypadá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230

Tenhle názor jsem slyšela od více lidí, ale stejně bych si neodpustila, kdyby to malý bylo potom nějaký postižený, nebo nemocný…z toho mám strach. Budu pro dnešek muset končit, ale určitě tu s tebou zase ráda „poklábosím“. Zatím ahojky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202

Prosím tě jak se jmenuješ jménem ta tvá přezdívka je super ale jméno bude asi lepší :wink:
Já se jmenuji Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.2.11 21:33

Jasně to chápu. Tak se měj a zase někdy ahojky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
5.2.11 21:38

Jmenuju se Jana - těší mě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
6.2.11 10:13
X-333 píše:
Ahoj holky:) jsem moc ráda, že jste napsaly..jak se jinak cítíte a jak je? Můj momentální stav - vzducholoď:) co jinak? v těhu vše v pořádku a tak?

Ahojky cítím se už docela těžká.To mám ještě 2-3 měsíce před sebou jinak mě začli šíleně bolet záda, jsem pořád vzhůru zaboha nemůžu usnout.A když usnu letím za půl hodky na wc.Takže to mám tet docela těžký tak nevím jak to bduu dělat až mi ten břuch pořádně vyskočí.V těhu zatím vše v pořádku.Mi pohlavíme nevíme a dozvíme se až na porodním sále :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
11202
6.2.11 11:37
X-333 píše:
Jmenuju se Jana - těší mě:)

Mě těší také :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
6.2.11 11:42

Wejinko no vím jak ti je…já mám týden do porodu a je to fakt náročné. Obdivuji maminky které to zvládají na :palec:
Já si teda na záda stěžovat nemůžu. Jen když si chci lehnout v noci na záda tak to nejde to začnou bolet a malá tlačí takže nemůžu dýchat :zed: ale otoky nohou jsou šílený takovou bolest jsem nečekala je to fakt hrozný a teším se až mi splasknou a budou normální vůbec se mi nelíbí :mrgreen: a manžovi už vůbec ne :mrgreen: Na wc chodím v noci snad 10 krát a je to síla než se vyhrabu z postele :zed: dnešní noc byla šílená vůbec jsem nemohla spát když jsem zabírala začal chrápat manža :cert: a ráno když vylezl tak jsem si pěkně pospala a probudila jsem se o půl 11 :oops: :roll:
Je moc dobře že těhu je v pořádku a bez problémů tak jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
6.2.11 12:21

Hi tak týden do porodu teda nemám ale závidím ti.Už bych to chtěla mít taky zasebou :roll: Já jsem teprve ve 26tt ale je to jako kdybych měla každou chvíli rodit.Já z otékáním noh nemám žádný problémy ani z tvrdnutí dělohy.Akorát už nemůžu spát na zádech taky mě mimouš tlačí a nemůžu dýchat.Jooo 10krát na wc za noc znám…už se mi taky těžko leze z postele a nejen z postele ale už i z vany.Jen se tě poptám zvládneš se oholit před porodem nebo to necháš na sestřičkách?? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1230
6.2.11 16:23

Holky ahojky… je sice neděle,ale až teď jsem si udělala tak nějak chvilku pro sebe…ráno uklidit, uvařit, oběd, nádobí, po obědě jsem si zajela na nákup, aby jsme měli co papat a teď tu :) Tak jak vás tu „poslouchám“ - mám se na co těšit, že? :) Je ale fakt, že poslední dobou taky hodně špatně spím - v noci několikrát vzhůru, dokonce i pokaždé ve stejnou hodinu a ráno se z postele nemůžu vyhrabat:)Původně jsem si myslela, že je to tím, že nechodím do práce, ale asi ne-e. Co se týče WC- nikdy jsem na záchod v noci nechodila, ale teď už taky 1 - 2× za noc jdu - koukám, že už to bude jen horší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
6.2.11 16:39

Ano ano zvykejme si…já jdu za noc třeba 8krát na wc.A ty jsi v jakém TT..???

• Citovat
  • Upravit
1230
6.2.11 16:48

Jsem spíše „samopočtář“ páč od doktora se to asi nedozvím , ale dneska bych měla být 16+3 :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
6.2.11 16:56
X-333 píše:
Jsem spíše „samopočtář“ páč od doktora se to asi nedozvím , ale dneska bych měla být 16+3 :-P

Jééé tak to tě toho ještě čeká hodně :wink: :wink: Ve 20tt jdeš na nějaký utz či genetiku??A copak už mááš pokoupenýho?? :-)

• Citovat
  • Upravit
1230
6.2.11 17:14

UZ zatím domluvený žádný další nemám, ale jdu zítra na kontrolu, tak se optám. Mají mě brát zítra krev, ale prý spíš jen krevní skupinu, kr.obraz a tak…musím se jich zeptat, jak to vypadá s obděrem - tripltestem - ten se prý dělá taky někdy teďka a co se týče genetiky…chtěla bych, ale slyšela jsem, že to dělají do 13tt, takže nevím, jestli jsem to už neprošvihla…musím zítra všechno vyzjistit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová