Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky!:) tak jsem byla dneska odpoledne na kontrole, brali mi krev na tripltesty, tak teď budu příšerných 10 dní čekat na výsledky. Jinak mi pán doktór pustil srdíčko miminka - bylo to úžasný!:)
X-333 píše:
Ahojky holky!:) tak jsem byla dneska odpoledne na kontrole, brali mi krev na tripltesty, tak teď budu příšerných 10 dní čekat na výsledky. Jinak mi pán doktór pustil srdíčko miminka - bylo to úžasný!:)
Jani no to ti věřím já když jsem na monitoru tak to je krásných 15 minut bušení srdíčka…ale naše princezna pokaždé u toho dělá takové kotrmelce že se i sestry smějou ![]()
Neboj s těma testama to bude ok ![]()
Ahojda holky..
Kebinka - snad máš pravdu a testy budou OK, musím vydržet a všechno bude ![]()
Jinak jsem se dneska ráno dala do oken - umyla jsem 3 z 5, pák už mě bolel báchor, tak jsem toho nechala - zítra je taky den:) Odpoledne jsem si zašla na nehtíky - udělat si malou radost
Přítel si hraje na dítě a mastí v obýváku plejstejšny, takže tv dnes asi nebude - půjdu dát sprchu a asi hajanec:) ![]()
X-333 píše:
Ahojda holky..
Kebinka - snad máš pravdu a testy budou OK, musím vydržet a všechno budeJinak jsem se dneska ráno dala do oken - umyla jsem 3 z 5, pák už mě bolel báchor, tak jsem toho nechala - zítra je taky den:) Odpoledne jsem si zašla na nehtíky - udělat si malou radost
Přítel si hraje na dítě a mastí v obýváku plejstejšny, takže tv dnes asi nebude - půjdu dát sprchu a asi hajanec:)
Ahojky…
víš že se v těhu nemají umývat okna???Že se může miminko udusit o pupeční šnůru?
X-333 píše:
to nevím–a důvod?- teda jak se mu to může podařit?
to nevím jak zvedáš ruce tak se může pupeční šnůra omotat kolem hlavičky miminka…prostě se nemáš natahovat v těhu noo… ![]()
Ahojky holky ![]()
jak se vede ![]()
Tak mi jsme ve středu rodily a už jsme doma ![]()
V úterý o půl druhé mi rupla voda a jeli jsme amalá se narodila druhej den ve 13.45 je to andílek ![]()
Kebinka píše:
Ahojky holky
jak se vedeTak mi jsme ve středu rodily a už jsme doma
V úterý o půl druhé mi rupla voda a jeli jsme amalá se narodila druhej den ve 13.45 je to andílek
Jééééé tak to moc GRATULUJI
Supeeeeer
Tak at vám dělá jen samou radost ![]()
Ahoj holky…já se moc omlouvám, že jsem nenapsala dřív, ale měla jsem to nějaký nabitý! ![]()
Gratulace k holčičce!!!! ať dělá mamince samou radost, ať roste jako z vody a hlavně ať jste obě zdraví!!!
Já dneska volala o výsledky toho tripltestu a je to OK- jsem moc ráda:)
Žije to tu ještě???Ať už těhulky, maminky či kdokoliv z okolí Svitav nebo klidně i Boskovic..
LUCI píše:
ahojtak to vypadá, že tu žijeme už jen my dvě
To nevadí, aspoň, že my dvě
A odkud jsi přesně??