Těhulky - Svitavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Wejinka
7.2.11 10:00
Kebinka píše:
No vím jak ti je mám povedeného bratra takže to řešíme také pořád a malá z toho musela mít šoky jak jsem byla vzteklá. Nechci to tu moc rozebírat když to není uzamčená skupina nemusí každej vědět problémy naší rody
Ale jinak vím jak ti je je to těžký :hug: budu na tebe myslet :hug:
:hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
1230
7.2.11 19:21

Ahojky holky!:) tak jsem byla dneska odpoledne na kontrole, brali mi krev na tripltesty, tak teď budu příšerných 10 dní čekat na výsledky. Jinak mi pán doktór pustil srdíčko miminka - bylo to úžasný!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
8.2.11 10:55
X-333 píše:
Ahojky holky!:) tak jsem byla dneska odpoledne na kontrole, brali mi krev na tripltesty, tak teď budu příšerných 10 dní čekat na výsledky. Jinak mi pán doktór pustil srdíčko miminka - bylo to úžasný!:)

Jani no to ti věřím já když jsem na monitoru tak to je krásných 15 minut bušení srdíčka…ale naše princezna pokaždé u toho dělá takové kotrmelce že se i sestry smějou :mrgreen:
Neboj s těma testama to bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
8.2.11 20:41

Ahojda holky..
Kebinka - snad máš pravdu a testy budou OK, musím vydržet a všechno bude :)

Jinak jsem se dneska ráno dala do oken - umyla jsem 3 z 5, pák už mě bolel báchor, tak jsem toho nechala - zítra je taky den:) Odpoledne jsem si zašla na nehtíky - udělat si malou radost :) Přítel si hraje na dítě a mastí v obýváku plejstejšny, takže tv dnes asi nebude - půjdu dát sprchu a asi hajanec:) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
9.2.11 09:13
X-333 píše:
Ahojda holky..
Kebinka - snad máš pravdu a testy budou OK, musím vydržet a všechno bude :)Jinak jsem se dneska ráno dala do oken - umyla jsem 3 z 5, pák už mě bolel báchor, tak jsem toho nechala - zítra je taky den:) Odpoledne jsem si zašla na nehtíky - udělat si malou radost :) Přítel si hraje na dítě a mastí v obýváku plejstejšny, takže tv dnes asi nebude - půjdu dát sprchu a asi hajanec:) :roll:

Ahojky…
víš že se v těhu nemají umývat okna???Že se může miminko udusit o pupeční šnůru?

• Citovat
  • Upravit
1230
9.2.11 16:02

to nevím–a důvod?- teda jak se mu to může podařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
9.2.11 17:08
X-333 píše:
to nevím–a důvod?- teda jak se mu to může podařit?

to nevím jak zvedáš ruce tak se může pupeční šnůra omotat kolem hlavičky miminka…prostě se nemáš natahovat v těhu noo… :palec:

• Citovat
  • Upravit
11202
15.2.11 19:52

Ahojky holky :mavam:
jak se vede :?:

Tak mi jsme ve středu rodily a už jsme doma :wink:
V úterý o půl druhé mi rupla voda a jeli jsme amalá se narodila druhej den ve 13.45 je to andílek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
15.2.11 21:30
Kebinka píše:
Ahojky holky :mavam:
jak se vede :?:Tak mi jsme ve středu rodily a už jsme doma :wink:
V úterý o půl druhé mi rupla voda a jeli jsme amalá se narodila druhej den ve 13.45 je to andílek :andel:

Jééééé tak to moc GRATULUJI :hug: :hug: Supeeeeer :hug: :hug: Tak at vám dělá jen samou radost :hug:

• Citovat
  • Upravit
11202
15.2.11 21:32

děkujeme moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
17.2.11 11:24

Ahoj holky…já se moc omlouvám, že jsem nenapsala dřív, ale měla jsem to nějaký nabitý! :)

Gratulace k holčičce!!!! ať dělá mamince samou radost, ať roste jako z vody a hlavně ať jste obě zdraví!!!

Já dneska volala o výsledky toho tripltestu a je to OK- jsem moc ráda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
1.8.11 09:00

pozdrav

Ahoj, je tu někdo od Svitav, kdo by pokecal? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1327
1.8.11 23:24

Žije to tu ještě???Ať už těhulky, maminky či kdokoliv z okolí Svitav nebo klidně i Boskovic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
2.8.11 08:51

ahoj :-) tak to vypadá, že tu žijeme už jen my dvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1327
2.8.11 11:56
LUCI píše:
ahoj :-) tak to vypadá, že tu žijeme už jen my dvě :-)

To nevadí, aspoň, že my dvě :-D A odkud jsi přesně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová