Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jeee,tak to ju,to uz mas velke „deti“
)) ale take vyhoda..hodne ti pomuzou..
)
Lenko, to už máš teda velký děti
Tak si to mimčo pěkně vychutnáš ![]()
Já jsem první rodila taky v Teplicích a nemůžu si stěžovat, nikdo nebyl vyloženě nepříjemnej nebo tak.
Jani já jim nezávidim, vím co mě čeká, to spíš aby se to rovnou narodilo ![]()
Nic se nestane, na to vůbec nemysli ![]()
Děti už mám velký,měla jsem je hodně brzy, tohle bude spíš další jedináček, ale všichni se těší. ![]()
not o evrim,ze se vsichni tesi
) u ans to bylo podobne..me bylo 12,segre 10,kdyz mamka potreti otehotnela..take jsme se nesmirne etsili…:o)dodneska je to nas Benjaminek..
) juju,ja vim,nesmim myslet na nic zleho a byt optimistka trosku
) ale mozna je to tim,ze jsu tehu poprve,nejsem tak „otrkana“ a vylekam se pri akzdem pichhnuti a tak.. :/
Klari,ja oujdzu take do Teplic..nejdriv sjem byla rozhodnuta pro Usti,ale to je daleko.teplice mam bliz a hodne zanmych a kamaradek tam rodilo a pry to neni tak hrozne tam..jak jsem psala..v Usti je to hezci,modernejsi..ale to enni asi vse..zalezi predevsim an personalu.
No já doufám, že budou pomáhat a třetí už si náležitě vychutnám ![]()
Já jem rodila druhý dítě v Teplicích, byla tam jedna tááák nepříjemná sestra, že jsem kvůli ní tenkrát brečela. Doufám, že už dala výpověď. ![]()
Teď se ještě stále rozhoduju jestli jít rodit do Teplic nebo do Ústí, přítel má ale v Ústí známou tak asi tam.
Janni.na88 píše:Pájinka25 píše:jj,presne tak,.jak rikas-zalezi jak kdo to piojme no..ty recenze na netu ani nema dle meho cenu cist,protoze jsou opravdu smisene..ja mam blize teplice nez most,kdybych byla z okresu most tak jdu asi take do mostu..no,ja skoncim asi take v Teplicich..mam to blizko a myslimsi,ze to tam nemuze byt az tak hrozne..spousta mych znamych tam rodila..do Usti jezdi spousta maminek,protoze to tam maji po rekonstukci..nove…hezke..ale to neni vsechno..dulezity je pristup lekaru a sestricekJanni.na88 píše:no já vím, že na Most zrovna moc dobrý recenze nejsou, ale co jsem tak koukala, tak skoro nikde. Asi hodně záleží na každém člověku, jak to pojme. Já teda jdu do Mostu, už tam chodím 14 dní na kontroly a zatím mám s doktory i s PA dobrý zkušenosti. Já vím, že u porodu můžu narazit na kdekoho, ale to všude. Most mám tak nějak nejblíž, takže jsem to moc neřešila, snad to bude ok. Slyšela jsem, že jedna z nejlepších porodnic je v Kadani, ale to je fakt dost daleko.....i to ústí je daleko. Já vím, že jako prvorodička nejspíš neporodím do hodiny, ale i tak......snad to bude v Mostě dobrý
to ti verim no..mam kamardky,ktere maji pred porodem a ty uz ani nemuzou spatdo Mostu urcite nejdu,protoze co jsem slysela tak nic moc tam..chetla jsem do usti,ale to je zase daleko docela..kdyby zamnou enkdo pak jel..takze asi Teplice..koukala jsem na recenze pordnic..a je to vsude takove smisene no..nejlepsi je asi opravdu az osobni zkusenost.a ty uz jsi rozhodnuta,kam pujdes?
![]()
)
na vybavení teda vůbec nekoukám, to bych nemohla pomalu nikam
mostecká nemocnice pamatuje ještě hodně z dob komunismu, co se týče vybavení, ale přesně jak říkáš, záleží na přístupu. Každopádně ale doufám, že budou mít volný nadstandart - přece jen mám raději svůj klídek ![]()
Janni, přesně tak, když je blbej personál, tak může být nemocnice krásná jak chce a stejně se ti tam nemusí líbit. Jako všude je to hlavně o lidech. Až porodim, tak napíšu jak se mi v Tp líbilo ![]()
Usti roy neni spatne,moje mamca tam rodila brachu a byla spokojena a rodila tam snad 1/2 Oseka
) jak jsem psala,kdyz jsem cetla recenze na usti i Tce,ale i Most na netu,tak je to u vsech takove smisene…hodne si ale treba maminy stezovaly prave na pristup sester..Nechapu,jak nektere sestry muzou takovouhle praci vykonavat,kdyz jsou tak neprijemne..Vzdyt jsou sami kolikrat maminy,tak musi vedet,jake to je pro nektere,kor pro ty maminky,ktere bnemaji porod zrovna lehky… Leni,tak dej pak vedet,kde jsi nakonec rodila a jak ti -vam to dopadlo
) a pritel pujde k porodu?-smim-li se zeptat.. muj rpitel se na to zatim enciti..ale rada bych ho tam mela..ale tak mame na to jeste sest mesicu..aby se rozhodl…Nutit ho enbudu ,priotoze aby sel z donuceni,to uz bude lepsi,kdyz nepujde
)
hehehe,to je ropavda..to vybaveni je vsude takove nic moc
take bych rada nadstandard..tak uvidim,jak to vsechno bude
) cetla jsem nekde,ze se do porodnice musis registrovat uz nejak po 20-22tt,tak ti nevim,cio je na tom pravdy…
no,uz to mas za chvilku.konec unora..jeee,za hvilku bude mit maleho uz v anruci,tise zavidim..
ja uz se nemuzu dockat ![]()
Janni, taky brala nadstandard, ale bylo mi řečeno kdo dřív přijde,ten dřív mele
Tak můžu jen doufat, že budu ta první
V Tp jsou jen dva. O registraci jsem tady neslyšela, ale chodí se kolem 35tt sepisovat porodopis (dostaneš i papír co všechno si vzít do porodky)
ahaaa…tak to ja netusila
))) mi asi tuto vsechno povi v poradne,vid?:) ja jsem si take rikala,ze ybch vzala nadstandard,pokud by ybl volny..ale zase na druhou stranu..takovy dvojluzak treba tek neni spatny..nejsi sama,mas si s kym povdat a tak… ja jsu takova upovidana a mam rada spoelcnost,takze mozna by mi bylo na nadstandartu smutno,kdyz bych tam ybla sama
pritel by tam semnou nemohl asi byt cely den,ptz by byl i v pr
aci..
krasny den vam preji maminy !!!! tak jak se dneska mate,co mrnouskove,nezlobi moc ?
![]()
ahojky Paji,no,asi ju,teda asi,bude to tak..ze se musis registrovat jen ve velkych mestech..tak ty tedy pudjes do Mostu ju?tak ja myslim,ze dneska uz si stejnak nevyberes..vsechny porodnice jsouo atk nejak na stejno,co jsem slysela-nejen z entu,ale i od kamaradek
) to mi povidej s tou nudou..ja jsem doma od sameho azcatku a jeste sest mesicu budu
((( hruza..ta nuda… to ty uz to budes mit za sebou za chvili
![]()
jj,presne tak,.jak rikas-zalezi jak kdo to piojme no..ty recenze na netu ani nema dle meho cenu cist,protoze jsou opravdu smisene..ja mam blize teplice nez most,kdybych byla z okresu most tak jdu asi take do mostu..no,ja skoncim asi take v Teplicich..mam to blizko a myslimsi,ze to tam nemuze byt az tak hrozne..spousta mych znamych tam rodila..do Usti jezdi spousta maminek,protoze to tam maji po rekonstukci..nove…hezke..ale to neni vsechno..dulezity je pristup lekaru a sestricek
)