Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám nějakou slečnu nebo paní která je v očekávání. Jsem z Boskovic a přemýšlím o kurzu cvičení před porodem. http://www.tjrytmus.cz/…/novinky.php#…
Nechcete někdo chodit se mnou?
Ahoj Nikol.
Jsem taky těhulka v 17tt a čekám druhé mimčo.
V prvním těhu jsem taky chodila cvičit do Rytmusu a bylo to fajn. Je to hodina povídání a hodina cvičení.
Teď bych ráda chodila zase, ale nemá mi kdo hlídat malou tak ještě uvidím, jak to dopadne
.
Určitě tam zkus zajít a uvidíš, že tam potkáš někoho známého
nebo se seznámíš.
Ahoj, to si moc nemyslím. Je mi 23 a kamarádky děti ještě nemají. A kde přesně bydlíš? Mám sestru i babičku. Tak by nebyl problém se dohodnout, aby ti malou pohlídaly. Ještě mám kamarádku v Boskovicích a ta hlídá děti tady maminkám. Babička má děti ráda a hlídala děti i paní primářce z nemocnice.
Jsem ze Šebetova.
Malá je mamánek tak by asi s nikým cizím nebyla. Ale možná, že mě bude hlídat teta, ale já bych chodila jen na cvičení. Přednášky už jsem slyšela a jsem zdr. sestra tak to nebylo nic nového.
Ahojky ![]()
Já jsem též z Boksovic a hledám zase nějakou těhulinku která semnou bude trávit nějaký volný čásek, pak i s mimoušem i na procházky ![]()
je mi to doma totiž hrozně dlouhý.přítel je pořád v práci a já sama doma.Jinak mi je 20let v dubnu mi bude 21…a prcka čekám kolem 18.května ![]()
Ahoj, tak to je super. To není žádný problém. Času mám taky celkem dost.
Tak to chápu. Já mám přítele často doma. Poslední dobou je doma dřív než já.
Převážně jsou ve starším věku než jsme mi.To je pravda.Ale i s těma se dá bavit.Ty jsi ale na začátku těhu že nějak ve 2 měsíci??
Ano jsem, budu rodit začátkem září. Už teď nemohu spát. Jsem celá nesvá. Nic o mateřství nevím. Dítě jsem plánovala až tak kolem 30 a nebo vůbec. Jenomže jsem byla nemocná a prášky nepůsobily tak jak správně fungovat mají.
Nikol Nikoušek píše:
Ano jsem, budu rodit začátkem září. Už teď nemohu spát. Jsem celá nesvá. Nic o mateřství nevím. Dítě jsem plánovala až tak kolem 30 a nebo vůbec. Jenomže jsem byla nemocná a prášky nepůsobily tak jak správně fungovat mají.
Ani mi jsme miminko neplánovali.Já měla zase nastupovat do práce takže si nevybereš.Tak já nějaký zkušenosti mám ale jen od KAMARÁDEK.On se v každé ženě nachází ženský pud který se rozvine až porodíš pak uvidíš jak je to všechno jednodušší než sis myslela.A až ti začne růst pupík.Obdivuju tě že si malinký necháš většina by to dala asi pryč.
No já nemůžu být sním doma pořád. Kvůli práci. Bude mi hlídat babička. O téhle možnosti jsem uvažovala z důvodu že přítel má 21 a jsem sním půl roku.
Nikol Nikoušek píše:
No já nemůžu být sním doma pořád. Kvůli práci. Bude mi hlídat babička. O téhle možnosti jsem uvažovala z důvodu že přítel má 21 a jsem sním půl roku.
Vím jaký to je.Já už jsem se s tím smířila.Hold to tak mělo asi být no.Nějak to neřeším.Hlavně aby byl brouček zdravej nic jinýho si tet momentálně nepřeju.Tak hlavní je že s tebou zůstal ve většině případů se kluk na holku v tomhle vykašle ![]()