Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikol Nikoušek píše:
Chodíš na nějaké to cvičení?
Na cvičení bohužel nechodím.Tak nějak se mi nechce.Cvičím si doma u TV
Akorát chceme jít s přítelem 7.března to by mělo být 1 pondělí v měsíci na bezplatnou přednášku s prohlídkou porodních sálů.Mělo by to být v knihovně ve 2.poschodí ve 14:00hod.
Nikol Nikoušek píše:
Náhodou nevíš jestli se dá rodit v Boskovicích do vody?
Koukala ses na stránku Boskovické nemocnice?Porodnické oddělení?Je tam všechno napsaný. ![]()
Děkuji za odkaz. Asi si pak budu muset zjistit kolik stojí ten pokoj s vlastním sociálním zařízením. Já se rozhoduji mezi porodem do vody a císařem. Normálně robit nebudu. To bych já určitě nedala i když mi přítelova máma chce dát nějaké prášky pro lehčí porod. Ještě jsem se tě chtěla zeptat dělala sis test na Downovy choroby? Dnes mi o tom řekl můj doktor.
Nikol Nikoušek píše:
Děkuji za odkaz. Asi si pak budu muset zjistit kolik stojí ten pokoj s vlastním sociálním zařízením. Já se rozhoduji mezi porodem do vody a císařem. Normálně robit nebudu. To bych já určitě nedala i když mi přítelova máma chce dát nějaké prášky pro lehčí porod. Ještě jsem se tě chtěla zeptat dělala sis test na Downovy choroby? Dnes mi o tom řekl můj doktor.
Ceny za pokoje tam mají taky vypsaný.Tak to já chci rodit přirozeně žádný do vody žádnej císař.prostě normální porod.Myslíš v tom 16tt?Já jsem na tom nebyla.Pak mi brali triply ty byli negativní a pak jsem byla ve 20tt na UTZ a tam byli vyloučeny všechny VVV…
![]()
Jo a každá mamina má svůj vlastní pokoj i ze sociální zařízení když rodí.Tudíž nebudeš nic platit snad pak akorát kdyby jsi chtěla nadstandart pokoj po porodu.
Tak to jsi odvážná. Po zážitcích mích kamarádek tak nevím nevím… na ty ceny jsem se už dívala. Kde v Boskovicích bydlíš?
Nikol Nikoušek píše:
Tak to jsi odvážná. Po zážitcích mích kamarádek tak nevím nevím… na ty ceny jsem se už dívala. Kde v Boskovicích bydlíš?
Kousek od národo-hospodářské, Ludvíka Vojtěcha
Ahojky Holky, jsem sice starší je mi 27, jsem v 35+1tt mimoušek je plánovanej a rodit budeme v boskovicích. Bude to první prcek ale tím že jsem od 6tt doma tak jsem měla možnost spoustu věcí číst. A Niky chtěla bych tě poprosit aby jsi nedbala vyprávění od kamarádek každý porod je jiný každy to jinak snáší. Já chtěla po porodu nadstandart ale sestra mi poradila,že je lepší když jste na pokoji aspon dve,protože si můžete pomoct s miminkama když půjdeš do sprchy tak ti na něj dohlídne a to v té sprše budeš docela často. A co se týka testů na Downův syndrom tak jsou dva druhy já byla na obouch první se dělá kolem 13tt provádí se v brně a je to ultrazvuk a speciální biochemický screening krve není hrazen pojišťovnou stojí do 1500,– www.prenatal.cz je přesný a výsledky jsou do druhého dne. takže pokud miminko není v pořádku tak je to v "" zjištěno zavčas. Druhý test se dělá v 16tt a jsou to ty triple testy ty se neplatí a provádí je tvuj doktor a výsledky by měly být do týdne. já měla štěstí že oba testy vyšly negativní. Tak přeji krásné těhulkování a kdyby jste některá něco potřebovala tak písnite.M ![]()