Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Počkej a jak víš, že máš pravidelný cyklus 29-30 dní, když si teprve v prosinci vysadila HA? Nicméně pokud by fakt cyklus byl kolem těch 30 dní a toho 31.1. je první den MS, tak bych řekla, že šance na otěhotnění není velká.
Hm ja si to myslela . no i před vysazením jsem měla ms pravielně a mám i ted zatím.pořad jedu 29-30 dní.měla jsem na testu // a na alších třech /..:-(
Je to nějak zmatené až to nechápu… takže ty už jsi testila? nejdřív píšeš, že je brzy a hned na to že už jsis dělala 3testy
jak víš ten cyklus když nebereš HA teprv chvíli? No zkrátka aspon podle toho co jsem pochopila, je opravdu skutečně malá šance na těhu ![]()
no mě tady písali že je ješte na test brzo ale zkoušela jsem ho jeden vyšel // a alší už ne:-( myslím že mamatest jasná /..to ještě ms muže být jinak?
Ještě počkej… i když je to těžký tak ti stejně nepomůže nic jiného než čas… aspon ten týden vydrž a pak zkus test pokud MS nedorazí ![]()
Anonymní píše:
Když já chcu malého Vašíka
Mě třeba říkala doktorka, že test nemůže vyjít falešně pozitivní
Takže když jis měla jeden pozitivní, tak třeba měl lepší citlivost.Počkala bych třeba týden a test udělala znovu.Ono ti ani nic jiného nezbyde.Držím palce ![]()
Test může být falešně pozitivní, může být vadný… spíš by mě zajímalo co to bylo za testy a jak vypadala ta druhá čárka a jestli sis všechny dělala najednou nebo kdy.
Nicméně teď dočítám, že negativní byl mamatest, tomu já bych věřila… ale nic není ztraceno, třeba se fakt ještě ukážou.
Všechny najednou ale značky nevím,ta čarka byla ružova slabší.
Ahojky chtěla bych bych radu,či názor.V prosinci jsem vysadila HA MS mám pravidelně po 29-30 cyklu.poslední ms byla 31.1.a hned 7.2 a 21 2.styk.nevím kdy mám OVU mohu i tak otěhotnět?nebo je velmi nízky riziko?do ms mám asi týden.přiznaky nemohu popsat pač je mám každý měsíc.
a na test je brzy.