Těhulky, co myslíte - jaké je riziko po vysazení HA?

Anonymní
25.2.12 14:09

Těhulky co myslíte?

Ahojky chtěla bych bych radu,či názor.V prosinci jsem vysadila HA MS mám pravidelně po 29-30 cyklu.poslední ms byla 31.1.a hned 7.2 a 21 2.styk.nevím kdy mám OVU mohu i tak otěhotnět?nebo je velmi nízky riziko?do ms mám asi týden.přiznaky nemohu popsat pač je mám každý měsíc. :nevim: a na test je brzy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101702
25.2.12 14:13

Počkej a jak víš, že máš pravidelný cyklus 29-30 dní, když si teprve v prosinci vysadila HA? Nicméně pokud by fakt cyklus byl kolem těch 30 dní a toho 31.1. je první den MS, tak bych řekla, že šance na otěhotnění není velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 14:16

Hm ja si to myslela . no i před vysazením jsem měla ms pravielně a mám i ted zatím.pořad jedu 29-30 dní.měla jsem na testu // a na alších třech /..:-(

• Citovat
  • Upravit
14090
25.2.12 14:20

Je to nějak zmatené až to nechápu… takže ty už jsi testila? nejdřív píšeš, že je brzy a hned na to že už jsis dělala 3testy :roll: jak víš ten cyklus když nebereš HA teprv chvíli? No zkrátka aspon podle toho co jsem pochopila, je opravdu skutečně malá šance na těhu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 14:23

no mě tady písali že je ješte na test brzo ale zkoušela jsem ho jeden vyšel // a alší už ne:-( myslím že mamatest jasná /..to ještě ms muže být jinak?

• Citovat
  • Upravit
14090
25.2.12 14:26

Ještě počkej… i když je to těžký tak ti stejně nepomůže nic jiného než čas… aspon ten týden vydrž a pak zkus test pokud MS nedorazí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 14:28

Když já chcu malého Vašíka :D

• Citovat
  • Upravit
14090
25.2.12 14:33
Anonymní píše:
Když já chcu malého Vašíka :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak snad to klapne :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.2.12 15:33

Mě třeba říkala doktorka, že test nemůže vyjít falešně pozitivní :nevim: Takže když jis měla jeden pozitivní, tak třeba měl lepší citlivost.Počkala bych třeba týden a test udělala znovu.Ono ti ani nic jiného nezbyde.Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
101702
25.2.12 16:51

Test může být falešně pozitivní, může být vadný… spíš by mě zajímalo co to bylo za testy a jak vypadala ta druhá čárka a jestli sis všechny dělala najednou nebo kdy.
Nicméně teď dočítám, že negativní byl mamatest, tomu já bych věřila… ale nic není ztraceno, třeba se fakt ještě ukážou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 16:54

Všechny najednou ale značky nevím,ta čarka byla ružova slabší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky