Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prosim vás můžete mi napsat kolik vážilo vaše mimčo ve 21 týdnu těhu ? Statisiky jsem četla zajímá mě realita. Dik moc všem
a že se tu vetřu, kdo máte rozměry hlavičky a stehenní kosti, můžete mi to tu napsat a jakou jste měli váhu? ![]()
Holky dík . Já jen že jsem měla pocit jestli malá nemá málo měla 361g ve 21+0 tak to snad bude v pohodě.
moje děti měli něco mezi 250-350g. Tvých 361g mi příjde v pořádku.
LadyTommy píše:
a že se tu vetřu, kdo máte rozměry hlavičky a stehenní kosti, můžete mi to tu napsat a jakou jste měli váhu?
já teda mám rozměry hlavičky a stehenních kostí, ale nechápu k čemu by ti to bylo, někdy mi přijde, že už nám ze všech těch vyšetřeních slušně haraší..pořád sledujeme co a jak máme my a co ta druhá atd. matky jsou můj postrach
Anonymní píše:LadyTommy píše:já teda mám rozměry hlavičky a stehenních kostí, ale nechápu k čemu by ti to bylo, někdy mi přijde, že už nám ze všech těch vyšetřeních slušně haraší..pořád sledujeme co a jak máme my a co ta druhá atd. matky jsou můj postrach
a že se tu vetřu, kdo máte rozměry hlavičky a stehenní kosti, můžete mi to tu napsat a jakou jste měli váhu?
Je to tou dobou ![]()
anonymní - mně doktor totiž včera dal jenom míry a nevím váhu, prý se to vypočítává podle tohoto, tak jsem chtěla vědět, kolik může moje princezna vážit
LadyTommy píše:
anonymní - mně doktor totiž včera dal jenom míry a nevím váhu, prý se to vypočítává podle tohoto, tak jsem chtěla vědět, kolik může moje princezna vážit
a že bys to odvodila
možná se stačí příště zeptat doktora
mě jen tyhle otázky připadají hloupý, tak se nezlob ![]()
a mně příjdou hloupí lidi, co maj potřebu do někoho rýpat a ještě anonymně, když mi nechceš odpovědět, tak prosím neodpovídej vůbec ![]()
uber plyn . Lady se zeptala nas logickou věc tak jí neurážej
LadyTommy já mám v tom 20+2 BPD 49,0 mm, HC 182 mm, AC 154 mm a FL 31,2 mm Z toho mám váhový odhad dle UZ 341 Ale jak se to počítá, netuším. Jen součty to nejsou
Příspěvek upraven 17.09.16 v 21:36