Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky. tak koukám, že jsem tady z vás s těhu nejmladší, jsem teprve na začátku, tak se úplně ještě neraduju.
Neboj Neli to bude dobrý, hlavně na takový věci radši nemyslet.
já se snažím, ale tak dobře mi to nejde. myslela jsem, že to bude pohoda a ono houby.
Aspon že chodíš do práce a nemáš tolik času na přemýšlení. Je teda pravda, že já si tyhle věci tolik nepřipouštím, ale taky občas přepadají blbý napady. To ty hormony ![]()
Včera to tady asi bylo nějak přetížený. ![]()
Vypadlo a už jsem měla smůlu.
ahoj, já měla to samé, tak už jsem ti pak nepsala a pak už jsem šla spát.
nemáš náhodou nějaké zkušenosti se zánětem močáku v těhu?
Ahojky, zkušeností se zánětem močáku mám plno, ale v těhoteství nic. Každopádně bych určitě hnala k doktorovi, pro jistotu.
Ahojky, jsem z Teplic,mám doma 16 měsíčního raubíře. Na procházky chodíme, i když v tomhle počasí se nám moc nechce a většinou chodíme sami,takže bych také uvítala nějakou kamarádku na procházky, popovídání či posezení u kávičky
Ahoj SIMIKI, já sedím doma na zadku a jsem čím dál tím línější ![]()
Klidně se můžeme dohodnout a jestli budeš chtít tak půjdu někdy s váma na procházku. Když mě nikdo nevytáhne nebo vyloženě nemusím tak se mi do tý zimy nechce a jaro je daleko ![]()
e.lenka21 píše:
Ahoj SIMIKI, já sedím doma na zadku a jsem čím dál tím línějšíKlidně se můžeme dohodnout a jestli budeš chtít tak půjdu někdy s váma na procházku. Když mě nikdo nevytáhne nebo vyloženě nemusím tak se mi do tý zimy nechce a jaro je daleko
To mi povídej, já v tomhle pošasí taky chodím jen s donuceníma,le když není moc zima,tak je venku krásně..my se byli v neděli projít na 2 hodinky. Sice ke konci jsme byli pěkně vymrzlí,ale jinak bylo krásně…
Jojo,můžem se někdy domluvit, kdykoli, v únoru ani nejdu do práce,takže můžem jít třeba na chvíli ven a pak si někam sednout,kde je to vhodné i pro děti a já bych vypustila to moje zvíře Tomíka…nene dělám si srandu,je hodný,ale když sedí dlouho v kočárku,tak už se mu to nelíbí,ale běhat ho všude taky nemůžu nechat
Ty chodíš do práce?
Až se budeš nudit tak se klidně ozvi. Není problém.
V Teplicích jsou nějaký dětský bary pro maminy s dětma, tak po procházce můžeme zajít na kafčo třeba.
Kde bydlíš?
jojo,chodím 2× - 4× v měsíci,pracuji pro lékárny v Teplicích,dělám promoakce
jojo,to můžem,já jsem zatím byla v dětském baru u tržního náměstí,ale nic moc,hned jsme odešli.Na jatře to bude lepší s procházkami
Bydlím v Novosedlicích,takže do Teplic fakt kousíček
Já už se tak hrozně těším na jaro. Je mi pořád hrozná zima ![]()
Já bydlím dole v Šanově, tady jsou takový koutky dva. Jeden mám hned vedle ve vchodě, ale nejsem si jistá, jestli tam taky vaří kávu.
Taky bych potřebovala takhle občas chodit do práce, třeba bych nebyla potom tak líná ![]()