Těhulky z Teplic

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
25.1.11 22:09

Už abych porodila a mohla se zas normálně hýbat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
25.1.11 22:10

Já musím jít spát, jsem unavená. Loučím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.1.11 18:55

ahoj holky. tak koukám, že jsem tady z vás s těhu nejmladší, jsem teprve na začátku, tak se úplně ještě neraduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
26.1.11 19:12

Neboj Neli to bude dobrý, hlavně na takový věci radši nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.1.11 19:18

já se snažím, ale tak dobře mi to nejde. myslela jsem, že to bude pohoda a ono houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
26.1.11 19:26

Aspon že chodíš do práce a nemáš tolik času na přemýšlení. Je teda pravda, že já si tyhle věci tolik nepřipouštím, ale taky občas přepadají blbý napady. To ty hormony :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
27.1.11 15:48

Včera to tady asi bylo nějak přetížený. :-D
Vypadlo a už jsem měla smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
27.1.11 16:05

ahoj, já měla to samé, tak už jsem ti pak nepsala a pak už jsem šla spát.
nemáš náhodou nějaké zkušenosti se zánětem močáku v těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
27.1.11 20:31

Ahojky, zkušeností se zánětem močáku mám plno, ale v těhoteství nic. Každopádně bych určitě hnala k doktorovi, pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
31.1.11 16:20

Ahojky, jsem z Teplic,mám doma 16 měsíčního raubíře. Na procházky chodíme, i když v tomhle počasí se nám moc nechce a většinou chodíme sami,takže bych také uvítala nějakou kamarádku na procházky, popovídání či posezení u kávičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
31.1.11 16:49

Ahoj SIMIKI, já sedím doma na zadku a jsem čím dál tím línější :-?

Klidně se můžeme dohodnout a jestli budeš chtít tak půjdu někdy s váma na procházku. Když mě nikdo nevytáhne nebo vyloženě nemusím tak se mi do tý zimy nechce a jaro je daleko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
31.1.11 18:42
e.lenka21 píše:
Ahoj SIMIKI, já sedím doma na zadku a jsem čím dál tím línější :-?Klidně se můžeme dohodnout a jestli budeš chtít tak půjdu někdy s váma na procházku. Když mě nikdo nevytáhne nebo vyloženě nemusím tak se mi do tý zimy nechce a jaro je daleko :cry:

To mi povídej, já v tomhle pošasí taky chodím jen s donuceníma,le když není moc zima,tak je venku krásně..my se byli v neděli projít na 2 hodinky. Sice ke konci jsme byli pěkně vymrzlí,ale jinak bylo krásně…
Jojo,můžem se někdy domluvit, kdykoli, v únoru ani nejdu do práce,takže můžem jít třeba na chvíli ven a pak si někam sednout,kde je to vhodné i pro děti a já bych vypustila to moje zvíře Tomíka…nene dělám si srandu,je hodný,ale když sedí dlouho v kočárku,tak už se mu to nelíbí,ale běhat ho všude taky nemůžu nechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
1.2.11 16:53

Ty chodíš do práce?
Až se budeš nudit tak se klidně ozvi. Není problém.
V Teplicích jsou nějaký dětský bary pro maminy s dětma, tak po procházce můžeme zajít na kafčo třeba.
Kde bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
1.2.11 18:31

jojo,chodím 2× - 4× v měsíci,pracuji pro lékárny v Teplicích,dělám promoakce

jojo,to můžem,já jsem zatím byla v dětském baru u tržního náměstí,ale nic moc,hned jsme odešli.Na jatře to bude lepší s procházkami
Bydlím v Novosedlicích,takže do Teplic fakt kousíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
2.2.11 15:10

Já už se tak hrozně těším na jaro. Je mi pořád hrozná zima :-(
Já bydlím dole v Šanově, tady jsou takový koutky dva. Jeden mám hned vedle ve vchodě, ale nejsem si jistá, jestli tam taky vaří kávu.

Taky bych potřebovala takhle občas chodit do práce, třeba bych nebyla potom tak líná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová