Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tady maminka z Uherského Hradiště která bude i v Hradišti rodit??Mám termín v únoru 2011.
Ahojky rendys!!Já bych měla rodit v Hradišti koncem února..čekám ale dvojčata,tak možná o trošičku dřív ![]()
mám termín 24/27.2 tak doufám,že to bude dříve.V červenci 2007 jsem rodila syna v UH.Lékaři nic moc. ![]()
jůů dvojčátka to bude práce ![]()
a v červenci,co to bude??
Uvidíme,jestli se třeba nepotkáme
Jsem zvědavá..každý si teď porodnici chválí,jak je nová,ale doktoři a sestry tam jsou stejní..takže uvidíme
No práce to bude
A ty čekáš chlapečka nebo holčičku
Já páreček ![]()
Herma píše:
Uvidíme,jestli se třeba nepotkámeJsem zvědavá..každý si teď porodnici chválí,jak je nová,ale doktoři a sestry tam jsou stejní..takže uvidíme
No práce to bude
A ty čekáš chlapečka nebo holčičku
Já páreček
4té a kluka.budu mít 2+2,ale nejstarší už je odrostlá.
doma mám 11,3
No to já ještě nevím, ve čtvrtek jdu na amniocentézu, takže uvidím až z výsledků. Tajně doufáme v holčičku.
Ty jo..tak to je pěkné 4 děti
A tobě helenan ať ta holčička vyjde
My čekáme první(2)
a chtěla jsem kluka a holku a vyšlo to ![]()
rendys a byla jsi spokojená,nebo nebyla??tak celkově v Hradišti??Já se pořád rozhodovala mezi Zlínem a Hradištěm.
První dceru jsem rodila v Havířově-humus!!!Nechali mě 14 dní přenášet,dcera dostala oboustranný zápal plic nebo mě nechali po odtečení plodové vody 7hodin samotnou na hekárně a taky jí zlomili klíční kost při pomáhání vytlačení loktem do břicha.Druhý je v Krnově tam už byl se mnou manža,v den termínu jsem měla nástup a píchli plodovku dali kapáky a za 3.5 hodky byla na světě.V Hradišti,přenášení opět týden,zkažená plodová voda.Sy měl zánět očí 3 měsíce ho píchali ohnutou jehlou do kanálků probrečela jsem to s ním..Jinak hekací pokoj dobrý,jen jedna doktoerka řekne vlezte si do any bude vám fajn
vlezu tam dojde druhá a řekne noo jestli si chcete oddálit porod tak si tam ležte
tak vylezu zimnicde jako prase.To jsem měla od rána bolesti,ale chodila jsem v mém mínění,e poslíčci tak po městě,ale v 15hod mi odtekla voda a ve 20.12h se narodil…Od začátku jsem chtěla epidurál,že joo dáma vám ho pak,že už je pozdě.Prostě mooc doktorů a každý něco jiného.Pokaždé mi řekli vy jste už rodila nebudem stříhat,ale pak zašívali nebo děti byly velké a roztrhli mě. ![]()
ježíš,tak to je děs..v listopadu tam rodila moje sestřenka..ta říkala hrůůza a v prosinci kamoška a ta že v poho.já mám strach..jestli nenarazím zrovna na nějaké blbé sestry a doktory. ![]()
Herma píše:
ježíš,tak to je děs..v listopadu tam rodila moje sestřenka..ta říkala hrůůza a v prosinci kamoška a ta že v poho.já mám strach..jestli nenarazím zrovna na nějaké blbé sestry a doktory.
To i já,nejraději bych šla na císař,ale zase pak ty problémy. ![]()
Já bych hrozně ráda rodila normálně,ale je fakt,že vůbec nevím co mě čeká..a dvojčata se spíš rodí císařem.Mám je ale oba hlavičkama dolu a dr.říkal,že bych bez komplikací normálně rodit mohla.Děsí mě ta jizva
Tak uvidím.Spíš se bojím kojení ![]()
Herma píše:
Já bych hrozně ráda rodila normálně,ale je fakt,že vůbec nevím co mě čeká..a dvojčata se spíš rodí císařem.Mám je ale oba hlavičkama dolu a dr.říkal,že bych bez komplikací normálně rodit mohla.Děsí mě ta jizvaTak uvidím.Spíš se bojím kojení
tolik mlíčka??
že to bude bolet..asi.Mám strašně citlivé prsa samo o sobě a nedokážu si představit,že budu prostě kojit !!! ![]()
Herma píše:tolik mlíčka??
že to bude bolet..asi.Mám strašně citlivé prsa samo o sobě a nedokážu si představit,že budu prostě kojit !!!
Neboj to bude něco jiného
to kojení a kup si v DM mastičku na bradavky.