Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sisi137 Z Prahy, ale ještě nemáme nic jistého v Hradišti. Snad v květnu něco najdeme, na dálku se to blbě zařizuje ![]()
@honeyjenny a co že jste vybrali právě Hradiste? To je jasne na dálku to je nešikovné. Prahu já mam moc ráda, dokonce jsem jednu dobu uvažovala, že bych tam šla za práci.
@Sisi137 No, původně jsem ze Vsetína, manžel ze Zlína, takže se vracíme blíž domovu ![]()
Je tu nejaka mamina z Uherskeho Hradiste ci okoli? mam 17 mesicniho chlapecka, radi bychom nekoho s kym muzem chodit na prochazky, hrat si, povidat apod.
![]()
@kate.anabel Ahoj, můžeme se domluvit, malý bude mít 14 měsíců a začíná se se mnou dost nudit i na těch procházkách, já bych taky uvítala někoho, s kým si můžu popovídat třeba na hřišti ![]()
Ahoj holky já bych taky brala kamarádku s prckem mně je 23 a malému 10 měsíců
Ahoj holky, nevíte o někom kdo peče v okolí UH vánoční cukroví?
Ahoj holky, nevim kde se zkusit zeptat, je tady nektera kdy si sama nebo manzel sam podavaji danove priznani? jestli uz vam prisla vratka dani? loni uz sem ji tyden mela na ucte.. vim ze maji cas.. ale mam tam mini chybku tak mam strach.
diky
@broucina píše:
Ahoj holky, nevim kde se zkusit zeptat, je tady nektera kdy si sama nebo manzel sam podavaji danove priznani? jestli uz vam prisla vratka dani? loni uz sem ji tyden mela na ucte.. vim ze maji cas.. ale mam tam mini chybku tak mam strach.
diky
Ja dostala vcera
@tanik1912 píše:
Ja dostala vcera
Ja dostala asi hodinu na to co sem sem napsala. Bylo to napinave.dik
Ahoj do Hradiště!
Posílám pozvánku do skupiny Maminky Uherské Hradiště a okolí.
Může se hodit, když
Příjemné povídání přeje
admin Monika ![]()
Hledam kamaradku z Uherskeho Hradište, Stare město a okolí. Je mi 28 let a mam syna 20 m.Na občasne prochazky, pokec. Zároven hledám i někoho na psaní.
Ahoj, je tady nějaká maminka z okolí UH-Štěpnice, která má holčičku kolem 3-4 let a měla by zájem o seznámení? Dcerce chybí nějaká kamarádka, chvilku ji trvá než se otrká a seznámí, tak bych ji chtěla trošku pomoct ![]()