Maminky - Uherské Hradiště

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1277
24.1.11 12:59

koupila jsem si bepanten na bradavky..to mě poradili v lékárně..to je stejné??nebo je to nějaká jiná mastička??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.11 13:04
Herma píše:
koupila jsem si bepanten na bradavky..to mě poradili v lékárně..to je stejné??nebo je to nějaká jiná mastička??

je jich více,ale tenhle je dobrý i pro miminka....... :palec: :palec: na opruzeniny..musí to tam být napsané.Jinak nabradavky jsou i jiné.Já des ještě posílám mojeho do lékárny pro olej na hráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.1.11 13:09

aha,to vůbec nevím..už jsi zbalená???do porodnice??můžu se zeptat..já mám velkou cestovní tašku :oops: vůbec nevím..ale do menší by se mě to nevešlo.Já nechodila na žádný předporodní kurz..jen mám co mě ta kamoška dala seznam co si vzít sebou a sestra u doktora řekla..je toho dost.Tak si říkám,abych tam neměla největší tašku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.11 13:19
Herma píše:
aha,to vůbec nevím..už jsi zbalená???do porodnice??můžu se zeptat..já mám velkou cestovní tašku :oops: vůbec nevím..ale do menší by se mě to nevešlo.Já nechodila na žádný předporodní kurz..jen mám co mě ta kamoška dala seznam co si vzít sebou a sestra u doktora řekla..je toho dost.Tak si říkám,abych tam neměla největší tašku :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: mám taky bágl velký,vložky,pleny pro mimi i mě do podprdy,oblečení pro mimčo,kosmetiku pro oba,košili,župan,osušku a ručník na ruky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.11 13:19

vložky do podprdy né pleny… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.1.11 13:22

oblečení pro mimčo????jako v čem pojede domu???jinak mě říkala sestra že jen ponožky pro mimina.že nic jiného..plenky a ponožky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.11 13:26
Herma píše:
oblečení pro mimčo????jako v čem pojede domu???jinak mě říkala sestra že jen ponožky pro mimina.že nic jiného..plenky a ponožky

jj v čem pojede domů mám nachystanou i autosedačku s fusákem,ale to mi pak dovezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.1.11 13:32

Aha :lol: tak to jo.To mě pak můj doveze..to oblečení jsem mu nachystala do sedaček,aby to nepopletl :roll: a co máš nachystané??V čem pojedete domu??Aj zavinovačku??Asi ne když máš fusak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.11 13:39

já mám vše aj zavinovačku aj fusák nebo ten fusáček origo maxi cosi je tenký.jinak teplou soupravičku.Bude kosa velká :-? doufám,že se od března oteplí.Dostaneš vůbec porodné??U mě je jasné,že néé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.1.11 13:45

taky si radši tu zavinovačku nachystám a deku.My bychom měli dosáhnout na porodné.Jelikož jsem na pracáku a vydělává jen můj a čekáme dvojčata.S jedním by jsme na to nedosáhli.Tak uvidím.Ty protože máš už děti..je to po… celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
28.1.11 12:36

mám vola!!!

noo můj je bez práce a nebydlí se mnou protože bych nedostala na bydlení a s ním tak zkončila pod mostem.Občas tu přespí..a jak nic doma nedělá tak si vychrapuje do 15hod třeba.Včera,že tu přespí tak fajn čučel do 2 rána a tv bo nemohl usnout když chrápe do odpoledne.Já byla ve 2 ráno zrovna na záchodě znáš to i 5× do rána to tlačí.On začne o půl 3 nadávat sprostě,že chrápu a on nemůže spát. tak mě vytočil,že jsem ho vyhodla do obýváku néé na sedačku,ale na zem jak psa a říkám já se potřebuju vyspat a načerpat sílu néé ty. pak jsem do půl5 čučela na tv a usnula.Ráno se omlouval říkám chlapečku už si chrápej doma s tebou se rozčilovat nebudu na to mám děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.3.11 17:04

Já se taky chystám rodit v Uh. Hradišti, ale až v červenci. Teda rozhoduji se mezi Zlínem a Hradištěm, ale Hradiště zatím vyhrává. Vy jste nad Zlínem nepřemýšlely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
28.3.11 21:27
madla21 píše:
Já se taky chystám rodit v Uh. Hradišti, ale až v červenci. Teda rozhoduji se mezi Zlínem a Hradištěm, ale Hradiště zatím vyhrává. Vy jste nad Zlínem nepřemýšlely?

Nepřemýšlela,ale příště bych se rozhodla do Zlína! :cert: Jsou tady zlé sestry i někteří doktoři! :evil: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
28.3.11 23:34

Ahojte, já jsem rodila v UH před rokem a naprostá spokojenost, psala jsem i do jiné diskuze, ale ta je nějak mrtvá, tak pokud to někdo bude číst podruhé, tak pardon :oops:
Ale opravdu jsem byla spokojená, ve všem mi vyhověli, PA super, doktorku jsem teda ani neviděla, jen když už Nela byla skoro venku, tak to dotáhla a zkontrolovala zranění, sestry hodné, sice jedna mě trochu vadila, ale nic hrozného, chodily se ptát, jestli něco nepotřebuju, to samé sestry, co měly na starost děti, pořád se ptaly, jak kojení, jestli vše ok, jestli něco nepotřebuju, takže já jsem byla maximálně spokojená. A pro Nelu jsem teda brala jen plíny, jinak nic, všechno tam bylo, i kosmetika, líh, prostě vše potřebné, ale kdybych věděla, jak stupidní košilky dětem dávají, vzala bych si pár bodýček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
29.3.11 07:25

Ahoj Holky čekám miminko v červenci a můžete mi prosím poradit kde v Hradišti a okolí najdu dětské bazárky které jsou i s kočárkama.
Moc díky. Klidně piště aj dál od Hradiště chceme to s manželem vše projet.
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová