Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katerina16 píše:
Ahoj Holky čekám miminko v červenci a můžete mi prosím poradit kde v Hradišti a okolí najdu dětské bazárky které jsou i s kočárkama.
Moc díky. Klidně piště aj dál od Hradiště chceme to s manželem vše projet.![]()
![]()
Ahoj tak v UH je bazárej v prostřední ulici menší a pak velký ve Starém městě Brněnnská ul.ten je obrovský.Jinak o žádném nevím.U hotelu Morava je prodejna kočárků,ale mají tam supr ceny. ![]()
rendys314 píše:Katerina16 píše:Ahoj tak v UH je bazárej v prostřední ulici menší a pak velký ve Starém městě Brněnnská ul.ten je obrovský.Jinak o žádném nevím.U hotelu Morava je prodejna kočárků,ale mají tam supr ceny.
Ahoj Holky čekám miminko v červenci a můžete mi prosím poradit kde v Hradišti a okolí najdu dětské bazárky které jsou i s kočárkama.
![]()
Ahoj dík v tom staráku o něm vím a jezdím tam. Mě se tam velice líbí a tak bych chtěla najít něco podobného, a za tím Hotelem Moravou jsem už taky myslým párkrát byla, ale nic moc.Ta prostřední ulice je nová tak jak budu v Uh tak tam zajdu nakouknout.
díky
Katerina16 píše:rendys314 píše:Ahoj dík v tom staráku o něm vím a jezdím tam. Mě se tam velice líbí a tak bych chtěla najít něco podobného, a za tím Hotelem Moravou jsem už taky myslým párkrát byla, ale nic moc.Ta prostřední ulice je nová tak jak budu v Uh tak tam zajdu nakouknout.Katerina16 píše:Ahoj tak v UH je bazárej v prostřední ulici menší a pak velký ve Starém městě Brněnnská ul.ten je obrovský.Jinak o žádném nevím.U hotelu Morava je prodejna kočárků,ale mají tam supr ceny.
![]()
díky
Vše tam mají nové jen kočárky berou na prodej. ![]()
Ahoj ,psala jsem do diskuse Uh.Hradiště a okolí,a nemužu to nikde najít .
Ahojky, vím že se můj dotaz sem vůbec nehodí, ale chci se zeptat, jestli se najde nějaká maminka která si letos žádala o RP?? V dubnu mi končí mateřská a teď od ledna jsou „nějaké“ změny a vůbec nevím kam mám jít - na sociálku nebo úřad práce, a co všechno k žádosti budu potřebovat přiložit????
Poraďte!!!
děkuji!!!
@Michelle-B píše:
Ahojky, vím že se můj dotaz sem vůbec nehodí, ale chci se zeptat, jestli se najde nějaká maminka která si letos žádala o RP?? V dubnu mi končí mateřská a teď od ledna jsou „nějaké“ změny a vůbec nevím kam mám jít - na sociálku nebo úřad práce, a co všechno k žádosti budu potřebovat přiložit????![]()
Poraďte!!!
děkuji!!!
Ahojky, ale hodí
Já jsem si sice o RP ještě nežádala, budu až v srpnu, ale když jsem si byla předběžně pro papír „Žádost o rodičovský příspěvek“ na Úřadu práce (na Svatováclavské), tak paní říkala ať třeba v červenci přinesu „Potvrzení o nároku na dávky ovlivňující nárok a výši RP“ (ten už mě teď dali na OSSZ, jak je vlakáč)…a vyplním tu žádost na RP…Jinak ze zaměstnání asi nic… Ale nevím
Osobní zkušenost jinak zatím nemám, snad aspoň toto pomůže ![]()
Ženyyyyyyy, která se mnou a s těma našima ďáblíkama bude chodt na procházky? ![]()
@ejmy píše: Ženyyyyyyy, která se mnou a s těma našima ďáblíkama bude chodt na procházky?
jáááá
ale se mnou je to těžké, nám to málokdy vyjde
![]()
Musíme vytvořit nějakou partu maminek
když nebude moct jedna tak to nebude vadit protože nás bude víc
![]()
@v.verca.v píše:jáááá
ale se mnou je to těžké, nám to málokdy vyjde
![]()
![]()
Prosím tě, ty jsi věcně vytížená :p ![]()