Maminky - Uherské Hradiště

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
962
29.3.11 08:56
Katerina16 píše:
Ahoj Holky čekám miminko v červenci a můžete mi prosím poradit kde v Hradišti a okolí najdu dětské bazárky které jsou i s kočárkama.
Moc díky. Klidně piště aj dál od Hradiště chceme to s manželem vše projet. :mavam: :mavam: :mavam:

Ahoj tak v UH je bazárej v prostřední ulici menší a pak velký ve Starém městě Brněnnská ul.ten je obrovský.Jinak o žádném nevím.U hotelu Morava je prodejna kočárků,ale mají tam supr ceny. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
29.3.11 09:33
rendys314 píše:
Katerina16 píše:
Ahoj Holky čekám miminko v červenci a můžete mi prosím poradit kde v Hradišti a okolí najdu dětské bazárky které jsou i s kočárkama.
Moc díky. Klidně piště aj dál od Hradiště chceme to s manželem vše projet. :mavam: :mavam: :mavam:
Ahoj tak v UH je bazárej v prostřední ulici menší a pak velký ve Starém městě Brněnnská ul.ten je obrovský.Jinak o žádném nevím.U hotelu Morava je prodejna kočárků,ale mají tam supr ceny. :dance:

Ahoj dík v tom staráku o něm vím a jezdím tam. Mě se tam velice líbí a tak bych chtěla najít něco podobného, a za tím Hotelem Moravou jsem už taky myslým párkrát byla, ale nic moc.Ta prostřední ulice je nová tak jak budu v Uh tak tam zajdu nakouknout.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.3.11 10:00
Katerina16 píše:
rendys314 píše:
Katerina16 píše:
Ahoj tak v UH je bazárej v prostřední ulici menší a pak velký ve Starém městě Brněnnská ul.ten je obrovský.Jinak o žádném nevím.U hotelu Morava je prodejna kočárků,ale mají tam supr ceny. :dance:
Ahoj dík v tom staráku o něm vím a jezdím tam. Mě se tam velice líbí a tak bych chtěla najít něco podobného, a za tím Hotelem Moravou jsem už taky myslým párkrát byla, ale nic moc.Ta prostřední ulice je nová tak jak budu v Uh tak tam zajdu nakouknout.
díky

Vše tam mají nové jen kočárky berou na prodej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.3.11 15:13

Ahoj ,psala jsem do diskuse Uh.Hradiště a okolí,a nemužu to nikde najít .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
31.3.11 13:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
31.3.11 13:50

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
6.3.12 10:55

Ahoj holky, kdy čekáte drobečky a kde budete rodit?? :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
7.3.12 09:29

Asi tu nikdo neni… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.3.12 17:45

Ahojky, já mám TP 02.04. a budu rodit teda v UH :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.3.12 12:54

Ahojky, vím že se můj dotaz sem vůbec nehodí, ale chci se zeptat, jestli se najde nějaká maminka která si letos žádala o RP?? V dubnu mi končí mateřská a teď od ledna jsou „nějaké“ změny a vůbec nevím kam mám jít - na sociálku nebo úřad práce, a co všechno k žádosti budu potřebovat přiložit???? :nevim: :nevim: Poraďte!!! :? děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
26.3.12 19:40
@Michelle-B píše:
Ahojky, vím že se můj dotaz sem vůbec nehodí, ale chci se zeptat, jestli se najde nějaká maminka která si letos žádala o RP?? V dubnu mi končí mateřská a teď od ledna jsou „nějaké“ změny a vůbec nevím kam mám jít - na sociálku nebo úřad práce, a co všechno k žádosti budu potřebovat přiložit???? :nevim: :nevim: Poraďte!!! :? děkuji!!!

Ahojky, ale hodí :) Já jsem si sice o RP ještě nežádala, budu až v srpnu, ale když jsem si byla předběžně pro papír „Žádost o rodičovský příspěvek“ na Úřadu práce (na Svatováclavské), tak paní říkala ať třeba v červenci přinesu „Potvrzení o nároku na dávky ovlivňující nárok a výši RP“ (ten už mě teď dali na OSSZ, jak je vlakáč)…a vyplním tu žádost na RP…Jinak ze zaměstnání asi nic… Ale nevím :( :nevim: Osobní zkušenost jinak zatím nemám, snad aspoň toto pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.5.12 20:21

Ženyyyyyyy, která se mnou a s těma našima ďáblíkama bude chodt na procházky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.5.12 08:53
@ejmy píše: Ženyyyyyyy, která se mnou a s těma našima ďáblíkama bude chodt na procházky? :)

:,( jáááá :mavam: ale se mnou je to těžké, nám to málokdy vyjde :nevim: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.5.12 08:54

Musíme vytvořit nějakou partu maminek :D když nebude moct jedna tak to nebude vadit protože nás bude víc :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.5.12 10:16
@v.verca.v píše: :,( jáááá :mavam: ale se mnou je to těžké, nám to málokdy vyjde :nevim: :zed: :cert:

Prosím tě, ty jsi věcně vytížená :p :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová