Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj jsou tu nějaké mamči z Kladna a okolí-na pokec a tak?Mám 8 měsíčního chlapečka.
ahoja ja jsem z noveho straseci,kousicek a na kladno jezdim na gyndu k dr,rothovi
Ahojky. Já jsem taky z Kladna. Mám chlapečka 16 měsíců a holčinku 3 roky. Akorát se mi odstěhovala sousedka, tak nemám s kým pokrafat.
Já jsem kousíček od Kladna ze Hřebče.Co dětičky Máte nebo čekáte?
Ahojky, tam mi máme měsíčníko Tomáška
. Koukám, že dneska je teda hnusně… Stad se ta teplota trochu vyšplhá… Už aby bylo jarooooo a létoooo
.
Kam na Kladně chodíte s dětma ven? Nebaví mě pořád jen bloumat po ulicích… Vlastně Sítenské údolí… dá se ejště někam tady jít? Původem nejsem z Kaldna, tak proto se tak blbě ptám ![]()
Ahoj. Já také chodím do Sítenského údolíčka venčit obě dětičky. Teďka, když je venku takovéhle počasí, tak je to skoro za trest. Původem také nejsem z Kladna, tak chodím maximálně do údolí, na hlavní třídu, ke Kaufu a když je hezky tak na Sletiště nebo na písek
.
No jo.. na Sleťák. Tak tam vyrazím, až bude líp. Dneska už bylo zase hnusně… A odkud Krabisemice původně jsi?
Původně jsem z Prahy. Sem jsme se stěhovali kvůli bydlení. 3+1 v Praze byla nedostižná představa a Kladno je jen kousek. Jenže všichni známí zůstali v Praze.
A odkud jsi původně ty?
tamtéž
. taky jsme sem šli kvůli bydlení. Partner je odtud a moji rodiče se sem nakonec taky přestěhovali. Je pravda, že je to kousek. Autobudem 20 min do Dejvic. Nakonec, když jsem jezdila ke kámošce na stříhání, tak mi to časově vyšlo stejně, jako když jsem kdysi jezdila z Řep, kde jsme měli pronájem na Václavák do práce…
Takže pohoda. Už jsem si tu zvykla. Ale pro změnu se bdueme zase stěhovat tak za 3-4 měsíce. Partner dojíždí do práce k Hořovicím, tak jsme se rozhodli se tam přestěhovat. A až Tomášek půjde do školky, uvidíme, jestli si další dítko nebo já návrat do práce sem a zase stěhování nebo práce tam… to je ještě ve hvězdách ![]()
Chodíte někdo s dětma na plavání kojenců, masáže apod? A kam?
Ahoj holky hlasim se ze jsem taky z kladna a mam 18 mesicniho syna. Jinak tady bydlime skoro 3 roky a jsme puvodne z Prahy.
ahojky, mě to vůbec neukazovalo nový příspěvky… ![]()
My jsme taky z Kročehlav, ale z Václaváku ![]()
Holky, šátkujete někdo? Mám šátek, ale moc mi to nejde. Umím ( ???, ) jen jeden úvaz,ale Tomášek v něm nechce moc být. Možná to vážu blbě… potřebovala bych ukázat ještě jiné možnosti.
A chodíte s dětma na nějaké aktivity? A kam? Našla jsem ěnco ve spirále, je ještě jiná možnost?