Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja nevazalaa nejsem pro satky proste dite potrebuje lezet kvuli zadickum a zatim si stojim, ale je to na kazde z vas. Jinak je t plavani pro miminka a my chodime jeste do hernicek s malym.
TAk do heren zatím asi nee, na to je malý a moc by si nepohrál
. Plavání, jo, to si zjistím. ![]()
Lenous jedno je na zakladce u kruhace, ale musim se podivat na adresu presne :d
andrys23 píše:
ahoj jsou tu nějaké mamči z Kladna a okolí-na pokec a tak?Mám 8 měsíčního chlapečka.
Ahojda, já jsem z Kladna od Oazy-do Hřebče chodíme někdy na prochajdy…mám 8mi měsíční holčičku.
JANIIICKA píše:
ahoja ja jsem z noveho straseci,kousicek a na kladno jezdim na gyndu k dr,rothovi
také chodím k Rothovi ![]()
Ahoj ženy ![]()
nepředpokládám, že by nějaká z vás byla z Ostrovce, že ![]()
Lenous Já jsem zhruba od věku co máš ty prcka začala nosit malou vertikálně v kříží s kapsou uvnitř. Když se mrkneš na www.nosenideti.cz v diskuzi Najdeme se je Kladno a tam se domlouvají různé srazy se šátky. ![]()
Jinak já chodím na Robátka do Spirály a jsme moc spokojené ![]()
Jenny, díky
. Jen se chci zeptat k tomu kříži s kapsou… je to vhodný, i když ještě Tomík nedrží hlavičku sám?
Určitě, hlavičku drží jeden z pásů, který jdou přes ramena. E. hlavu rozhodně nedržela. ![]()
No tak jsem to večer zkoušela, musím to ještě vychytat, resp. poprosit nějakou maminku tady u nás, aby mi to ukázala a poradila. Nějaký patvar mi z toho vyšel
.
Hlavně to chci na nošení doma a až bude větší, ak aby jsme s ním mohli třeba na houby apod.
Takže je to spíš na takové příležitostné nošení
. Díky Jenny
Zdravím holky, Kladeňačky se už delší dobu scházíme na diskusi Kladno a okolí, přidejte se! Chodíme občas i na nevirtuální (tedy reálné) schůzky
Procházky s kočárkama po lese, nebo herny nebo kavárničky s dětským koutkem…
Jo jinak Lenousi, já taky začala s nošením, ale o něco později. Nosíme zatím doma a to jak v šátku, tak v ergo nosítku - podle nálady. Uvidíme, jak to bude s chozením ven. Zatím, jsem neměla oblečení, ale dnes jsem koupila dva zipy do zimní bundy, abych si tam mohla všít vložnou část pro mimčo, tak uvidíme, jak se to osvědčí a třeba na jaře občas s tím malým svéhlavcem vyrazíme v šátku ![]()
Jo a malej mi v šátku ani nnosítku ze začátku nechtěl být. Ale zvyknul si.
Jinak na plavání budu chodit od 19. dubna do Tuchlovic. Stojí to 2000 korun za 10 lekcí po 30 minutách - vždy jedna týdně.
Chtěla bych s malým zajít taky na nějaké to cvičeníčko do Labyrintu, ale zatím jsem se tam nedostala ani jednou.
Jinak hernám, bych se nevyhýbala být tebou, My s malým chodíme do Kulihrášku už od jeho tří měsíců. Je to fajn, můžeš si dát čajík, pokecat a mimčo si spinká v kočárku nebo ho dáš na hrací deku… Tady u nás v Rozdělově je super herna. byli jsme tam tento týden.
sunny1981 píše:
Adajar tebe a tvůj příběh znám z MK
ted mi to taky doslo a jsi taky od oazy a kde presne bydlis ja v Litevsky. Jestli jsme se nepotkali ![]()