Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj… tj je skvely, ze i UH tady ma svoji sekci…:)
jsem v 6.tydnu, termin mam az 2.1.2013, ale taky se porad rozmyslim kde rodit… puvodne jsme se chteli domluvit ve Zline, ale tam to asi neklapne, tak mi nezbyde nic jineho nez Hradistska nemocnice… ale teda moc se mi do toho nechce, protoze jsem zatim slysela jen same hruzne zazitky… mate nekdo dobrou zkusenost??? diky
Ahoj
, já v hradišti rodila na konci listopadu, a byla jsem spokojená!! Jak na porodním sále - sestřičky a porodní asistentky velice příjemné!!!Na šestinedělí taky dobré, ale na co jsem se nezeptala to mě sami neřekli - ale mě to nevadilo - já jsem se nenechala odbýt a ptala jsem se co jsem potřebovala!!! S tím Zlínem to máš těžko - např, moje známá tam nebyla spokojená vůbec
!! Jak se říká - co člověk to názor, takže nezbývá ti nic jiného než popřemýšlet, rozhodnutí je jen a jen na Tobě!!!! ![]()
Ahoj já rodila prvního syna ve Zlíně a druhou dceru v Uh.
Z mé zkušenosti Hradiště je o 100% lepší. Můj názor
@ejmy píše:
Prosím tě, ty jsi věcně vytížená :p
No právě…já jsem teď většinou v Kněžpoli
A nebo když výjimečně jdu ven tady v UH tak zase ty jsi vytížená ![]()
Taky doporučuju UH. Všichni tam byli velice milí, od doktorů a sestřiček na porodním, přes dětské, až po uklízečky
Porodnice krásná, čistá, … Nemám nic proti
![]()
Prosím o radu.Jedu do Uherského Hradiště a potřebovala bych zajít s malím synem do cukrárny, kavárny, restourace s dětským koutkem. Nejlépe střed města nebo okolí nemocnice. Děkuji za tip ![]()
Ahoj, běž na hotel Slunce, v pasáži je kavárna s velkým dětským koutkem nebo možná spíš dětský koutek s kavárnou, nekouří se tam a obsluha je sice pomalá, ale neprudí, když tam sedíš dlouho s jedním kafem ![]()
@šárkajak Díky moc
Vezu mamu na magnetickou do špitálu a musím sebou vzít desetiměsíčního syna. Stavím se tam, ještě jednu dík moc ![]()
Neni tady nejaka maminka na prochazky s kocarkem??? ![]()
jsem z UH a dcera ma 7tydnu…
@Emmicka13 píše:
Je tady nekdo s mimi s Uh?
tak ne s mimi, ale malou slecnou ano… ![]()
Ahoj holky chtěla bych obnovit diskuzi jsou tu nastávající maminky z okolí UH já budu rodit v prosinci…
@ouberuska píše:
Dobrý den maminky, jsem studentka oboru porodní asistentka a píšu bakalářskou práci na téma Kristelerova exprese během porodu a prosím proto maminky ze Zlínského kraje zda by byly ochotné a vyplnily by mi dotazník. http://www.survio.com/…4O9E2S8T9G8M Děkuji za ochotu i čas
ty jo, chtela jsem, ale ty otazky.. netusim o tom vubec nic… ![]()
Ahoj, budeme se stěhovat do UH a vůbec nikoho tam neznám, tak bych ráda našla nějakou maminku, aby to bylo veselejší
Máme skoro 8m chlapečka a stěhování proběhne v červnu.
@honeyjenny ahojky
já mam 10 měsíčního synka. Odkud kam se stěhujete?