Těhulky z Teplic

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
2.2.11 16:31
e.lenka21 píše:
Já už se tak hrozně těším na jaro. Je mi pořád hrozná zima :-(
Já bydlím dole v Šanově, tady jsou takový koutky dva. Jeden mám hned vedle ve vchodě, ale nejsem si jistá, jestli tam taky vaří kávu.Taky bych potřebovala takhle občas chodit do práce, třeba bych nebyla potom tak líná :lol:

Jestli chceš,tak můžem jít třeba zítra odpoledne někam…ty myslíš INDOGo,vid,tak tam kávu nevaří,ej to spíše jako hlídací centrum,ale v tom druhém (u sociálky) kávičku vaří…jé my se chodíme rádi procházet do lázní, Tomyho vždycky v parku vypustím z kočárku a tak tam běhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
2.2.11 19:16

Jestli se ti to hodí tak klidně. Já nemám nic na práci, jako ostatně vždycky. Dneska jsem byla koukat na kočárky, už bych taky chtěla vozit.
V kolik vyrážíte takhle odpoledne? Já musím počkat na kluka, až přijde ze školy, protože on sám nic neudělá tak zadat nějaké ukoly a dát mu oběd. Po druhé hodině jsem volná. Tak napiš kde a kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
2.2.11 20:28

Po druhé je ideální.Aby ses nemuela honit,tak v půl třetí v lázních v parku jak jsou ty kytičky (takový ten kruhák :lol: na chodníku) kočárek ti klidně půjčím zítra,akorát nemůžu zaručit,že v něm Tomík vydrží sedět celou procházku :wink: Tak my se na tebe budeme těšit. Jinak tady je raději fotečka jak vypadáme. Jinak budu skoro celá v černé s černým kočárkem se zlatým pruhem a Tomík bude mít zelenou bundu a žirafí čepičku…to raději abychom se neminuli a ještě ti do SZ pošlu číslo na mě,ju..

Jdu ulehnout na gauč, budu na netu zas až zítra dopoledne,ju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
3.2.11 11:25

Ahojky, tak v půl třetí tam budu. Budu asi taky celá v černém, na vlasech melír. Než bych ti poslala fotku, to by mi dlouho trvalo, protože na počítač jsem „velký talent“. :-D
Já vás určitě poznám, těším se. Teď jdu něco dělat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
3.2.11 11:27

Kdybych se nahodou opozdila nebo něco tak ti zavolám.

Taky ti ještě pošlu svoje číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
3.2.11 11:32

dobře..já jdu také vařit,Tomík mi spinká,zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
8.1.16 21:17

Ahoj :mavam: je tu nějaká těhulka co by zašla na kafe nebo na pokec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
31.5.18 20:36

Ahojky holky, neznáte některá maminku z Teplic a okolí která má mimčo na Sunaru Premium 1?Malýmu v Motole po operaci dali dvojku a já tu mám zrovna zásobu té jedničky:(…Tak scháním někoho komu by se hodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová