Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem 13 týdnů těhotná. Moje kamarádky už mají větší děti. Najde se v Teplicích těhule nebo maminka na pokec? Případně zajít cvičit, plavat nebo vozit kočárek? ![]()
ahoj, já jsem z teplic. ale nevím, jestli ti zatím k něčemu budu. já jsem teprve 7+1.
Je to jsem ani nečekala, že se tak rychle někdo ozve.
Asi je ti ještě špatně, ne? Já jsem ještě do nedávna byla jak chodící mrtvola, ale už je to mnohem lepší.
mě není špatně. akorát mě trochu pobolívá břicho a prsa, jinak dobrý. a jsem samozřejmě pořád unavená, ale to jsem byla i před tím. ![]()
čekáš druhý? a chodíš do práce? Já už čekám třetí, do práce nechodím, byla jsem na pracáku a už mě to doma vůbec nebaví.
já čekám první. do práce chodím, zatím. ještě je moc brzo pověsit tu ,,příjemnou" atmosféru na hřebík.
jinak bych doma byla ráda, je to fakt stresující práce a dneska jsem se dvakrát fakt vytočila.
já pracuji na OSSZ dole naproti Angru. vyplacím nemocenskou, mateřskou a mám taky na starosti registr zaměstnavatelů.
já se s tebou dnesku už rozloučím. chce se mi už spát. tak se tady uvidíme zítra. pa pa ![]()
Zdravim. Sem skoro z Teplic, jenom tehotna uz „nastesti“ nejsem, dva gauneri mi stacej ![]()
Také zdravím IMI. Já už mám taky dvě děti, ale už jsou velký. Na to třetí mě nakonec přemluvil přítel, doufám že to zvládnu, už jsem poněkud starší.
No ja sem si nemyslela, ze sem nejak extra stara, ale ted uz si pripadam jak starene i po 30-ti. Jestli nekdy treti tak tak ve 40-ti ![]()
Ahoj, já jsem taky z Teplic a těhotná (34tt) a doma už taky jedno mám.
Je ty se máš, ty už budeš brzy rodit. Já mám zrovna tak nafouklý břicho, že si připadám jak v šestem měsíci minimálně ![]()