Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jaký telefon by jste doporučili pro kluka k 10tinám, do těch 5-6tis.?
My zrovna vybíráme pro stejně starého syna. Zatím to vypadá na Realme 8 5G.
@Tereza Z píše:
Jaký typ xiaomi?
Tam v této cenové relaci v podstatě nesáhneš vedle.
@bublinek No, ale Samsungy v této cenové relaci moc dobré nejsou a nabízí jen poloviční kapacity pamětí a nižší výkon procesorů než právě Xiaomi nebo Realme.
Teď jsme kupovali dceři asi za 3300 Kč Xiaomi Redmi 9C, 64kb. Plus k tomu odolné pouzdro
Dcera je spokojená, je to už slušný mobil ![]()
@nozu píše:
@bublinek No, ale Samsungy v této cenové relaci moc dobré nejsou a nabízí jen poloviční kapacity pamětí a nižší výkon procesorů než právě Xiaomi nebo Realme.
pokud nechceš čínu, tak jdeš do něčeho jiného, a dcera ho má a je spokojená
nestěžuje si
@Aliik píše:
Teď jsme kupovali dceři asi za 3300 Kč Xiaomi Redmi 9C, 64kb. Plus k tomu odolné pouzdroDcera je spokojená, je to už slušný mobil
není ta jednotka GB?
@bublinek Jo je, to víš, jsem barbar ![]()
Jen jsem to psala kvůli tomu, že ten typ mají se 32 a 64, tak dcera má ten se 64 ![]()
@bublinek ano, to máš pravdu. Nám Čína nevadí, naopak hledáme co nejlepší technické parametry, výkon a spolehlivost v dané cenové hladině. I děti jsou poměrně nároční uživatelé. Ale chápu, že každý to má nastavené jinak.
Jj, v této relaci jsem zrovna minulý týden dcerce kupovala Xiaomi Redmi, mrkněte na osmičku nebo devítku, už jsou i s kapacitou 3/64, pěkný foťák, takže fakt spokojenost, i mě osobně Redmi nevadí, službu splní…