Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, potřebovala bych nějakou pomoc
Mamka má Samsung druh si nepamatuju, je to starý telefon, už se asi ani nevyrábí. Ale displej má nějakých asi 6,6" a furt si stěžuje že je to velký, že jí to vypadává z kapsy
Tak jí chci koupit nový. Chtěla by něco menšího. Jsem vlastník iPhonu, tak mě napadl, jelikož iPhony jsou poměrně „malé“ ale mamka iPhone odmítá. Co sem koukala tak na mě vyskakoval Samsung S23, kterej má uhlopříčku 6,1". Není to o moc menší ale zase lepší než to co má teď. Pokud by někdo věděl o nějakém dobrém, kvalitním telefonu do těch 6,1", ozvěte se prosím
Zase aby to nebyl telefon za pár klacků, za nějakých 3-4 tis. Mám na mysli něco dražšího. A kdyby měl někdo Samsung S23 tak bych byla ráda kdyby jste tu napsali plusy a mínusy. Dííky ![]()
Nevim, co je špatnýho na tel za 3-4 tisíce. Tchýně má to véčko, Samsung a je to akorát k ![]()
Já mám tel za 10t a facha lépe. ![]()
@liptom Já sem neřekla že telefon za takovou cenu bude špatný, ale tak co mě mamka za těch 19 let mýho života dala a koupila, tak bych jí mohla dát něco drazšího než za ty 3-4tis.
@v4l3r1an píše:
@liptom Já sem neřekla že telefon za takovou cenu bude špatný, ale tak co mě mamka za těch 19 let mýho života dala a koupila, tak bych jí mohla dát něco drazšího než za ty 3-4tis.
A chceš se jen předvádět, nebo je něco konkrétního, co za tu cenu navíc od toho telefonu chceš?
@Sisika9 V čem předvádět? Já jsem chtěla odpověď od někoho kdo vlastní S23 a ví o nějakých + a -.Nebo o nějakým telefonu, kterej je do 6,1”. Jelikož nepoužívám Android, tak nevím. Proto sem se tu ptala.
@v4l3r1an píše:
a využije to mamka? Mobil za 20tis?
@KKK85 I kdyby to nevyužila na 100% tak snad jí můžu taky něco dát a nešetřit na tom, když to bude jedna z prvních “dražsích” věcí kterou jí dám. Když ona dávala a kupovala mě většinu toho co sem vždycky chtěla.
@v4l3r1an píše:
@KKK85 I kdyby to nevyužila na 100% tak snad jí můžu taky něco dát a nešetřit na tom, když to bude jedna z prvních “dražsích” věcí kterou jí dám. Když ona dávala a kupovala mě většinu toho co sem vždycky chtěla.
Stačí, když vybereš jakýkoli Samsung, třeba Xiaomi jsou blbé v tom, že ti náhodně vyskakují reklamy, takže tam je ten cenový rozdíl vidět. Ale nechápu, proč chceš vyhodit třeba 5 tisíc do kanálu, za „lepší“ Samsung, když ani netušíš v čem a jak by jako měl být lepší, teda kromě té vyšší cenovky ![]()
@Sisika9 Proto se tu ptám, když asi nevím ne?
Jestli tu má někdo zkušenosti, plusy mínusy. A nebo nějaký dobrý telefon do 6,1” ve vyších cen. katergoriích jak sem psala.. Peníze to jsou moje ne tvoje ( nic ve zlém), mamka taky za mě vyhodila peněz, za nějaký kraviny který nebyly nutný, ale chtěla sem se. Tak jí snad můžu koupit něco drazšího ![]()
@v4l3r1an píše:
tak i mobil za 10tis je dražší věc… a myslím že taky super. Raději bych ji dala mobil za desítku a třeba wellnes na víkend s tebou jako odpočinek ![]()
@KKK85 Tak jasně že i za 10 můžou být nějaký super, to neříkám že ne. Ale že na mě vyskovala ta S23, tak proto sem zmínila tu…
Z dovolený sme se nedávno vrátili. Na dovolený si musí mamka sama, sama si musí vybrat kde, je na to háklivá ![]()
Tak holka má 19 let, plno peněz, staví baráček, čeká na autíčko a mimíska, co by nedala mamce zbytečně drahý mobil ![]()
Já osobně měla Samsung jednou. Vydržela jsem to 3 měsíce a vrátila se k Xiaomi, který mi teda vyhovuje. Samsung má kolem mě dost negativních reakci, bez ohledu na tip a značku třeba.
Naopak moje mamka má taky Xiaomi a nemůže si to vynachválit ![]()
@Dahlia0409 Ježíš kolikrát budeš řešit ještě tamto?
Mamka měla už asi 2 samsungy a žadnej problém s nima neměla, teda jen že jsou velký. Xiaomi měl táta a asi po půl roce se mu začal sekat, když volal tak toho druhýho vůbec neslyšel a to měl signál a nebo se stalo že nějaká fotka se prostě smazala nebo nevim co se s ní stalo ale byla celá černá a bylo tam napsaný “ Fotka není dostupná “.
@v4l3r1an píše:
@Dahlia0409 Ježíš kolikrát budeš řešit ještě tamto?
Mamka měla už asi 2 samsungy a žadnej problém s nima neměla, teda jen že jsou velký. Xiaomi měl táta a asi po půl roce se mu začal sekat, když volal tak toho druhýho vůbec neslyšel a to měl signál a nebo se stalo že nějaká fotka se prostě smazala nebo nevim co se s ní stalo ale byla celá černá a bylo tam napsaný “ Fotka není dostupná “.
Tak tohle mi dělal naopak Samsung. Celý se sekal už od začátku. Než to zaostrilo a vyfotilo fotku, tak už z toho nic nebylo, protože to trvalo a cíl se pohnul