Telefon samsung - internet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
LP4
1356
25.4.23 15:08

Telefon samsung - internet

Dobrý den, koupila jsem si nový mobil samsung a telefon mi furt cpe samsung internet (má svou ikonu). Když chce něco otevřít v novém okně zas mi to nabízí jedině samsung internet jinak to neotevru. Je možné to odinstalovat? Nebo jde to nějak deaktivovat? Abych neporusila podmínky samsung nebo tak neco…Dále jsem si všimla, že galerie(fotky) mají svoji ikonu a taky tam mám druhou galerii od Google, i přesto, že nezohuji, takže se mi fotky ukládají,,pod dvě ikonky" :roll: prosím o radu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
25.4.23 15:24

Samsung Internet bude asi prohlížeč od výrobce. Je možné nastavit, aby se to otevíralo třeba ve Firefoxu.
Podobně fotky- jedno bude galerie přímo v mobilu (a možná ještě synchronizace na samsung účet) a plus ještě synchronizace do googlu. Google fotky ale „vždy“ sosá přes internet, galerie na mobilu leze do fotek uložených v mobilu/ na paměťové kartě. Tedy obvykle, nastaveno to může být i odlišně. Měnit to jistě jde a opravdu to nebude porušení něčeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.23 15:39

@Ivan PPZ když se vyfotím teď, tak se mi fotka uloži do obojího.

• Citovat
  • Upravit
37119
25.4.23 16:00
@Anonymní píše:
@Ivan PPZ když se vyfotím teď, tak se mi fotka uloži do obojího.

Tak jedno je paměť v telefonu a to druhé, nejspíš budeš přihlášena na google účet a budeš mít nastaveno automatické ukládání na ten účet ne? Když bys měnila mobil, tak ty fotky, co jsou v paměti telefonu zůstanou kde jsou a ty druhé na googlu se ti po přihlášení objeví v novém zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.23 17:41

@Kriss Tina @Kriss Tina nemám je zálohování a Google účet mám kvůli aplikacím aby mi šli stahovat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák