Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, jdu k vám pro radu
mám problém se svým přítelem a potřebuji slyšet názory ostatních. Tak tedy múj přítel si volá se svojí bývalou manželkou, na tom by nebylo nic divného ale telefonuje jí když nejsem doma
když jsem v práci a ty hovory jsou dost časté jen z přítelovi strany
začíná mě to dost vadit, nemám nic proti tomu že si volají ale mrzí mě, že to dělá za mými zády. Když jsem se ho zeptala proč jí pořád volá, tak řekl, že je to snad jedno, že na tom nic špatného nevidí
Jinak se s ní rozvedl on kvůli mladé slečně, prý se seslečnou pořád hádal, tak se s ní rozešel a vrátil se k manželce, jenže jim to stejně neklapalo, tak mu manželka řekla, že to nemá cenu a odstěhuje se pryč, pak potkal mě a začli jsme spolu
mají spolu syna je mu 30roků a další problém je ten, že jakmile vidí svojí bývalou, tak jí začne vypravovat jak je to v práci nahouby, že mu není dobře, že opravoval auto, že byl na úřadech a co tam bylo lidí blablabla, prostě pusu nezavře, semnou doma moc nekomunikuje
nebo když přijedeme za jeho synem tak se cpe do ex bytu jak velká voda, ani nás kolikrát nestačí pobýdnout a už se zouvá
chodí po bytě jak principál a blbě se vyptává na kraviny, já sedím v křesle, bavím se z jeho synem a bývalka mě udělá kafe a dá mě k němu nějakou sladkost
a vyptává se mě co je nového
jeho si moc nevšímá, protože akorát komanduje a peskuje ji, že nemá umyté nádobí
a ustlanou ložnici
ano i tam jí vleze a šmejdí
a jeho bývalka řekne, no vidíš Honzovi(to je její přítel)to nevadí a začne se smát jak je otravnej(múj přítel)Omlouvám se za dlouhý příspěvek ale potřebovala jsem to vypsat
Jinak děti spolu nemáme, bydlíme spolu púl roku a věkově by to mohl být můj tatínek
Vážně s ním chceš být???
Ona asi dobře věděla proč se ho zbavila
Ahojky, Tebe si pamatuji z diskuzí
měla jsi za přítele toho blba a toho jsi kopla a toto je ten taxikář?
No podle všeho se i jako tvůj tatínek chová… Stojí Ti to za to? ![]()
Kcechovka-ne ten přišel po taxikáři
ale je to jeho kolega
a seznámila jsem se s ním na stanovišti, když jsem potřebovala něco od Honzy(jmenuje se stejně jako přítel bývalky mého přítele
dobrý vidˇ?
) a čekala tam na něj a ten hodný pan taxikář se semnou dal do řeči a byl hrozně príma
tedˇ by jsem ho nejradši vyměnila
asi nemám štěstí ![]()
Kcechovka-jo je starší o 30let ale s tím pitomcem předtím(taky byl starší) se to nedá srovnat
akorát mě mrzí to co jsem psala, jak volá své bývalce atak tak nevím jak to řešit
jako jinak je docela v pohodě
@Mischellinka no já upřímně být Tebou se na to opravdu vykašlu. To není chlap pro život. Myslím, že s rozvodem není ani nějak srovnanej, teda spíš to nemá v hlavě vyřešený s ex. Dej si pauzu a najdi si nekoho věkově blíž k Tobě. Sama si uvědom, že si tu měla za poslední dobu dva „starý“ (taxikář Honza nevim kolik mu bylo) a stojí to za prd.
@Mischellinka já prošla něčím podobným. Byli spolu deset let, takže pouto tam bylo a asi hodně silný. Pátrala jsem, koukala do mobilu a jelikož jsem horká hlava, tak ho s tím konfrontovala. Nevedlo to k ničemu, jen k dalším lžím z jeho strany. Zkoušela jsem to po dobrým a pak se potvrdilo, že lhal. Teď ty telefonáty asi přestali, ale to nevím. Já jse prostě přestala pátrat a už mě to netrápí. Zárověň nemáme s přítele moc dobrý vztah
nesnáším lži
A ještě mám jeden problém, minulý měsíc jsem dostala sylný a zapáchající výtok
tak jsem musela na gyndu a doktor se mě ptal, jestly nemám víc sexuálních prtnerů
tak jsem mu řekla, že já jsem teda přítelovy věrná, vzal mě stěry a nález byl zánět pochvy
tak nevím z čeho to může být. Ale kolikrát se staví u bývalky doma, když jsem v práci, nebo se ona stavuje u nás(atˇ jsem nebo nejsem v práci)tak mám takové podezření, jestli s ní něco neměl, protože se mě ten výtok oběvil 3dny po tom, kdy u ní byl na kafi a její přítel nebyl doma ![]()
Achjo, těžký radit někomu kdo si ty rady pak nebere k srdci. Už jen to, že se navštěvuje s ex není v pořádku a zvlášt za tvými zády. Běž od něj pryč a dej si prosím pauzu ano? A pak hledej v nižší věkové kategorii.
@Mischellinka píše:
Dobrý večer, jdu k vám pro radumám problém se svým přítelem a potřebuji slyšet názory ostatních. Tak tedy múj přítel si volá se svojí bývalou manželkou, na tom by nebylo nic divného ale telefonuje jí když nejsem doma
když jsem v práci a ty hovory jsou dost časté jen z přítelovi strany
začíná mě to dost vadit, nemám nic proti tomu že si volají ale mrzí mě, že to dělá za mými zády. Když jsem se ho zeptala proč jí pořád volá, tak řekl, že je to snad jedno, že na tom nic špatného nevidí
Jinak se s ní rozvedl on kvůli mladé slečně, prý se seslečnou pořád hádal, tak se s ní rozešel a vrátil se k manželce, jenže jim to stejně neklapalo, tak mu manželka řekla, že to nemá cenu a odstěhuje se pryč, pak potkal mě a začli jsme spolu
mají spolu syna je mu 30roků a další problém je ten, že jakmile vidí svojí bývalou, tak jí začne vypravovat jak je to v práci nahouby, že mu není dobře, že opravoval auto, že byl na úřadech a co tam bylo lidí blablabla, prostě pusu nezavře, semnou doma moc nekomunikuje
nebo když přijedeme za jeho synem tak se cpe do ex bytu jak velká voda, ani nás kolikrát nestačí pobýdnout a už se zouvá
chodí po bytě jak principál a blbě se vyptává na kraviny, já sedím v křesle, bavím se z jeho synem a bývalka mě udělá kafe a dá mě k němu nějakou sladkost
a vyptává se mě co je nového
jeho si moc nevšímá, protože akorát komanduje a peskuje ji, že nemá umyté nádobí
a ustlanou ložnici
ano i tam jí vleze a šmejdí
a jeho bývalka řekne, no vidíš Honzovi(to je její přítel)to nevadí a začne se smát jak je otravnej(múj přítel)Omlouvám se za dlouhý příspěvek ale potřebovala jsem to vypsat
Jinak děti spolu nemáme, bydlíme spolu púl roku a věkově by to mohl být můj tatínek
On se chová jako by s ní byl a žil. Řeší s ní problémy, chová se u ní jako doma, komanduje ji za bordel…
Buď jaksi „nepostřehl“ že mu už nepatří a oná má z něho srandu a neřeší to a nebo spolu zůstali spát.
Každopádně divné vztahy ![]()
Oni spolu hrají jen hru nervů…on se dělá pořád jejím manželem a ona ho tahá za fusekli. že Honzovi rozházená ložnice neva..on žárlí jak psisko a vlastmě nemůže, je vypruzenej a v lovným zápalu, ona mu mává před nosem mrkví jak oslovi.
Kopno ho do pr… a kdy přijde, bude Vám všem líp, bude mít asi jasněji. A když ne, taky dobře. Nech ho aspoň měsíc, tvrdě. Jejich hře neporozumíš, ona ho zná jak svoje boty a umí to na něj hrát. On na to buď přijde nebo ne. Ale jsi teď jen za komparz…