Televize na chatě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
360
3.4.22 15:26

Televize na chatě

Zdravím všechny.
Chtěla bych se zeptat, jak řešíte televizi na chatě? Necháváte ji tam i přes zimu nebo ji odvážíte? Máte jen pokojovou anténu nebo venkovní? Řeším teď tuto otázku. Jedná se o to, že chatu (cihlový domek) máme docela z ruky (X km) a jsem závislá na kombinované dopravě (bus, vlak) a já mám v plánu tam koupit televizi. Jenže si nejsem jistá, jestli ji tam můžu nechat i přes zimu nebo je lepší ji radši převážet sem a tam, aby tam nenavlhla a nepřestala pak fungovat. Trávíme tam od jara do podzimu dost času, večery jsou někdy dlouhé nebo když je ošklivé počasí, tak alespoň se tam trochu člověk zabaví.
Máte prosím někdo zkušennost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
3.4.22 15:32

Máme normálně v chalupě. Televize (různé druhy, od klasické černobílé tesly po moderní pplacatou), tam přežili zimu zcela v klidu. A to bylo v příslužné místnosti občas i pod nulou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.4.22 15:33
@Svistice píše:
Máme normálně v chalupě. Televize (různé druhy, od klasické černobílé tesly po moderní pplacatou), tam přežili zimu zcela v klidu. A to bylo v příslužné místnosti občas i pod nulou.

Super, děkuji moc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
3.4.22 15:43
@Kitia1 píše:
Zdravím všechny.
Chtěla bych se zeptat, jak řešíte televizi na chatě? Necháváte ji tam i přes zimu nebo ji odvážíte? Máte jen pokojovou anténu nebo venkovní? Řeším teď tuto otázku. Jedná se o to, že chatu (cihlový domek) máme docela z ruky (X km) a jsem závislá na kombinované dopravě (bus, vlak) a já mám v plánu tam koupit televizi. Jenže si nejsem jistá, jestli ji tam můžu nechat i přes zimu nebo je lepší ji radši převážet sem a tam, aby tam nenavlhla a nepřestala pak fungovat. Trávíme tam od jara do podzimu dost času, večery jsou někdy dlouhé nebo když je ošklivé počasí, tak alespoň se tam trochu člověk zabaví.
Máte prosím někdo zkušennost?

Necháváme na chalupě. A tam je v zimě teda zima a přežila zatím vše :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
3.4.22 16:13

Tchanovci si na televizích zakládají, mají i na chalupě v každé místnosti aspoň jednu :roll: Všechny přes zimu nechávají, a to myčku na zimu vypínají a kávovar odváží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
3.4.22 16:16

Taky máme tv na chatě celou dobu, vůbec jí neodvážíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
3.4.22 16:52
@Helca83 píše:
Tchanovci si na televizích zakládají, mají i na chalupě v každé místnosti aspoň jednu :roll: Všechny přes zimu nechávají, a to myčku na zimu vypínají a kávovar odváží…

Aspoň jednu… Tzn, že mají v pokojích více televizí? 8o k čemu? Dívají na 3 TV zároveň?

Zakladatelko, tv na chatě bych klidně nechala. Pokud ti obyvakem neprotéká řeka, tak je to ok. Vlhka bych se bála, zimy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24744
3.4.22 17:15

Necháváme tam vše, jen to obalíme hadrama, hlavně wifinu a vodoměr…
mw bez obalu, sporák taky bez obalu..
Lednice mne zradila, prý má nějaký termostat a když klesne teplota pod to, co má vevnitř, tak se sama vypne, takže úspěšně vytekl mrazák :-( tož na lednici bacha, už se z toho nějak nevzpamatovala, takže kupujeme novou a na zimu budu holt úplně vypínat z okruhu, takový humus nehodlám uklízet už never (manžel tam nacpal ovčí maso, se mi chce blít jen si na to vzpomenu co jsem musela z toho uklízet)
prostě jsme to tam po silvestru nechali zaplé s tím, že v březnu stejně dojedeme, tak lednici necháme zapojenou - špatný nápad :lol:
proti tomu je telka procházka růžovou zahradou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140225
3.4.22 17:15

Televizi neodvážím, nechávám na chalupě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24552
3.4.22 18:13

TV jsme na chalupě měli, v zimě se přes ni hodila deka a vypojila se ze zásuvky, co si pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
3.4.22 19:39

@janickaIII Ano, bohužel… pro mě je chalupa od odpočinku, a to i od TV, ale oni mají 2 wifi zesilovače a fakt všude běžnou TV, někde i plátno… škoda mluvit, já to nepodporuju, nezapínám když nemusím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.4.22 11:25

Všem moc děkuji za reakce. Máme tam teda i lednici, ale u ní mě to nikdy nenapadlo ji odvézt :lol:
Televize mi přišla citlivější (nevím proč :mrgreen:), proto ten dotaz
Ještě jednou díky všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.3.23 12:09

@Kitia1 Nevím, jakou televizi tam chcete kupovat, jestli nějakou použitou nebo novou. Chalupu už od roku 2019 nemáme, ale mívali jsme tam dnes už 23 let starou bednu se set-top boxem, nějaká Daewoo, těžká jako prase. Teď je v dětském pokoji, přes zimu tam byla a normálně funguje. Chata byla dřevěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21109
14.3.23 12:31
@Helca83 píše:

Kamaradcini rodice si koupili chatu do 30km od sveho rodinneho domu. A jako prvni si do ni koupili obr televizi. Takze ted o vikendu prejedou do chaty, aby se na tv nemuseli divat doma. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák