Téměř stejně těhotné

Anonymní
30.7.17 03:46

Temer stejne tehotne

Nevlastni sestra (z DD) je tehotna.

Ja jsem. v 16t..ona v 5 tt.
Byla jse. uplne prvni, komu to rekla.
Jsme v kontaktu jenom pres soc.site,,vidime se snad 2× do roka.
Moc jim to preji, to ano.
My cekame tretatko, dve deti uz skolacky. Jedna v Sedme tride.
Tak trochu me stve, a citim se divne, ze my bydlime daleko a ona blizko mamy..ze vim, ze jeji miminko bude prednejsi, bude bo vic znat, mozna mit rada.
Stydim se za tyto myslenky, ja ji radila jak na to, kys. listova a ovulace atd…
A ted se chovam jak uboha zarlivka..Mam.ji rada i kdyz je trochu divna, kdyz se vcera podivila, ze porod boli tak tim to zavrsila) :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1589
30.7.17 05:59

@Judithkaj Máš na mysli asi žárlivost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 06:53

@Judithkaj ne nezavidim ji to…
jenom mam strach, ze z toho duvodu bude mit to miminko radsi, ze bude mit moznost mut k nemu bliz..
ja nezavidim, nic.spis ta zarlivost

• Citovat
  • Upravit
7776
30.7.17 07:17
@Judithkaj píše:
Závist je hnusná lidská vlastnost. :roll:

To je zase komentář :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
30.7.17 07:32

Ahoj, ja jsem 25. tyden a cekam prvni. Moje segra (dvojče) je 27. tyden a ceka 3. Bydli s mamkou, ja bydlím asi 10km. Ze zacatku jsem mela taky pocit, ze si babicka moje tolik neužije, ale uz me to preslo :) vydrz, myslim, ze to jsou jen takový prvotní myšlenky :) zase bude babičce vzácnější a když ho neuvidí tak často, bude ho víc rozmazlovat :lol: třikrát hurá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.7.17 07:33
@Anonymní píše:
jenom mam strach, ze z toho duvodu bude mit to miminko radsi, ze bude mit moznost mut k nemu bliz..

Hoď to za hlavu a zbytečně se nestresuj. Nikdy nevíš, paradoxně děti, které bydlí blíž rodičů, to mívají těžší, protože nejsou vzácní. Takže možná zezačátku bude mít víc pozornosti, ale časem to odezní. A ty se za svůj špatný pocit nestyď, občas přepadá každého. Důležité je, že si to uvědomuješ, pak se s tím něco dá dělat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
30.7.17 07:37
@Anonymní píše:

Ano, mohou ho mit radeji, pokud ho budou vidat casteji, tak to funguje. Ale jeste bude zaviset, jak jim sestra umozni vstup do vychovy. Pokud rodice necha, budou mit dite mnohem radeji a mit o nej vetsi zajem, nez kdyz nebudou temer nic smet. Takze vefinale vztaj ditete a rodicu neodhadnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
30.7.17 07:37

Je fakt, že žárlivost a rivalita o přízeň mezi sourozenci či mezi sestřenicema a bratranci prostě je. Když jsem byla malá, moje babička měla mezi náma všema svoje oblíbená vnoučata a dávala to okázale najevo. Myslím, že ty sama s tím neuděláš nic, záleží na tvé mamce, jestli bude brát všechna vnoučata stejně nebo bude dělat rozdíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
30.7.17 07:38
@Amys píše:
Hoď to za hlavu a zbytečně se nestresuj. Nikdy nevíš, paradoxně děti, které bydlí blíž rodičů, to mívají těžší, protože nejsou vzácní. Takže možná zezačátku bude mít víc pozornosti, ale časem to odezní. A ty se za svůj špatný pocit nestyď, občas přepadá každého. Důležité je, že si to uvědomuješ, pak se s tím něco dá dělat :srdce:

S timto nesouhlasim. Pokud nekoho vidam casto, utvorim si k nemu vetsi vztah, jeho problemy se stanou i mymi problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
30.7.17 07:57

To jen ty hormony, neboj. VŠE bude ok. nemyslí na to a uzivej si dětičky, krásne a zdrave :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.7.17 08:04

A to my se s mužem těšíme, až si konečně pořídí dítě i někdo další, aby nebyl ten zájem furt jenom na nás :lol: A to kdyby se švagrovi povedla holka, tak to by byla tchynina vytoužená dcera, kterou nikdy neměla, a to by byl středobod vesmíru :mrgreen: A co s tím no? Nic. Neřeš blbiny a těš se na miminka.

• Citovat
  • Upravit
53518
30.7.17 08:12

Dobře, bude u ní blíž a navíc je to její první dítě. Zaslouží si pozornost a pomoc, pokud z DD nepochytila všechno, co je při péči o miminko potřeba. Nikdy mě nenapadlo žárlit, třeba moje sestra měla dítě o dost dřív, takže logicky si užila pozornosti v celé rodině a můj syn přišel později. Kdyby žila moje máma, taky by ji sestra měla po ruce a já ne. Děti snad máte vy dva s manželem, ne kvůli babičkám. A soutěžit, čí dítě bude mít babi asi radši, to by bylo pod mou úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.7.17 08:16
@Tunrida píše:
A to my se s mužem těšíme, až si konečně pořídí dítě i někdo další, aby nebyl ten zájem furt jenom na nás :lol: A to kdyby se švagrovi povedla holka, tak to by byla tchynina vytoužená dcera, kterou nikdy neměla, a to by byl středobod vesmíru :mrgreen: A co s tím no? Nic. Neřeš blbiny a těš se na miminka.

Vidíš, u nás jsou samí pindíci a já už se asi nerozhoupu, abych přivedla na svět tu vytouženou vnučku. A švagr už nejspíš taky nepřispěje…Ta by teprv měla pozornost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.7.17 08:17

@Tunrida amen. Na těhotenství svagrove čekám jak na smilovani :lol: protože jinak se z mamky asi brzy zblázním. A holcicka by rovněž byla výhra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.7.17 08:21
@Russet píše:
Vidíš, u nás jsou samí pindíci a já už se asi nerozhoupu, abych přivedla na svět tu vytouženou vnučku. A švagr už nejspíš taky nepřispěje…Ta by teprv měla pozornost!

U nás stejně. Jenom švagr ještě bezdětný a teď má novou přítelkyni, tak babičce blýská naděje :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová