Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Temu je dost psycho, údajně data zákazníků dál prodává aby dorovnalo to, jak je levný. Plus samozřejmě podmínky zaměstnanců asi nebudou uplně k životu. Tohle podporovat nechci, takže si umělohmotný nekvalitní krámy odpustim.
@Buba mara píše:
A dobře jsi udělala. Nějak nechápu, proč objednávat umělohmotné šunty bez záruky a jakékoliv atestace, které sem pojedou přes půlku světa. Ono to v té nabídce vypadá všechno nádherně, ale skutečnost je většinou jiná.
Lidem ukážeš nesmyslnou cenu a oni za chcačky plné ftalátů apod zaprodají vlastní duši. Dobře jim tak.
Jak sem psal už dříve temu je fajn, některé věci super, některé k ničemu, najdete tam věci které v obchodě sou předražené, a přitom stačí mít i obyčejné, já třeba v UK nemohl sehnat magnet na lednici, tak sem na temu koupil za libru asi deset
když pod ten magnet dám tři papíry, slitne to na zem, ale jeden max dva papíry to udrží
, tak samo tam kupuju řasy na auta, samolepky, kraviny, určitě ne elektroniku.
Aktuální zkušenost. Koupila jsem tam plesový šaty. Kvalita až překvapivě dobrá, jen mi nesedly. Vrátila jsem je, včera jsem dávala balík do přepravní společnosti, dneska mi přistály na účtu peníze. O kartu se nebojím, mám pojištěnou kreditku, kterou používám jen pro tyhle účely. Dávat na internetový obchody (jakýkoliv) kartu od svého účtu, tak to považuju za slaboduchost. Objednávat tam věci, co přijdou do styku s potravinama, kosmetiku nebo hračky, tak to je hazard.
Ale i textil není zcela safe- i to může být plné „nepřípustných“ látek. Viz aféra s českýma bundama od předních českých výrobců.
Příspěvek upraven 24.09.24 v 11:01
https://www.hrot24.cz/…i-se-experti tady na téhle stránce to hezky popisují