Temu, Shein

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1349
25.3.24 12:29

Temu, shein

Ahoj poslední dobou se zajímám o temu A jak tam vydělávat peníze viděla jsem si 22 Kč ale jde to poměrně pomalu a nakupovat na temu jde od 220 Kč… Nevěděl byste někdo jak nakupovat na ten zdarma nebo na Shein..určitě teď tu padne plno hejtu… Nemáte někdo nějaké rady tipy cokoliv? Prosím :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1261
25.3.24 12:36

My nemluvit řečí tvého kmene. Vůbec nerozumím, co se nám snažíš říct. Na Temu se nakupuje zboží, jak tam chceš vydělávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9267
25.3.24 13:20

Absolutně nerozumím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
25.3.24 13:24

Napadá mě maximálně založit skupinu na sítích a dávat tam odkazy generované přes tvůj affiliate program na Temu. Jenže těch skupin je už teď tisíc, jako jeden z prvních s tím přišel Švorba (je i zde na emiminu jako finanční poradce) a rozjel si to se svojíma lidma, takže české sociální sítě ohledně affiliate na nákupech s číny patří jemu. Možná už i Alegro.
S tím ti jen tak někdo nepomůže, bez vlastního know how si neškrtneš, musíš hledat nové způsoby.

• Citovat
  • Upravit
227
25.3.24 16:37

Nerozumím tomu jak vydělat. Jako přeprodávat věci z TEMU nebo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yomiko98
25.3.24 16:46

Ja mám youtube kanál a tam dávam linky do popisov videí.

• Citovat
  • Upravit
1349
25.3.24 19:19

@AnoNe úplně normálně pokud máš instagram tak ti pošlu odkaz a to rozklikneš A hraješ tam takovou hru ty to musíš posílat co nejvíce lidem a když si tu aplikací stáhnou nebo začnou hrát tu hru tak ti to bude načítat nějaký peníze atd… A plno lidí umí objednávat na temu zdarma tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo neví jak na to

• Citovat
  • Upravit
15450
5.4.24 09:10
@1349 píše: Více

Jak to myslíš objednávat zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.24 15:57

KRÁDEŽ PENĚZ

Objednala jsem si z Temu spoustu věci, které nikdy nepřišli. Z částkou 5470,– Kč mi ještě v noci pípla notifikace a zmizelo kdo ví kam 48000,– Česka obchodní inspekce mi řekla, že varuje nákupy z čínských e-shopů. Nákup proběhl 1.12.2024
Dejte si opravdu pozor lidičkové.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.25 13:17

@MARTINA20470 a proč máš peníze volně na účtu? Na to mám chráněné produkty a posílám si na aktuální potřebu…nakupují tam běžně, ale drobnosti a ani nemají problem s vrácením peněz, když se mi to nelíbí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák