Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My nemluvit řečí tvého kmene. Vůbec nerozumím, co se nám snažíš říct. Na Temu se nakupuje zboží, jak tam chceš vydělávat?
Napadá mě maximálně založit skupinu na sítích a dávat tam odkazy generované přes tvůj affiliate program na Temu. Jenže těch skupin je už teď tisíc, jako jeden z prvních s tím přišel Švorba (je i zde na emiminu jako finanční poradce) a rozjel si to se svojíma lidma, takže české sociální sítě ohledně affiliate na nákupech s číny patří jemu. Možná už i Alegro.
S tím ti jen tak někdo nepomůže, bez vlastního know how si neškrtneš, musíš hledat nové způsoby.
Nerozumím tomu jak vydělat. Jako přeprodávat věci z TEMU nebo? ![]()
@AnoNe úplně normálně pokud máš instagram tak ti pošlu odkaz a to rozklikneš A hraješ tam takovou hru ty to musíš posílat co nejvíce lidem a když si tu aplikací stáhnou nebo začnou hrát tu hru tak ti to bude načítat nějaký peníze atd… A plno lidí umí objednávat na temu zdarma tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo neví jak na to
Objednala jsem si z Temu spoustu věci, které nikdy nepřišli. Z částkou 5470,– Kč mi ještě v noci pípla notifikace a zmizelo kdo ví kam 48000,– Česka obchodní inspekce mi řekla, že varuje nákupy z čínských e-shopů. Nákup proběhl 1.12.2024
Dejte si opravdu pozor lidičkové.
Martina
@MARTINA20470 a proč máš peníze volně na účtu? Na to mám chráněné produkty a posílám si na aktuální potřebu…nakupují tam běžně, ale drobnosti a ani nemají problem s vrácením peněz, když se mi to nelíbí…
Ahoj poslední dobou se zajímám o temu A jak tam vydělávat peníze viděla jsem si 22 Kč ale jde to poměrně pomalu a nakupovat na temu jde od 220 Kč… Nevěděl byste někdo jak nakupovat na ten zdarma nebo na Shein..určitě teď tu padne plno hejtu… Nemáte někdo nějaké rady tipy cokoliv? Prosím