Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chtěla bych se zeptat jestli nemá někdo tip na co nejtenčí deku (peřinu) v klasickém rozměru pro dospělé. Moje 3,5letá dcerka spí velkou část noci odkrytá a já jsem z toho trochu nervózní
Ale když je přikrytá, je ji evidentně horko. A to doma v noci určitě nemáme přes 20 stupňů - záleží jak pokoj vychladne.
Nevíte někdo co pořídit?
Díky ![]()
No nevím jestli ti nebude odkopávat vše, buď kup spací pytel nebo holt oblékej tak aby ji nebyla zima i když je bez deky ![]()
V Ikea ta nejlevnější, je opravdu tenká. Stojí asi 79,–nebo tak nějak.
V Lidlu má být teď v akci tenká peřina, máme dvě už zminula a jsou fajn-ale nejsem nijak horkokrevná, celoročně mi je pod ní zima
Obě dcery miluji chlupaté deky z mikroflanelu z Vesny
stoji kolem 500 a jsou fakt uzasne, nepovlekaji se a jak jsou lehoucke a chlupaté, tak se holky tak neodkopavaji jako pod klasickou povlecenou dekou (ty maji na zimu, chlupatky na jaro, leto, podzim) ![]()
@Doe_Jane píše:
No nevím jestli ti nebude odkopávat vše, buď kup spací pytel nebo holt oblékej tak aby ji nebyla zima i když je bez deky
Spací pytel určitě ne, to byla furt zamotaná a taky občas chce v noci čůrat. Právě chci vyzkoušet, jestli by tenká deka nebyla pro ni příjemná.
My spíme pod povlečenou larysou, peřiny vytahujeme jen na zimu. Jsou děti, co se odkopávají- dcera mi nespí celou noc přikrytá ani v 7,5 letech. Syn se mi od roku a půl sám přikrývá- má rád teplo.
@smudlinky píše:
My spíme pod povlečenou larysou, peřiny vytahujeme jen na zimu. Jsou děti, co se odkopávají- dcera mi nespí celou noc přikrytá ani v 7,5 letech. Syn se mi od roku a půl sám přikrývá- má rád teplo.
Mě právě ty povlečené deky nejsou příjemné. Ona nemá extra silnou deku ani teď, ale je horkokrevná. Druhá dcera je taky přikrytá celou noc až po uši ![]()
@Jolynka píše:
V Ikea ta nejlevnější, je opravdu tenká. Stojí asi 79,–nebo tak nějak.
Díky za tip, Ikeu bohužel poblíž nemáme, ale kdybysme jeli určitě kouknu!
@hofka píše:
V Lidlu má být teď v akci tenká peřina, máme dvě už zminula a jsou fajn-ale nejsem nijak horkokrevná, celoročně mi je pod ní zima
Díky, kouknu.
@Aliik píše:
Obě dcery miluji chlupaté deky z mikroflanelu z Vesnystoji kolem 500 a jsou fakt uzasne, nepovlekaji se a jak jsou lehoucke a chlupaté, tak se holky tak neodkopavaji jako pod klasickou povlecenou dekou (ty maji na zimu, chlupatky na jaro, leto, podzim)
Díky, jdu hledat ![]()
Také máme tu obyč. u Lidlu, je hodně slabá, ale já také silnější nesnesu.
@Adelka951 píše:
Také máme tu obyč. u Lidlu, je hodně slabá, ale já také silnější nesnesu.
Díky, a vydrží trochu? Akorát teď v Lidlu nic takového nevidím ![]()
@ivvet píše:
@jita22 v Jysk mají taky hodně tenké deky, mrkni:-)
Díky, Jysk mě taky napadl, zkusím kouknout. Chtěla jsem vědět, jestli nedostanu nějaký tip na něco co by mě třeba nenapadlo. Něco u čeho bych si řekla -jů, to je přesně to co hledám ![]()