Tep 130 za minutu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
484
23.7.21 19:55

@vokishka Je to problem, rychlou srdecni akci pretezujete srdce, dochazi k poskozeni funkce a pri dlouhodobem problemu k srdecnimu selhani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
23.7.21 20:00
@vokishka píše:
Oživuji a mám dotaz. Mám zrychlený tep, beru na to Isoptin. Ale nezabírá úplně, mívám běžně kolem stovky (i přes) v klidu, párkrát za týden to i cítím na sobě. Ale nechce se mi navyšovat léky nebo tak něco. Takže ten dotaz, je to problém? Nebo o nic nejde, když už stejně nějaké prášky beru.

Tady je na místě konzultace s lékařem. ;) Hlavně si sama nic neordinuj nebo neupravuj dávkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65296
23.7.21 20:18
@Kalbe píše:
Kolik berete toho Isoptinu?

ráno celý, večer půlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65296
23.7.21 20:19
@Wenn.Nox píše:
Tady je na místě konzultace s lékařem. ;) Hlavně si sama nic neordinuj nebo neupravuj dávkování.

no já si právě říkala, že bych to doktorovi nezminovala, že bych to nechala tak, jak to je :mrgreen: čeká mě příští týden kontrola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
23.7.21 21:36
@vokishka píše:
ráno celý, večer půlku

Musíš k lékaři. Na kardiologii a zkontrolovat i stitnou žlázu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
65296
23.7.21 22:09
@Kalbe píše:
Musíš k lékaři. Na kardiologii a zkontrolovat i stitnou žlázu :nevim:

Chodim na internu, odmita kohokoliv poslat na kardio, všechno zvladne sama :mrgreen:. Tak ja se teda asi zminim.Ono je vtipné, ze po ultrazvuku srdce mi rekla (loni), ze je to v podstatěv poradku, ze nevidi duvod zrychleneho tepu.Na plicnim jsem primari davala zpravu i s tim komentářem, ze je to teda dobrý a ten mi rekl, ze je tam nalez na cely radek.. Ale vic to nekomentoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
23.7.21 22:52
@vokishka píše:
Chodim na internu, odmita kohokoliv poslat na kardio, všechno zvladne sama :mrgreen:. Tak ja se teda asi zminim.Ono je vtipné, ze po ultrazvuku srdce mi rekla (loni), ze je to v podstatěv poradku, ze nevidi duvod zrychleneho tepu.Na plicnim jsem primari davala zpravu i s tim komentářem, ze je to teda dobrý a ten mi rekl, ze je tam nalez na cely radek.. Ale vic to nekomentoval.

No to je dobrý teda 8o. Vzala bych všechny zprávy a sla hned na kardiologii ( tam ti udělají odbery- štítna zlaza, ledviny, kardio, echo… máš právo u praktického lékaře zadat o objednání na kardiologii. Přeháněj, vymysli si, že tě bolí za hrudi, buší srdce, občas kolabujes, úzkosti… (aby se doktor bal) a on tě pošle na kardiologii, asi půjdeš i na endokrinologii. Nenechala bych se odbýt. Takhle to ale chodí :hug:

• Citovat
  • Upravit
65296
24.7.21 07:58
@Kalbe píše:
No to je dobrý teda 8o. Vzala bych všechny zprávy a sla hned na kardiologii ( tam ti udělají odbery- štítna zlaza, ledviny, kardio, echo… máš právo u praktického lékaře zadat o objednání na kardiologii. Přeháněj, vymysli si, že tě bolí za hrudi, buší srdce, občas kolabujes, úzkosti… (aby se doktor bal) a on tě pošle na kardiologii, asi půjdeš i na endokrinologii. Nenechala bych se odbýt. Takhle to ale chodí :hug:

Tak stitnou zlazu mi jednou za rok kontroluje, uz kvuli celiakii a dcera k tomu ma autoimunni zanet. Ten tep mam prave potvrzeny z holtera. Je ale fakt, ze k ni fakt nerada chodim. Dik za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí