Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@Jahru a jeste se zeptam mala ma uzliny jednu sem nahmatala na krku a dr nas v kvetnu poslal na ten ultrazvuk a byly sme i na orl na ultrazvuku rekl doktor ze jich par ma ale maly a ze mam byt v klidu na orl vse v poradku jeste nas poslal na endokrinologii ze mela lehce zvyseny neco u stitny zlazy tam sme byly krev v poradku a ted sem tu uzlinu nahmatala asi vubec nezmizela je ti v pohode? Pred mesicem marodila mela prujem tyden. A tri dny horecky. Tak si rikam ze to asi i stim souvisi ta uzlina ale pokud ne trva dlouho nez uzlina zmizi nebo se mam zas zeptat doktora? Protoze od kvetma ji tam porad ma
Uzliny jsou pořad a měly by byt nahmatatelne. Má ji nějak viditelnou? Pokud ji jen nahmatas tak by to mělo byt Ok. Starší měl na jaře infekci a uzliny natekle tak, ze měl skoro dvojnásobný krk. Trvalo asi týden nez se zmenšily a dva až tři nez byly tak nějak normální. Me taky pak dlouho přišlo, ze je má velké, ale zase jsem se mu v tom nechtěla vrtat at to nedrazdim a doktor říkal, ze úplně normální.
@hospodki nema ti videt vubec jen nahmatnu a musela sem jeste hledat pred 14dny sme byly na to se stitnou a vSledky dobry i stery ji delal v tom kvetnu vse ji vyslo dobre. Ted i ctu doskuze ze je kolikrat maji deti videt a ze nemuseji zmazet nikdy.
Super dekuju moc
Ahoj holky. Rada bych obnovila diskuzi.
Můj syn má od miminka teplejší čelo než zbytek těla.
Rada bych se zeptala, jestli s tím někdo mate zkušenosti.
Je mu dnes už víc jak 7, ale při jakékoliv zátěži (sport, hra, zapálení do PC her) má teple čelo, ze vždy letim s teplomerem - i když jsem na to zvykla.
Bezkontaktní teploměr mu na cele nameri klidně přes 39, klasicky teploměr pod paži 36,7.
Když bezkontaktní teploměr namirim jinam než na čelo, spanky - třeba tváře, ruce, břicho - měří dobre.
Mate s tím někdo zkušenost, připadne proč se to děje?
Díky všem ![]()
@petulka.novopecena píše:
Ahoj holky. Rada bych obnovila diskuzi.
Můj syn má od miminka teplejší čelo než zbytek těla.
Rada bych se zeptala, jestli s tím někdo mate zkušenosti.
Je mu dnes už víc jak 7, ale při jakékoliv zátěži (sport, hra, zapálení do PC her) má teple čelo, ze vždy letim s teplomerem - i když jsem na to zvykla.
Bezkontaktní teploměr mu na cele nameri klidně přes 39, klasicky teploměr pod paži 36,7.
Když bezkontaktní teploměr namirim jinam než na čelo, spanky - třeba tváře, ruce, břicho - měří dobre.Mate s tím někdo zkušenost, připadne proč se to děje?
Díky všem
Nejspis konstituce. Proste se mu prehriva celo.
Treba pro cinskeho doktora nebo homeopata by to byla dulezita informace pro vyber leku.