Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, jak zvládate změnu času? Dceři jsou 4.5m a teď mi vstava kolem 6 a chodí spát v 19 hod. Až se čas posune, tak bude vstavat kolem 5
. Půjde sice dřív spát, ale raději bych to nechala, jak je to teď. Když ji vecerku protahnu stejně vstane kolem te 6. Po probuzení se ji snažím chvíli udržet v posteli kojením. Občas to klapne a vstaneme po 7, ale spíše se plne probudí dřív. Myslíte, že když bude déle tma, tak to pomůže?
@Michaeladr1 píše:
Ahoj, jak zvládate změnu času? Dceři jsou 4.5m a teď mi vstava kolem 6 a chodí spát v 19 hod. Až se čas posune, tak bude vstavat kolem 5. Půjde sice dřív spát, ale raději bych to nechala, jak je to teď. Když ji vecerku protahnu stejně vstane kolem te 6. Po probuzení se ji snažím chvíli udržet v posteli kojením. Občas to klapne a vstaneme po 7, ale spíše se plne probudí dřív. Myslíte, že když bude déle tma, tak to pomůže?
Myslim, ze ano. Po zmene casu se mi vzdycky deti po par dnech,,prenastavily,, na novy cas. Nedelej si starosti dopredu, to bude dobre.
@Stará známá píše:
Myslim, ze ano. Po zmene casu se mi vzdycky deti po par dnech,,prenastavily,, na novy cas. Nedelej si starosti dopredu, to bude dobre.
jj, navíc až se čas posune, bude jít půl roku a režim může mít úplně jiný než teď
Moje děti naprosto automaticky přijímaly nový čas. Taky jsem se toho děsila, ale jak kdyby se v nich během dvou dnů něco přenastavilo a jely podle novýho času.
@Amalthea píše:
jj, navíc až se čas posune, bude jít půl roku a režim může mít úplně jiný než teď
To je taky fakt. Třeba bude vstavat ještě dřív
, no uvidíme ![]()
@Janli píše:
Moje děti naprosto automaticky přijímaly nový čas. Taky jsem se toho děsila, ale jak kdyby se v nich během dvou dnů něco přenastavilo a jely podle novýho času.
To je zajimave, tak uvidíme a budu doufat ![]()
Nase mala zustala ve svem rezimu, zmena casu ji byla putna, takze jsem par dni musela prepocitavat, jak to bude, nez jsem si zvykla ja.
Za to nekde okolo 5 mesice zacala misto v 5.30 vstavat ve 4.30 (to jeste byla tma tmouci), takze bych se necim takovym rozhodne nedesila dopredu, protoze muze prijit uplne jina zmena nezavisla na zmene casu ![]()