Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@JancaS84 jenze ted ma teply tak, ze sem myslela ze ma zvysenou teplotu prave proto sem merila nikdy taklem nemovala teply
Nerostou jí zuby?
Pokud se dítě jinak chová naprosto normálně, tak mu nic není. Co jsi četla za katastrofické články?
@Jahru no prave chybi ji jen uplne posledni stolicky a za tenkou dasni ma neprorizli jeden spicak ze by to bylo tim?
Jediny co pozoruju jako navic ale brala sem to v pohode ze mi vypije misto 600ml vody plus 2× um vypije 700-800ml vody plus um
Jinak je uplne v pohode.
No prave sem cetla ze poruchy srdce nebo neco z mozkem.
@Anonymní píše:
@Jahru no prave chybi ji jen uplne posledni stolicky a za tenkou dasni ma neprorizli jeden spicak ze by to bylo tim?
Jediny co pozoruju jako navic ale brala sem to v pohode ze mi vypije misto 600ml vody plus 2× um vypije 700-800ml vody plus um
Jinak je uplne v pohode.
No prave sem cetla ze poruchy srdce nebo neco z mozkem.
Tak to budou ty zoubky. Poruchy srdce a mozku by se projevily jinak. Zbytečně ji nepozoruj ![]()
@Jahru prave tam byl i plac ze spanku coz mame tak zase plasim ze jo. Obcas se stavalo ze poplakavala ale minimalne ted je to tyden skoro kazdy den. No doufam ze je to tim zubem
@Anonymní píše:
@Jahru prave tam byl i plac ze spanku coz mame tak zase plasim ze jo. Obcas se stavalo ze poplakavala ale minimalne ted je to tyden skoro kazdy den. No doufam ze je to tim zubem
Vetsinou je v tom soupisu priznaku i nejaky dalsi typicky priznak, ktery ale nemate.
Kazdopadne dr. se urcite zeptej a pokud rekne, ze „to nema“, tak chtej i vysvetlit presne proc si to mysli.
@Lucie_Sx no ja spis se zeptam jestli muzu rovnou prijit ted sem ji sahala na hlavicku a prislo mi ze pred fontanelpu ma mirne jako vyvyseny ale ne typicky jako boule nebo tak ale muze to byt tvar lebky a me uz taky muze hrabat jak na to myslim
@Lucie_Sx ale rikam si, ze kdyby bylo neco tak je proste i pres den divna ale ja proste nepozoruu nic je porad stejna.
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx no ja spis se zeptam jestli muzu rovnou prijit ted sem ji sahala na hlavicku a prislo mi ze pred fontanelpu ma mirne jako vyvyseny ale ne typicky jako boule nebo tak ale muze to byt tvar lebky a me uz taky muze hrabat jak na to myslim
No hrabe ti solidne. Najdi si jinou zábavu než zkoumání ditete.. ![]()
@Lucie_Sx pred cca 14dny sme byly na odberu krve krz stitnou zlazu krev mela v poradku kdyby neco bylo tak by se to v krvy ukazalo ne?
@Anonymní píše:
U nás má 15m bezne čelo 37 st. Děti mají celkem standardně teplotu okolo 37. Mala mi taky ze spánku zarve když ji bolí zuby a je to cca okolo týdne. Možná jsi si všimla, ale už je týden dost teplo takže sledovat v teple 100ml vody navíc je úsměvné. Netrpis nejakyma uzkostma? A to ve vsi vážnosti. Popisuješ zdrave dítě co mu rostou zuby ![]()
@hospodki to ze sem si vsumla neceho neobvykleho u sveho ditete nemusi hned byt uzkost. Ja ale nepisu ze teplota co mi vysla je spatna prave ze je dobra a nesedi mi to stim teplym celem. Celo teple mela ikdz nebylo vedro u nas teda tyden vedra fakt nejsou a nahlede na to ze byly vetsi paraky a tak teply celicko proste nemela jinak by me to neprislo zvlastni. To s pitim mi divny neprijde jen sem to napsala jestli to nemuze mit souvislost. Malpu zuby nikdy nezlobili takze pokud se to deje krz zuby tak je logicky ze budu vyplasena kdz to neznam coz pochybuju protoze ten zub uz se ji klube dlouho a nikdy zadny priznak za ten mesic co ho ma v tomhle stavu. Doufam ze to nic neni ale stejne se zeptam sveho dr. Lepsi nazor dr nez nekoho kdo mi napise na prvni dotaz ohledne me dcery ze mam uzkost. Nepokldam dvacet dotazu krz naky problem denne podala sem prvni dotaz. Takze bych nenazyvala nekoho kdo se poprve zepta ze ma uzkost ale spis cloveka co pise vecne naky dotazy
@Anonymní píše:
@hospodki to ze sem si vsumla neceho neobvykleho u sveho ditete nemusi hned byt uzkost. Ja ale nepisu ze teplota co mi vysla je spatna prave ze je dobra a nesedi mi to stim teplym celem. Celo teple mela ikdz nebylo vedro u nas teda tyden vedra fakt nejsou a nahlede na to ze byly vetsi paraky a tak teply celicko proste nemela jinak by me to neprislo zvlastni. To s pitim mi divny neprijde jen sem to napsala jestli to nemuze mit souvislost. Malpu zuby nikdy nezlobili takze pokud se to deje krz zuby tak je logicky ze budu vyplasena kdz to neznam coz pochybuju protoze ten zub uz se ji klube dlouho a nikdy zadny priznak za ten mesic co ho ma v tomhle stavu. Doufam ze to nic neni ale stejne se zeptam sveho dr. Lepsi nazor dr nez nekoho kdo mi napise na prvni dotaz ohledne me dcery ze mam uzkost. Nepokldam dvacet dotazu krz naky problem denne podala sem prvni dotaz. Takze bych nenazyvala nekoho kdo se poprve zepta ze ma uzkost ale spis cloveka co pise vecne naky dotazy
Nějaká napruzena ne? Bych řekla, ze mas problem když te slušný dotaz tak vykoleji.
Dobry den, chtela bych se zeptat jestli mate zkusenost. Dcera 21mescu a uz par dni si vsimam ze ma teple celicko ale teolotu nema kdyz sem merika mela vzdy 36,6-36,9
A jen celicko tvare ma normalni ruce taky
Jinal je v pohode porad stejna jen ted posledni dobou mi ze spanku poplakava je to vzdy chvilicka ale vickrat za noc dneska to bylo tak 3× reknu ze sem tady pohladim a spinka.
Myslela sem ze ma spatne sny.
Ale ted co sem cetla ruzne clanky zacinam se bat aby to nebylo neco vazneho.
Pije mi dobre basti normalne je cisla nic jinho nepozoruju. Zitra zavolam sestre od dr a zeptam se