Teplé čelo bez teplot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18599
10.9.23 11:25
@Anonymní píše:
@Jahru a jeste se zeptam mala ma uzliny jednu sem nahmatala na krku a dr nas v kvetnu poslal na ten ultrazvuk a byly sme i na orl na ultrazvuku rekl doktor ze jich par ma ale maly a ze mam byt v klidu na orl vse v poradku jeste nas poslal na endokrinologii ze mela lehce zvyseny neco u stitny zlazy tam sme byly krev v poradku a ted sem tu uzlinu nahmatala asi vubec nezmizela je ti v pohode? Pred mesicem marodila mela prujem tyden. A tri dny horecky. Tak si rikam ze to asi i stim souvisi ta uzlina ale pokud ne trva dlouho nez uzlina zmizi nebo se mam zas zeptat doktora? Protoze od kvetma ji tam porad ma

Uzliny jsou pořad a měly by byt nahmatatelne. Má ji nějak viditelnou? Pokud ji jen nahmatas tak by to mělo byt Ok. Starší měl na jaře infekci a uzliny natekle tak, ze měl skoro dvojnásobný krk. Trvalo asi týden nez se zmenšily a dva až tři nez byly tak nějak normální. Me taky pak dlouho přišlo, ze je má velké, ale zase jsem se mu v tom nechtěla vrtat at to nedrazdim a doktor říkal, ze úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.23 11:27

@hospodki nema ti videt vubec jen nahmatnu a musela sem jeste hledat pred 14dny sme byly na to se stitnou a vSledky dobry i stery ji delal v tom kvetnu vse ji vyslo dobre. Ted i ctu doskuze ze je kolikrat maji deti videt a ze nemuseji zmazet nikdy.
Super dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
14.10.23 20:58

Ahoj holky. Rada bych obnovila diskuzi.
Můj syn má od miminka teplejší čelo než zbytek těla.
Rada bych se zeptala, jestli s tím někdo mate zkušenosti.
Je mu dnes už víc jak 7, ale při jakékoliv zátěži (sport, hra, zapálení do PC her) má teple čelo, ze vždy letim s teplomerem - i když jsem na to zvykla.
Bezkontaktní teploměr mu na cele nameri klidně přes 39, klasicky teploměr pod paži 36,7.
Když bezkontaktní teploměr namirim jinam než na čelo, spanky - třeba tváře, ruce, břicho - měří dobre.

Mate s tím někdo zkušenost, připadne proč se to děje?

Díky všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.10.23 21:03
@petulka.novopecena píše:
Ahoj holky. Rada bych obnovila diskuzi.
Můj syn má od miminka teplejší čelo než zbytek těla.
Rada bych se zeptala, jestli s tím někdo mate zkušenosti.
Je mu dnes už víc jak 7, ale při jakékoliv zátěži (sport, hra, zapálení do PC her) má teple čelo, ze vždy letim s teplomerem - i když jsem na to zvykla.
Bezkontaktní teploměr mu na cele nameri klidně přes 39, klasicky teploměr pod paži 36,7.
Když bezkontaktní teploměr namirim jinam než na čelo, spanky - třeba tváře, ruce, břicho - měří dobre.

Mate s tím někdo zkušenost, připadne proč se to děje?

Díky všem :)

Nejspis konstituce. Proste se mu prehriva celo.

Treba pro cinskeho doktora nebo homeopata by to byla dulezita informace pro vyber leku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí