Teplice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9879
26.12.09 17:43

Teplice

Zdravim . Hledám touto cestou těhulky z Teplic, které by chtěly tak jako já poznat maminky se stejně starými dětmi k vycházkám ven a na různé dětské akce . Pokecáme a vzájemně si vypomůžem. Tak se ozvěte budu se těšit. Já jsem ve 39. týdnu .Jo a ještě dodatečně všem krásné Vánoce a štastný Nový rok 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2339
8.3.10 19:04

Ahoj, taky jsem hledala někoho z Teplic a když jsem konečně našla, tak jsem zjistila, že se nám dětičky rozcházení o 2 roky :-) No není to smůla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.3.10 12:48

Ahoj, tak to máme skoro stejně stará dítka. náhodně jsem sem zabrousila. chodila jsem na jiné stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
31.1.13 14:53

Nejaka maminka z Teplic na pokec a prochazky s detmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.2.13 13:09

Ahojky jmenuju se Blanka a jsem z Teplic přesněji trnovany..mám 3 letou slečnu a teďka čekáme druhé jsem 10+1..určitě bude super když by maminky či těhulky z teplic napsaly:P :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.2.13 21:05

Ahojky, jsem z Teplic, je mi 23 a hledám někoho s kym bych mohla chodit ven na procházky, kávu a kamarádku nebo kamaráda pro moji 2 měsíční dcerku Janičku. Děkuju Ája :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.4.13 22:34

Ahoj, mám 10m chlapečka a ráda bych našla sympatické mamči na pokec a procházky s dítkama :-) nebydlíme v TP dlouho, teprve 1,5 roku a i když jsem tu „kdysi“ studovala, tak většinu kamarádek mám v Ústí. Navíc kamarádky jsou buď bezdětné a nebo naopak s dětmi odrostlými, takže moc ráda popovídám o maminkovských radostech i strastech. Je mi 35. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.13 19:55

Ahoj, jsem taky z Teplic. Mám roční holčičku, je mi 29. Tak jestli by jste někdo měl chuť s námi vyrazit na procházku budeme rády :o)

Jazzik: máme skoro stejně staré prcky :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.5.13 22:40
@mirabellka píše:
Ahoj, jsem taky z Teplic. Mám roční holčičku, je mi 29. Tak jestli by jste někdo měl chuť s námi vyrazit na procházku budeme rády :o)Jazzik: máme skoro stejně staré prcky :o)

Ahoj holky, tak to je bezva, jste jen o malinkatý kousek před námi :dance: určitě můžeme vyrazit na prochajdu. V které části TP bydlíte? My Trnovany.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.13 20:15

Jazzik: Super, rády vyrazíme, je teď už i konečně hezký počasí :) Jinak jsme z Řetenic. Sice je to přes půl města, ale to by snad nemělo vadit.. Kam chodíte na procházky? My teď nejvíc trajdáme po zámecký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.5.13 22:39

My to máme blízko do proboštovského parku, tam se nám moc líbí, ale není problém ani ta Zámecká. A nebo Palačinkárna :lol: tam jsem se byla podívat před týdnem poprvé a malej hned řádil s hračkama, oči navrch hlavy a i mě se líbilo, že vím, kam případně zajít, když je chuť na kafčo a aby i malej z toho něco měl… ;) tak se můžeme domluvit a třeba už příští týden vyrazit? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.13 21:16

@jazzik V palačinkárně se nám taky moc líbí :) Akorát tam občas bývá pěkně natřískáno. Ještě není špatná herna v cukrárně u Bena. V Proboštovském parku jsme ještě nebyly, tak ho taky klidně můžem zkusit.
Tak se můžeme domluvit na ten příští týden. Mohly bychom ve středu nebo v pátek. Nehodil by se vám jeden den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.5.13 22:46
@mirabellka píše:
@jazzik V palačinkárně se nám taky moc líbí :) Akorát tam občas bývá pěkně natřískáno. Ještě není špatná herna v cukrárně u Bena. V Proboštovském parku jsme ještě nebyly, tak ho taky klidně můžem zkusit.
Tak se můžeme domluvit na ten příští týden. Mohly bychom ve středu nebo v pátek. Nehodil by se vám jeden den?

Ahoj holky, zítra bohužel nemůžeme, ale v ten pátek by to mohlo vyjít. Hodilo by se nám to odpoledne tak na třetí, jak jste na tom vy? Nevím, jak to vypadá s počasím, když bude ošklivě, tak bych byla pro Palačinkárnu a jinak na prochajdu třeba tu Zámeckou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 19:12

@jazzik Super, tak v ten pátek. Třetí hodina se nám taky hodí. Má být zrovna zima, tak si dáme sraz ve tři před Palačinkárnou? Ještě se můžeme domluvit po emailu (m. hrbkova@seznam). Budeme se těšit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.5.13 22:26
@mirabellka píše:
@jazzik Super, tak v ten pátek. Třetí hodina se nám taky hodí. Má být zrovna zima, tak si dáme sraz ve tři před Palačinkárnou? Ještě se můžeme domluvit po emailu (m. hrbkova@seznam). Budeme se těšit :*

bezva, budeme se těšit :-)) mailík si uložím a domluvíme se. Snad tam nebude nějaká akce a tím pádem zavřeno, už jsem se taky jednou takhle trefila… a počasí je teda bídný.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová