Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim . Hledám touto cestou těhulky z Teplic, které by chtěly tak jako já poznat maminky se stejně starými dětmi k vycházkám ven a na různé dětské akce . Pokecáme a vzájemně si vypomůžem. Tak se ozvěte budu se těšit. Já jsem ve 39. týdnu .Jo a ještě dodatečně všem krásné Vánoce a štastný Nový rok 2010.
Ahoj, taky jsem hledala někoho z Teplic a když jsem konečně našla, tak jsem zjistila, že se nám dětičky rozcházení o 2 roky
No není to smůla?
Ahoj, tak to máme skoro stejně stará dítka. náhodně jsem sem zabrousila. chodila jsem na jiné stránky.
Ahojky jmenuju se Blanka a jsem z Teplic přesněji trnovany..mám 3 letou slečnu a teďka čekáme druhé jsem 10+1..určitě bude super když by maminky či těhulky z teplic napsaly:P
![]()
Ahojky, jsem z Teplic, je mi 23 a hledám někoho s kym bych mohla chodit ven na procházky, kávu a kamarádku nebo kamaráda pro moji 2 měsíční dcerku Janičku. Děkuju Ája
![]()
Ahoj, mám 10m chlapečka a ráda bych našla sympatické mamči na pokec a procházky s dítkama
nebydlíme v TP dlouho, teprve 1,5 roku a i když jsem tu „kdysi“ studovala, tak většinu kamarádek mám v Ústí. Navíc kamarádky jsou buď bezdětné a nebo naopak s dětmi odrostlými, takže moc ráda popovídám o maminkovských radostech i strastech. Je mi 35. ![]()
Ahoj, jsem taky z Teplic. Mám roční holčičku, je mi 29. Tak jestli by jste někdo měl chuť s námi vyrazit na procházku budeme rády
)
Jazzik: máme skoro stejně staré prcky
)
@mirabellka píše:
Ahoj, jsem taky z Teplic. Mám roční holčičku, je mi 29. Tak jestli by jste někdo měl chuť s námi vyrazit na procházku budeme rády)Jazzik: máme skoro stejně staré prcky
)
Ahoj holky, tak to je bezva, jste jen o malinkatý kousek před námi
určitě můžeme vyrazit na prochajdu. V které části TP bydlíte? My Trnovany.. ![]()
Jazzik: Super, rády vyrazíme, je teď už i konečně hezký počasí
Jinak jsme z Řetenic. Sice je to přes půl města, ale to by snad nemělo vadit.. Kam chodíte na procházky? My teď nejvíc trajdáme po zámecký…
My to máme blízko do proboštovského parku, tam se nám moc líbí, ale není problém ani ta Zámecká. A nebo Palačinkárna
tam jsem se byla podívat před týdnem poprvé a malej hned řádil s hračkama, oči navrch hlavy a i mě se líbilo, že vím, kam případně zajít, když je chuť na kafčo a aby i malej z toho něco měl…
tak se můžeme domluvit a třeba už příští týden vyrazit? ![]()
@jazzik V palačinkárně se nám taky moc líbí
Akorát tam občas bývá pěkně natřískáno. Ještě není špatná herna v cukrárně u Bena. V Proboštovském parku jsme ještě nebyly, tak ho taky klidně můžem zkusit.
Tak se můžeme domluvit na ten příští týden. Mohly bychom ve středu nebo v pátek. Nehodil by se vám jeden den?
@mirabellka píše:
@jazzik V palačinkárně se nám taky moc líbíAkorát tam občas bývá pěkně natřískáno. Ještě není špatná herna v cukrárně u Bena. V Proboštovském parku jsme ještě nebyly, tak ho taky klidně můžem zkusit.
Tak se můžeme domluvit na ten příští týden. Mohly bychom ve středu nebo v pátek. Nehodil by se vám jeden den?
Ahoj holky, zítra bohužel nemůžeme, ale v ten pátek by to mohlo vyjít. Hodilo by se nám to odpoledne tak na třetí, jak jste na tom vy? Nevím, jak to vypadá s počasím, když bude ošklivě, tak bych byla pro Palačinkárnu a jinak na prochajdu třeba tu Zámeckou? ![]()
@jazzik Super, tak v ten pátek. Třetí hodina se nám taky hodí. Má být zrovna zima, tak si dáme sraz ve tři před Palačinkárnou? Ještě se můžeme domluvit po emailu (m. hrbkova@seznam). Budeme se těšit ![]()
@mirabellka píše:
@jazzik Super, tak v ten pátek. Třetí hodina se nám taky hodí. Má být zrovna zima, tak si dáme sraz ve tři před Palačinkárnou? Ještě se můžeme domluvit po emailu (m. hrbkova@seznam). Budeme se těšit
bezva, budeme se těšit
mailík si uložím a domluvíme se. Snad tam nebude nějaká akce a tím pádem zavřeno, už jsem se taky jednou takhle trefila… a počasí je teda bídný.. ![]()