Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda tu někdo není z Litoměřic či blízkého okolí. Mám 2měsíčního Kubíka, a přesto, že v LTM jsem už od malička, tak nemám žádnou maminku s podobně starým děckem na pokec či procházky.A doma mě to samotnou nebaví ![]()
Zatím bychom si mohly psát (mail, skype), a až poleví tuhé mrazy, tak se i sejít.Už se těším na vaše reakce ![]()
ahoj i já sepřidávám z okolí..jen to díte mám trošku už starší ![]()
Zoubky, máme dizkuzi přímo na Dámě
Sice nejsme všechny přímo z Lito, ale dělají se pravidelné srazíky atd. A skoro každý večer pokec
Pokud bys chtěla mezi nás, tak mi písni SZ, dám ti kontakt na administrátora. Máme uzavřenou dizkuzi ![]()
A copak znamená starší? Vždyť i kdyby mu bylo 15let, tak je to pořád dítě, ne? Ale asi by se mu nechtělo se zůčastňovat našich diskuzí, co?
A odkud přesně jsi?
zoubky tím sem myslela že ty máš malinkatý miminko a já už velkou kočku..teda velkou-nevelkou
..má 28 mes..ale ráda trajdá
..jinak sem bydlela v lovosicích ted u budyne..ale jezdíme i do lovosic i do ltm
Petro, tak to by přeci nevadilo...........teda nám by to nevadilo. Spíš aby ty ses nenudila třeba kdybych se na něco ptala na tak malé mimčo. No, zas tak malý není, je to už pěkný ku chlapa
Já jsem vlastně taky trošku „naplavenina“, narodil jsem se v Praze.
zobky tak nám by to nevadilo a určo se přidá i nekdo další, znám i maminky z litomeřic se kterými se stýkam..já sem taky naplavenina..mám muže z lovosic..pocházím z moravy jeseníky, v praze sem žila 7 let..no bude mi už 30 ![]()
Co ten nešťastný pohled kvůli věku? Mně zase bude za pár dnů 29, takže aspoň my jsme si věkově podobné.Nedávno jsem dokonce na svoji adresu slyšela, že jsem už stará matka, a to jsem málem vylítla z kůže. Já jsem hlavně šťastná matka
zoubky já se teda staře taky necítím, a s toho si nic nedej já ted slyšela poznámku že chci ješte další díte k mému veku, a tím že mi není přáno zatím s tím druhým tak slyším i další reakce že bych se na to mela vykašlat.
A jejej, tak to me mrzi.My s manzelem zase porad poslouchame, ze jsme sobci, kdyz dalsi dite NECHCEME. Ze si to pry mame rozmyslet, protoze Kubik bude chudak, a ze toho za par let, kdy budeme na dite uz stari, litovat.Nevim, proste se na dalsi decko necitime a nikdy jsme o dvou neuvažovali.Jo, možná nás to jednou chytne, ale uvidí se.
tak třeba jo a třeba ne. každej kdo jak se cítí já chtela vždy dve,sem ráda že se povedlo jedno a o druhé budu taky ješte bojovat
marlenka a co ty
Ahooj můžu se přidat? Máme doma 2 měsíční Zuzanku a jsem taky hodně sama, pocházím z Karlovarska, sjem sem šla za manželem, když jsem chodila do práce tak mi to nepřišlo ale ted zjištuju že tu moc přátel nemám ti co mám chodí do práce.........
jéééžiši, Havlice, jestli jsi rodila v Litoměřicích, tak se musíme znát. Vždyť Kuba je 23.10.2009 ![]()
no holky a nakonec zjistíte že jste spolu rodily abyly na pokoji, nebo aspon na snídaních ![]()