Zlín a okolí

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6201
2.12.09 09:33

Zlín a okolí

ahojky holky jelikož jsem měli diskuzi na snažilkách ale někam se zlínačky ztratili tak zkouším založit nové tema tu pro všechny zlínandy a samo holky z okolí. Holky tak se ozvěte přidejte dáme třeba někdy někde kafé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
2.12.09 09:54

ahoj oliii já bydlím kousek od zlína, tak můžeme pokecat. Jak dlouho se nsažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
2.12.09 10:13

přes 6 let dlouhých předlouhých :roll: a vy se snažíte nebo zatím ne vidím že máš jedno dítko skoro 3 leté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
2.12.09 11:50

my se snažíme o druhé dítko od února, zatím nic. První přišlo tak nějak neplánovaně samo a tomu druhému se k nám nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
3.12.09 21:29

ahojte
my máme jedno 19,5měs toho času odstavujeme kojení a někdy po novém roce se pustíme do druhého. bydlím na JS ve Zlíně, můžu se přidat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
4.12.09 13:04

Jé máš Michaelku, to jsme měli ve výběru jmen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
4.12.09 22:42

ahoj holky,
ha zrada, teta Monča je na jiném zlínském kanálu než u nás :evil: :lol: :lol: :lol: Holky, moc vás zdravím já jsem ze Žlutav,kousek od Zlína.

Olii-to je celkem dlouhá doba,asi vyšetření a tak vše proběhlo,že ano??? Nebo je nějaký problém u tebe či manžela??? Promiň,jestli je to nějak souktomé :oops:

Kvatapka-tak my jsme se s manželem tak nějak rozhodli,že by jsme už do druhého šli také,ale zatím jaksi manžílek je více v práci než doma,tak to budu asi chytat ze vzduchu :lol: nebo já nevím jak,prášky už neberu,tak tomu teď nechám volný průběh a až se zadaří,tak tady bude no.Snad brzy,už mi to miminkovské švitoření chybí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.12.09 22:59

a teta POLY co jako? :-)
já budu brzo i snažilka :-P a tety ze Žlutav jsou jaksi daleko, ale jestli dojedou i do Zlína :-P tééda tady se nic neutají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.1.10 14:01

Nazdárek holky, já sice nejsem ze Zlína , ale daleko to nemám… Tak jestli se můžu přidat :lol: Sice co e tak dívu, tak už tu chvílu nikdo nebyl, ale za zkoušku co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
30.1.10 12:57

ahojky holky tady je tak málo Zlíněček aokolních nebos i nechcete společně vykládat ? třeba i zajít na kafíčko teda časem samosebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
30.1.10 12:58
Iri22 píše:
Nazdárek holky, já sice nejsem ze Zlína , ale daleko to nemám… Tak jestli se můžu přidat :lol: Sice co e tak dívu, tak už tu chvílu nikdo nebyl, ale za zkoušku co :?:

ahojky Iri taky nejsem přímo ze Zlína ale kousek od :lol: no přinejhorším si tu budeme povídat spolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
31.1.10 17:38

ahojky já jsem sice z Otrokovic ale do Zlína je to kousek můžu se taky přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
31.1.10 17:39

já jsem taky z otr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
31.1.10 17:41

a odkud přesně ?já z Trávníků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
31.1.10 18:19

ahojte,
otrokovice ne, zlín!:-)
pro kafíčko někde jsem, ale teď je malá nemocná, včera jsme byli na pohotovosti, tak má začínající laringitidu, zítra jdeme na KO k dr. tak uvidím co nám řekne.
a vítám nové tváře, bychom to tu mohli nějak rozjet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová