Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
negativni nazor si ma clovek delat dle svych zksuenosti,ne dle toho co kdo kde rika a nadava. nebo aspon mne se to osvedcilo a taky ve spouste veci me pak ten clovek dokazal prekvapit.
Lidi jsou ruzni a tak je normalni rozdil nazoru a toho,ze si proste nesedi
Co jsem tak nejak vicitila, tady v nemocnici je nejaky velky boj,konkurence nebo ja nevim jak to popsat…proste jsou dva tabory a tusim zrovna kolem Henclove,jeden s ni,jeden proti ni.
Pravdou je, ze kdyz byl vikend a doktori, co delaji rizikovou poradnu a maji na starosti rizikove pacosky, je proste neresi,nesahaji na ne…
Proste se cekalo az do pondlei, az bude dr na rizikove pacienty.nevim proc…
Hlavni je,ze to dopadne dobre…clovek ma moznost si nechat zavolat i jineho doktroa na konzultaci…
ja spis nejak nechapu tu zatvrzelost,(ale nejen Henclove i spousta porodnich asistentek dlouho vyckava nez se priklani k zavolani dr a reseni sekce…)rodit spontanne.
Kdyz to nejde,tak to nejde a nema se zbytecne riskovat.
Kamaradka je drobna,ma strasne uzkou panev,mela problem porodit malyho pred 4 rokama a nakonec sel klestema…doktori vi,ze je to uzkou panvi a ze ten problem bude zase a nechavaji ji zase zkusit rodit spontanne,dyt co, na cisar se muze vzdycky.
to ze je lepsi planovany,nez akutni uz neresi
Holky, co mate starsi deti,jak dlouho trva osmimesicni uzkost???
Posledni dva dny je to mazec a to to teprve zacalo…tak bych radavedela jake mame vyhlidky,jak dlouho to bude trvat
Našla jsem trochu o ní něco na netu a je to z rok 2007,kdy zavinila úmrtí novorozence.A právní zákon či co,měl v té době díru,takže proto ji nevyhodili.Ale určitě nějak potrestaná byla.Bohuž to nikde v archivu není,chtěla jsem si to pustit,už si to moc nepamatuju,ale vím,že tam byla.
Ta úzkost za chvíli skončí;) u nás to končilo okolo 10.měsíce.Tak vydrž;)
Teda holky, vy tu maáte ostrou debatu.
Osmiměsíční úzkost? to jsem neslyšela.
Nicki.Minaj píše:
Našla jsem trochu o ní něco na netu a je to z rok 2007,kdy zavinila úmrtí novorozence.A právní zákon či co,měl v té době díru,takže proto ji nevyhodili.Ale určitě nějak potrestaná byla.Bohuž to nikde v archivu není,chtěla jsem si to pustit,už si to moc nepamatuju,ale vím,že tam byla.Ta úzkost za chvíli skončí;) u nás to končilo okolo 10.měsíce.Tak vydrž;)
myslim to nejak byl ov roce 2007 i ta reportaz,videla jsem ji…ale jak to opravdu bylo nevim…
Nicki prej vydrz,teprve nam to zacalo a vyhlidka cca dvou mesicu me desi,ale diky ![]()
holky já myslím co člověk to názor jsou holky co na henčlovou nadávají a jsou holky co na ni nedaj dopustit já zatím špatnou zkušenost nemám jen si myslím že teda na to že chodím do rizikovky jsem teda kontrolovaná dost málo na to co čtu v osttaních diskuzích že dělají při každé KO v poradně utz poslech srdíčka a kontrola čípku tak já teda tohle neznám jen tu kontrolu čípku na koze možná jsem přehnaně bojácná a chtěla bych malou vidět při každé KO ale kdo jednou potrati(17tt) tak je asi ustrašený pořád kor když mé druhé těhu začínalo stejně jako to co skončilo potratem.
Rakosníčku myslím že k tobě se henčlová chovala trochu jinak protože známosti dělají divy.
Já třeba si myslím svoje o dr myslím že novákové loni když jsem ležela v batovce než jsem potratila jsem si od 16 hodin stěžovala na bolesti ale hrozné a paní doktorka se na mě nepřišla ani podívat došel až primář kolem 11 večer a konsttoval že se otvíram a že mám kontrakce a už pak i Nováková šla udělat UTZ a rovnou mě brali na sál s tím že potrácím nepřála bych to nikomu a pořád si myslím že kdyby paní doktorka si udělala laskavě čas a šla na mě kouknout hned mohli se kontrakce zastavit a udělat cerkláž a mohla jsem miminko donosit ted už je to jedno čekám malou princeznu a jsem díky bohu u konce a doufám že se nic už nepokazí ![]()
Oli mrzi me, cim sis prosla…
Prijde mi, ze kolem me litali vsichni vic…tak nevim jestli tim ze jsem tam lezela od 30tt a nebo to bylo tou kamaradkou…
ona v te dobe odjizdela na svatebni cestu, ale rikala mi, oni si te pohlidaji…
Raakosnicek píše:
Oli mrzi me, cim sis prosla…Prijde mi, ze kolem me litali vsichni vic…tak nevim jestli tim ze jsem tam lezela od 30tt a nebo to bylo tou kamaradkou…
ona v te dobe odjizdela na svatebni cestu, ale rikala mi, oni si te pohlidaji…
je to za mnou jedna životní zkušenost sice hnusná ale co tě nezabije to Tě posílí možná díky téhle zkušenosti jsem se podruhé dotala až sem kde jsem kde jsem dneska s magdalenkou a že začátek těhu byl velice složitý a já prostě počítala s dalším potratem v 7tt mi náhle umřela maminka ale my to obě ustáli pře krvacení které pak nasledovalo a velký hematom a já věřím že máma na mě dohlíží tam někde s vrchu ![]()
a věř že můžeš být ráda že máš takovou kamarádku taková známost na dobrých místech je k nezaplacení ![]()
nooo ona to neni az tak dobra kamaradka, je to spis znama…
dohodila mi jedna holcina odsud, kdyz jsem ji povidala o mym krvaceni,tak ji hned volala a poslala me za ni…
ale jsem za to rada.
S maminkou me to mrzi, určitě na vás dává pozor. ![]()
olii, tak y mě to vše mrzí,čím sis musela projít,al eurčitě ti to ta maličká stokrát vynahradí a bude ti dělat samé radosti.
Oli:to je smutné,ale určitě to teď dopadne dobře ![]()
Raakosnicek:Mo u někoho to končí dřív,zapomněla jsem to tam připsat.U nás to bylo t aky peklo,nemohla jsem se hnout ani do jiné místnosti. ![]()
8měsíční úzkost bývá u dětí,kdy se stanou více fixované na matku.To se pak nemůžeš nikam hnout,prcek chce být jen s tebou.Je to taková separační úzkost
,myslím.
No Vy jste se zase rozjely ![]()
Oli, je mi moc líto, co Tě potkalo, ale určitě to teď všechno dopadne dobře a budeš spokojeně trajdat s kočárkem
Držíme palečky, ať to všechno dobře dopadne ![]()