Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná bysme třeba mohli hodit sraz nás víc z otrok a zina, co? někdy
ahojky
tak ted trávíme volno po koupácích ty vedra jsou děsné,děcka se tam vždycky příjemně unaví a večer brzo spí ![]()
Byla bych taky pro nějaký ten srazík aspon by jsme se všechny poznaly a pokecaly ![]()
Já bych byla taky pro, akorát že to asi už nezvládnu - já jsem totálně KO a už jenom čekám, až se prcek rozhoupe a bude chtít jít ven
- ty vedra jsou prostě nesnesitelná a já jsem čím dál více nepoužitelná ![]()
To mi povídej, já jsem ořád taková unavená, mám chrupací náladu, v těch vedrech nepoužitelná, teče ze mě, a co teprve ty!!
Úplně Vás lituju… ale někdy v podvečer by to snad i šlo, ne?! ![]()
a kdy vlastně máte všechny termín porodu?už se těšíte na mimísky co? mě připadá,že to když děti byly malé hrozně rychle uteklo až moc.
Teufi píše:
já jsem taky z Otrokovic z Trávníku
Ahoj
Který týden?
Sáji, co je s Tebou? Dlouho ses neozvala? Všechno je v pořádku?
Ahojky, jo omlouvám se, je fakt že jsem tu dlouho nebyla, všechno je v pořádku.POřád jsme s mojím ještě scháněli zbytek věcí pro mimi, vše už je doma, jen kočár nám poslali vadnou konstrukci, tak musíme čekat dalších 14dní až ho dají do kupy.Jinka já už mám necelých 12kilo nahoře.
A holky, jak se daří váma vašim miminkům v bříšku?
Sajinkax píše:
Ahojky, jo omlouvám se, je fakt že jsem tu dlouho nebyla, všechno je v pořádku.POřád jsme s mojím ještě scháněli zbytek věcí pro mimi, vše už je doma, jen kočár nám poslali vadnou konstrukci, tak musíme čekat dalších 14dní až ho dají do kupy.Jinka já už mám necelých 12kilo nahoře.
A holky, jak se daří váma vašim miminkům v bříšku?
Tak to jsem ráda, že jste OK. Než se mi odstěhuješ, ještě musíme vymyslet nějaký ten pokec ![]()
Jak to vypadá s novým bydlením? Už se těšíš do nového, co?!
No s barákem to jde pomalu, ale jde to, ted dělají střechu a vodu.Jinak na ten Baťov jdeme půlce září.A co ty? co nového?
Ahojky holky já tu ted delší dobu nebyla porodila jsem trošku předčasně ve 34+2tt přišla bouřka a začala mi odtékat voda no ale po 14 dnech nás s malinkou pustili domů a ted si zvykáme na nový režim ale málá je zlatíčko moc nepláče jen sem tam prdíky trapí ale jsem ráda že je zdravá.
tady je fotečka