Zlín a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4078
15.7.10 09:19

Možná bysme třeba mohli hodit sraz nás víc z otrok a zina, co? někdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.7.10 17:49

ahojky
tak ted trávíme volno po koupácích ty vedra jsou děsné,děcka se tam vždycky příjemně unaví a večer brzo spí :-)
Byla bych taky pro nějaký ten srazík aspon by jsme se všechny poznaly a pokecaly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
19.7.10 11:59

já jsem pro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.7.10 15:28

Já bych byla taky pro, akorát že to asi už nezvládnu - já jsem totálně KO a už jenom čekám, až se prcek rozhoupe a bude chtít jít ven :) - ty vedra jsou prostě nesnesitelná a já jsem čím dál více nepoužitelná :)

• Citovat
  • Upravit
4078
19.7.10 19:57

To mi povídej, já jsem ořád taková unavená, mám chrupací náladu, v těch vedrech nepoužitelná, teče ze mě, a co teprve ty!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
23.7.10 09:28

Úplně Vás lituju… ale někdy v podvečer by to snad i šlo, ne?! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
30.7.10 14:53

a kdy vlastně máte všechny termín porodu?už se těšíte na mimísky co? mě připadá,že to když děti byly malé hrozně rychle uteklo až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.8.10 13:50

Ahojky

já jsem taky z Otrokovic z Trávníku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
5.8.10 15:07
Teufi píše:
já jsem taky z Otrokovic z Trávníku :lol:

Ahoj :) Který týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
5.8.10 15:08

Sáji, co je s Tebou? Dlouho ses neozvala? Všechno je v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
5.8.10 17:26

Ahojky, jo omlouvám se, je fakt že jsem tu dlouho nebyla, všechno je v pořádku.POřád jsme s mojím ještě scháněli zbytek věcí pro mimi, vše už je doma, jen kočár nám poslali vadnou konstrukci, tak musíme čekat dalších 14dní až ho dají do kupy.Jinka já už mám necelých 12kilo nahoře.
A holky, jak se daří váma vašim miminkům v bříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.8.10 20:10

Ahojky,

pokut se ptáš mě tak já už mám chlapečka 14měsícu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
5.8.10 22:03
Sajinkax píše:
Ahojky, jo omlouvám se, je fakt že jsem tu dlouho nebyla, všechno je v pořádku.POřád jsme s mojím ještě scháněli zbytek věcí pro mimi, vše už je doma, jen kočár nám poslali vadnou konstrukci, tak musíme čekat dalších 14dní až ho dají do kupy.Jinka já už mám necelých 12kilo nahoře.
A holky, jak se daří váma vašim miminkům v bříšku?

Tak to jsem ráda, že jste OK. Než se mi odstěhuješ, ještě musíme vymyslet nějaký ten pokec :)
Jak to vypadá s novým bydlením? Už se těšíš do nového, co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
7.8.10 14:43

No s barákem to jde pomalu, ale jde to, ted dělají střechu a vodu.Jinak na ten Baťov jdeme půlce září.A co ty? co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
8.8.10 15:46

Ahojky holky já tu ted delší dobu nebyla porodila jsem trošku předčasně ve 34+2tt přišla bouřka a začala mi odtékat voda no ale po 14 dnech nás s malinkou pustili domů a ted si zvykáme na nový režim ale málá je zlatíčko moc nepláče jen sem tam prdíky trapí ale jsem ráda že je zdravá.
tady je fotečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová