Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo, a ty máš termín kdy? A Oli, ty jsi křestním Olinka?já byhc do bazénu šla na Štšrk určo ne, ael do bazenu, právě si chci sehant ty tampony těhotenské do vody, taky bych měla strach něco chytnout, ale taky mě odpuzuje že by na mě každý hleděl s tím bříškem v bazenu
A ležela bych jen ve stínua zakrývala si bříško abby na něj nešlo sluníčko.Zítra ve Slušovicích josu závody koní, bývá to tam moc hezké, nechystáte se tam náhodou některá?
Sandro jsem Olga jinak mi říkají Olina ![]()
termín mám o 10 dní pozdějc ale znáš to jedna může přenášet nebo rodit dřív
Anio jsem nevěděla že jsou tampony pro těhulky
s pohledů strach nemám vždyt je to normální ale já se ani normálně nechodím koupat na koupák kdysi dávno jsem chodila na štěrk mám to tady za rohem ale už se mi tam nelíbí před povodněma to bylo lepší.
Ve slušovicích ještě jezdí koně? jsem myslela že tam už je to pasé
já ted v tom horku nikam raději nejezdím stačí to cestovaní do zlína MHD jednou dvakrát za týden
ale zítra asi pojedeme s kamošem nakupovat přilbu a rukavice na moto si dělá řidičák tak chce poradit
tak určitě se budeme kochat i motorkama jak znám manžílka letos nemáme motorku a chybí mu to
ale už má zase cosi vyhlídlého ![]()
A kdepak jste sehanli, nebo sháníte anebo víte o nějakém dobrém obchůdku s miminkovskýma věcma? a třeba kočárek a postýlka? mě se moc zamlouvá jak je ve Zlíně Myslivna, tak kousek od ní, výběr kočárků a postýlek, dobré ceny, a pak zase nad priorem,tam mají dobré věci jako plenky, vanička,a tak pro mimi.
Sandro já teda hodně pokoupila na MMB kočárek mám od známe švagrové a jinak vše co jsem potřebovala jako vaničku dudlíky flašky prostě taková ta vybava pro mimi tu jsem objednala na babydream.cz je to obchod tady v Otr. naproti živy jde to objednat a pak vyzvednout tam tak je to bez poštovného jinak tam mají dobrý výběr a dobré ceny ale ta prodejna nad priorem je taky dobrá ale pro mě od ruky manže chodí pozdě s práce a o víkendu se nám tam narychlo jezdit nechtělo tak jsem to pořešila takhle
to jsem nevěděla, že je tu nějaký takový obchod, dívám se na jejich stránky a kde že to přesně je? líbí se mi tam hračky třeba.Takže ty si tomůžeš objednat přes net, a pak tam zadáš osobní převzítí v otrokách?
Sandro jo jo objednáš a až to bude nachystané tak ti pošlou meil je to víš jak je zdravotní středisko Tomy tak vedle je stejná budova je tam i restaurace Fontána, nařadí nastroje. ancelášské potřeby atd je to naproti potravinám ENAPO bývalá Živa na baťově
Jojo, tak to už vím, tam chodímkousek na gyndu, Kudrna, tak to se tam zajdu při další kontrole mrknout.A ty chodíš taky tam? a taky už máš teď kntroly co 14dní?a copak čekáte?
Ne ne já chodím k henčlové do rizikové poradny loni jsem v 17tt potratila a ted na začátku těhu jsem zase krvácela a ležela v nemocnici tak si mě rovnou nechala v rizikové poradně ale zatím chodím na KO do těd co 5týdnů a ted jdu po 3 týdnech na ultrazvuku jsem byla naposled 28.4 a půjdu na další až 14.7 teda na to že jsem riziková mi připadá že chodím mic než ostatní normální těhulky na KO ale snad je vše v pořádku. 4ekáme holčičku Magdalénku a Vy co čekáte?
tak to pak musíte poreferovat o porodech… My máme termín až 17. října.
Tak na paní doktorku Henčlovou jen tak nezapomenu.Je celkem necitlivá.Nosila(nevím jak teď)gelové nehty a po jejím vyšetření jsem to její hrábnutí cítila ještě 2 dny.Navíc v těhotenství jsem 2× ležela s vysokým tlakem a dalšími příznaky spojené s preeklampsií v nemocnici.Naposledy v 38-39tt a poslala mě právě Henčlová domů,že se to upraví a že mám za týden přijít.Jenže mně bylo doma strašně zle a byla jsem oteklá a tak mamka,protože se zná s mudr.Maule(což je 2. zástupce primáře)mně k němu objednala a už si mě tam nechali.Měla jsem tlak 160/110 a jela jsem okamžitě na císař,protože už byl snížený i průchod v pupečníku.Potom pěkně na Henčlovou nadával,že mně vůbec neměla pouštět domů a nechat mě tam až do porodu.Ona totiž chce vše rodit normálně a císaře moc nechce,jen když už je porod rozběhlý,ale nejde to.Znám holky co s ní mají dobré a špatné zkušenosti,ale osobně u porodu bych ji nechtěla.
Jinak jsem ze Zlína-Jižních Svahů.Já jsem se v těhotenství taky nechodila koupat a o těhotenských tamponech jsem vůbec neslyšela,jinak bych určitě chodila.Vím že je něco za kurz plavání pro těhotné.Já chodila jen do předporodního kurzu.Co se týče výbavy atd. tak na internetu je spoustu obchodů,kde se dá pěkně nakoupit.Ale u příštího miminka toho už tolik nakupovat nebudu.Popadla mě úplně nakupovací mánie(asi jako každou nastávající mamču) a spoustu věcí mi tu leží a Domík je ani neunosil.Fakt to dítě hrozně roste
Kdyby to tak šlo zastavit
Kdyby jste náhodou některá chtěla lehátko od Fisher Price kolekce Rainforest,tak ho zrovna prodávám,je jak nové,použité jen 4měsíce,dostali jsme ho později.Nové stojí 2400kč(je z Pompa)a prodávám za polovic.Je to perfektní,mimčo si samo pohraje a vy budete moct udělat co potřebujete.Určitě si něco takového pořiďte;)