Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já jsem měla nějakou dobu porouchaný počák-chytla jsem trojského koňa, ale už je to opravené.Mám za sebou genetické testy a vyšlina jedničku.Co je u tebe nového?
ahojky
tak to je dobře ,že výsledky jsou v pořádku.U nás nic moc nového malý zlobí jak čert.
Nazdar holky,
sice to tu v poslední době nějak moc nežije, ale třeba to tu rozproudíme ![]()
Jsem taky z Otrokovic, právě jsem ve 22. týdnu a občas bych potřebovala pokecat s někým „normálním“, kdo mě nebude považovat za idiota, co je paf z každého kopance a výběru kočárku ![]()
Ahojty , tak to si budeme rozumět.Já jsem 28+5 dnes. Opance si náramně užívám, sjem z nich taky hotová a nákupy pro miláčka mimi si užívám !!A kdepak v otrokách bydlíš a kolik tije?
Takže nejsem jediná pobouchaná těhule v Otrokovicích???
Je mi 26 a bydlím u nádraží. My bychom měli být 22+2, ale pořád nám s tím šoupají, to se možná ještě potkáme i v porodnici ![]()
Já bydlím taky u nádraží, že bysme se někdy viděli? já tady žádnou těhulku neviděla. a termín máte září-říjen?Na tom není nic pobouchaného že všecko poržíváš a tak, jestli je to tvoje první miminko jako moje, tak to je jasné.Mně je 24, v září 25
Jéé tady fakt asi už nikd onechodí, holky to je šoda, ozvěte se
aha, tak to fakt máme k sobě kousek
My bydlíme hned u nádraží nad GE… Tak to bychom někdy mohly vyrazit někam na kafe, co Ty na to???
vlastně 26 ti je a kdy máš ten termín?a nebydlíš včinžáku tam u té masny?
nene, přímo naproti nádraží a pod sebou máme GE money bank… Termín mám 18. října
Ahoj, takže ty bydlíš v těch nových bytečcích že? Tak to jsme kousek od sebe, já mám termín 2.září, a copak čekáte?