Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,t ak dneska můžueš?tak o půl 6.nebo v 6, nebo jak ti to vyhovuje?
Ahojky,můžu se k vám přidávat i maminky??nebo jste tu jen snažilky?? ![]()
Ahoj, jsme tu maminky čekatelky, to máš Alenko pravdu.jasně přidat se může kdokoliv.Máte nějaké fotečky nejnovější bříška?
No vidíš Oli, nemáš nic vzdávat.Tak sem hlaste vše nové, váhové přírůstky, novinky
Sajinkax píše:
No vidíš Oli, nemáš nic vzdávat.Tak sem hlaste vše nové, váhové přírůstky, novinky
no jo já nakukovala pořád a po měsíci jsem to vzdala uuž jsem myslela že tady ani Zlínandy a okolí zvlášt Otrokovice ani nechodí
jsem taky z otr.
u mě nic nového to se dozvím až na velkém UTZ 14.7 jsem malou neviděla od dubna ![]()
Ono je to na většině diskuzí podobné,že se nějaká založí a pak prostě holky začnou pomalu mizet a už nemá kdo přispívat.Ve kterém jste týdnu?A jaké máte těhotenství?Já už jsem maminka 11měsíčního rošťáka.A jsem Lucka ![]()
Nicki.Minaj píše:
Ono je to na většině diskuzí podobné,že se nějaká založí a pak prostě holky začnou pomalu mizet a už nemá kdo přispívat.Ve kterém jste týdnu?A jaké máte těhotenství?Já už jsem maminka 11měsíčního rošťáka.A jsem Lucka
ahoj Luci, já jsem Alena a jsem ve 25. týdnu.
Nicki.Minaj píše:
Ono je to na většině diskuzí podobné,že se nějaká založí a pak prostě holky začnou pomalu mizet a už nemá kdo přispívat.Ve kterém jste týdnu?A jaké máte těhotenství?Já už jsem maminka 11měsíčního rošťáka.A jsem Lucka
jsem olina a jsem ve 33tt ![]()
oliii píše:Sajinkax píše:no jo já nakukovala pořád a po měsíci jsem to vzdala uuž jsem myslela že tady ani Zlínandy a okolí zvlášt Otrokovice ani nechodí
No vidíš Oli, nemáš nic vzdávat.Tak sem hlaste vše nové, váhové přírůstky, novinkyjsem taky z otr.
u mě nic nového to se dozvím až na velkém UTZ 14.7 jsem malou neviděla od dubna
No jo a my se Sájou abychom to tady zachraňovaly, co Sáji ![]()
no když jsem tohle téma zalážela docela sem pár holek chodilo ale pak to vzdali asi měli strach s toho kafíčka a ze setkání ![]()
Tak já jsem Sandra, a dneska jsem 31+1.takže to mám tady asi nejblíž k porodu.
už se těším na mimi.
Takže vlastně Oli ty jsi taky z otrok, jo pamatuju,a ty niky?Chodíte se te´dka ve těch vedrech koupat?a vystavovat břichoně?
Sandro tak to se třeba potkáme v porodnici
já teda nikam nechodím na sluníčku se malá začne šíleně točit v břichu a kopat takže jsme zalezlé doma a dávam vlažné sprchy v koupelně
ani by se mi někam na koupák nebo štěrk nechtělo abych ještě nechytla nějakou mykozu před porodem i když jako láká mě to ale nejdu ani k bráchovi do bazenu mám holt už strach