Zlín a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4078
30.6.10 08:26

Ahoj,t ak dneska můžueš?tak o půl 6.nebo v 6, nebo jak ti to vyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
30.6.10 08:26

A porč si mi vůbec neodepsala, na tu sms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
1.7.10 13:44

Ahojky,můžu se k vám přidávat i maminky??nebo jste tu jen snažilky?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
1.7.10 16:21

Maminky čekatelky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
1.7.10 19:41

Ahoj, jsme tu maminky čekatelky, to máš Alenko pravdu.jasně přidat se může kdokoliv.Máte nějaké fotečky nejnovější bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
1.7.10 20:20

je koukám tady se kecalo já to už vzdala a ani nenahlížela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
2.7.10 09:17

No vidíš Oli, nemáš nic vzdávat.Tak sem hlaste vše nové, váhové přírůstky, novinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
2.7.10 10:05
Sajinkax píše:
No vidíš Oli, nemáš nic vzdávat.Tak sem hlaste vše nové, váhové přírůstky, novinky

no jo já nakukovala pořád a po měsíci jsem to vzdala uuž jsem myslela že tady ani Zlínandy a okolí zvlášt Otrokovice ani nechodí :) jsem taky z otr.
u mě nic nového to se dozvím až na velkém UTZ 14.7 jsem malou neviděla od dubna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.7.10 10:10

Ono je to na většině diskuzí podobné,že se nějaká založí a pak prostě holky začnou pomalu mizet a už nemá kdo přispívat.Ve kterém jste týdnu?A jaké máte těhotenství?Já už jsem maminka 11měsíčního rošťáka.A jsem Lucka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
2.7.10 10:55
Nicki.Minaj píše:
Ono je to na většině diskuzí podobné,že se nějaká založí a pak prostě holky začnou pomalu mizet a už nemá kdo přispívat.Ve kterém jste týdnu?A jaké máte těhotenství?Já už jsem maminka 11měsíčního rošťáka.A jsem Lucka :mavam:

ahoj Luci, já jsem Alena a jsem ve 25. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
2.7.10 10:56
Nicki.Minaj píše:
Ono je to na většině diskuzí podobné,že se nějaká založí a pak prostě holky začnou pomalu mizet a už nemá kdo přispívat.Ve kterém jste týdnu?A jaké máte těhotenství?Já už jsem maminka 11měsíčního rošťáka.A jsem Lucka :mavam:

jsem olina a jsem ve 33tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
2.7.10 10:56
oliii píše:
Sajinkax píše:
no jo já nakukovala pořád a po měsíci jsem to vzdala uuž jsem myslela že tady ani Zlínandy a okolí zvlášt Otrokovice ani nechodí :) jsem taky z otr.
u mě nic nového to se dozvím až na velkém UTZ 14.7 jsem malou neviděla od dubna :)

No jo a my se Sájou abychom to tady zachraňovaly, co Sáji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
2.7.10 11:02

no když jsem tohle téma zalážela docela sem pár holek chodilo ale pak to vzdali asi měli strach s toho kafíčka a ze setkání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
2.7.10 11:11

Tak já jsem Sandra, a dneska jsem 31+1.takže to mám tady asi nejblíž k porodu. :lol: už se těším na mimi.
Takže vlastně Oli ty jsi taky z otrok, jo pamatuju,a ty niky?Chodíte se te´dka ve těch vedrech koupat?a vystavovat břichoně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
2.7.10 12:44

Sandro tak to se třeba potkáme v porodnici :) já teda nikam nechodím na sluníčku se malá začne šíleně točit v břichu a kopat takže jsme zalezlé doma a dávam vlažné sprchy v koupelně :) ani by se mi někam na koupák nebo štěrk nechtělo abych ještě nechytla nějakou mykozu před porodem i když jako láká mě to ale nejdu ani k bráchovi do bazenu mám holt už strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová